mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

8800GT 512mb vs 8.800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Kura ir labāka?

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 16, 2008, 15:55
Loceklis

Default 8800GT 512mb vs 8.800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Kura ir labāka?

Gandrīz katru kritēriju ivce redzams 8800gt Beats 8.800 GTS krājuma bet kas par superclocked?
Old Janvāris 16, 2008, 16:00
Donors Group

edit: nepareizi izlasīt virsraksts
tas gan ir pats atmiņa?
ja tā jums būs nepieciešams salīdzināt atmiņas ātrumu un GPU ātrumu
Es gribētu darīt to, bet es došos gulēt:)

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Janvāris 16, 2008, 16:08
Loceklis

ne ar ko neatšķiras atmiņas, bet slikti pārbaudīt specs
Old Janvāris 16, 2008, 16:09
Loceklis

Old Janvāris 16, 2008, 16:11
Loceklis

cik es varu redzēt tikai vietās, kur gt sitienu GTS ir pamatā ātruma 576mhz vs 600MHz un shader clock 1350mhz vss. 1500MHz, bet GTX ir pats specs kā galveno ātrumu un shader pulkstenis GTS bet tas veic labāk tā tagad im sajaukt
Old Janvāris 16, 2008, 16:17
Donors Group

Pamatojoties uz šo tabulu man jārēķinās GTS veiks labāk 1920x1200 sakarā ar plašāku bitu likme atmiņas kontrolieri un lielāku summu ram.

GT būs nozagt 1680x1050 taču sakarā ar augstāku clocked šeiderus.

Papildus 24MHz ir GPU būs maz vai nav starpība ja godīgi.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Janvāris 16, 2008, 16:19
Donors Group

Šeit ir par amatu es laiku atpakaļ kopiju.

Varbūt tas palīdzēs.

Pirmais (un vissvarīgākā lieta), kas meklē izvēloties grafikas karte ir kādi karti nepieciešama (un cik daudz vēlaties tērēt), lai spēlētu spēles native Jūsu monitora izšķirtspēju vai tas 1280x1024, 1440x900, 1680x1050, vai, bez kļūst dumjš, 1920x1200. Vairāk pikseļu monitors grūtāk karte strādāt.

Bet jums arī ir kartes labus rāmis likmes. Attiecībā uz šo minimālo kadru nomaiņas ātrums ir vissvarīgākā. Es personīgi uzskatu, 25 fps (kadri sekundē), kas ir absolūtais minimums karti vajadzētu sagatavot spēlē īpašu spēli, jo kaut ko mazāku un jūsu acīm atpazīs stuttering (vēlams labāku vārdu). Mazina spēļu pieredzes.

Jums arī vajadzēs ņemt vērā, ka spēles ir spēlējis max sīki uzstādījumi, jo tas ir tas, kā ir rakstnieks spēļu devuši spēli izskatu. Spēles daļa pašreiz pieejamo var izskatīties tad sausu ar sīki uzstādījumi noraidīts. Tās tikai iekļaut Detalizācijas slīdņus "šīs spēles menu ir, lai ļautu mazāk ietekmīgiem kartes palaist spēli tādējādi paplašinot tirgu spēles dalībniekiem.

Atkal, personīgi, es arī uzskatu, ka kartei ir jāspēlē spēle vismaz 2xAA (Anti aliasing) un 4x AF (anizotropo filtrēšanas). Anti-aliasing ir tur, lai tiktu vaļā no robainas malas, bet tā arī var palīdzēt padarīt skaidrāku attēlu attālums īpaši ainu spēli. Anizotropo filtrēšana uzlabo attēla kvalitāti faktūras un arī izpaužas vaļā aizmiglot pie ārpus-centra apskates leņķi.

Mūsdienās lielākā daļa darba, kad spēļu veic GPU uz karti bet CPU vēl ir jātiek galā ar dažiem patīk AI aspekti (Artificial Intelligence) spēlēs. Lets teikt jūs spēlējat komandas un iekarot. Karte parūpēsies par zemes textures, vienībām un ēkām uc, bet cpu strādās, kā pārvietot tvertnes esat tikko izvēlējās pārvietoties no punkta uz spēli kartes līdz punktam B.

Tas ir tikai viens piemērs, bet es esmu lieto AI, lai punktu, tas joprojām ir ļoti svarīgi nodrošināt jums līdzsvars starp CPU un GPU, un, protams monitora native izšķirtspēja.

Attiecībā uz laika nišu veidiem. AGP pirms PCI-E, tehniski PCI-E var radīt lielāku joslas platumu (līdz 8x/16x), nekā AGP bet es esmu vēl redzēt karti pilnībā izmantot to.

Bet kā PCI-E pašlaik ir nozares standarts Es pieminēt šāda veida karte.

Izvēloties DX9 karte (Windows XP), Jums ir jābūt skatoties šādām lietām:

ROP'S (Render Output Unit) - Šīs produkcijas ražo pikseļus ekrānam.
Pixel caurules - Šie ražot pixel's un tekstūru jānosūta ROP's.
Virsotne caurules - Specefekti (piemēram, sprādzieni) Šīs pievienot priekšmetiem, kas ražoti ekrānu.
GPU (Graphics Processing Unit) ātrums - mazliet skaidrs viens tiešām, ātrāk, tas ir ātrāk to var aprēķināt operācijas.
Memory kontrolieris bit platums - Jūs redzēsiet kā tie citēts kā 64bit, 128bit utt. Plašāk labāk, jo tas galvenokārt pārvietojas gala produktu no pikseļu caurulēm, virsotne caurules uc ar RAM un uz ekrāna. Plašāk bitu platums ir vairāk tā varētu pārvietoties jebkurā laikā.
Ram - Atkarībā no tā, cik spēcīgs karti, izmantojot iepriekš minētās pozīcijas nosaka, cik daudz RAM jums ir nepieciešams. Arī tad, ja jūs vēlaties spēlēt spēli ar AA ram daudzums nonāk tā. Šis ir viens no maniem vērsta uz kartes. Ja esat palasītu manu iepriekšējo amatu jūs redzēsiet, ka 256mb RAM ir absolūtais max jums būs nepieciešama apliecība, kad spēļu šodienas standarta izšķirtspēja 1280x1024 (1440x900 ja izmanto platekrāna monitors). Pie 1680x1050 vai 1920x1200 jums ir 512mb. Bet, ja karti, kas ir zems beigās GPU, ROP, virsotne likmes ir 512MB RAM, tad nav jēgas, jo karte nespēj saražot pietiekami daudz pikseļiem utt, lai varētu spēli pie augstākas rezolūcijas pirmajā vietā , tā uzstādīšanai pietiek ram to darīt nav jēgas whatsover izņemot pārdošanas punktu, kā pieredzes cilvēki redzēs lielāku skaitu un nodrošina tās labāku karti.
Ram ātrums - Aplūkojot karti jūs redzat šo kotē efektīvs ātrumu. Tas nav mārketings. Jo ram uz kartes kontrolē paralēli (teiksim 2 bankām 128mb katra), Jums būs katra banka lēš teikt 700MHz, bet darbojas kopā, jo viņiem tās ir efektīvs ātrums 1400MHz vai 1.4GHz.

Par DX10 (Windows Vista) karti, jums jābūt meklē:

Visu iepriekš minēto, izņemot pikseļu caurulēm un Vertex caurulēm.

Arhitektūras izmaiņas kartēm tagad nozīmē, ka straume Shaders uz kartes šāda tipa to pašu darbu, ka gan pikseļu caurules un vertex caurules izdarīja.

Viena priekšrocība Tas ir jo tā kā pirms (uz DX9 kartes), kad GPU ir padarīt dažu sarežģītu ģeometrija (ko apstrādā virsotne caurules) pikseļu caurules sat dīkstāvē. Tas nozīmēja, ka spēle rāmis likmēm var palēnināt, jo vienmēr ir disparagy starp summu, gan pikseļu un virsotņu caurules par īpašu karti, tur parasti ir daudz pikseļu caurulēm. Tātad jebkuram shader intensīvi padara Jūsu kartes var darbināt spēles naudas sodu un tad visi pēkšņi rāmis likmes varētu piliens pa labi uz leju.

Bet ar jauno DX10 kartēm nav disparagy un theres nekad jebkurā kartes sat dīkstāvē.

Attiecībā uz ram summu DX10 karti atkal max jums pie 1280x1024 ir 320MB, at 1680x1050 tās 512MB (ATI) vai 640mb (NVIDIA), ar 1920x1200 tā ir 1GB (ATI vai 768MB (Nvidia). Bet es nedomāju pat 1 GB RAM ietaupīs ATI 2900XT uz šo rezolūciju.

Tips:

1) ir pārpilnība rūpnīcas overclocked kartes, kas pastāv, bet ieteicams (īpaši ar DX9 karti) šie overclocks izdarīt tikai apmēram 5-10 rāmja atšķirība sekundē uz akciju ātrumu kartes. Bet (tur ir vienmēr, bet tur nav), ja tas kadru ātrumu, jūs nonākat virs 25fps es iepriekš minēju, tad tas ir vērts cenu starpība.

2) Ļaujiet man vēlreiz atkārtot atkal nav pilnīgi nekādas jēgas iegūt zemu vai midrange kartiņu ar maisiņi (512mb) RAM. Neviens. Tas ir pārdošanas punktā. Con.

3) Pārbaudiet jaudas prasībām, kas vajadzīgas Jūsu psu par īpašu karti. Daudz DX9 kartes var palaist tieši no PCI-e ports, bet vairums to nepieciešamību 6-pin plug tieši no PSU, lai nodrošinātu, ka), Jums ir šis spraudnis (parasti melnu) un b) savu psu var saražot pietiekami daudz sprieguma un pastiprinātāji šajā veltīta 12v līnijas.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.