mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

8800GT 512MB, faţă de 8800 GTS SUPERCLOCKED DE EVGA Care este mai bun?

Reply

Thread Tools
Old 16 ianuarie 2008, 15:55
Grupul de stat

Default 8800GT 512MB, faţă de 8800 GTS SUPERCLOCKED DE EVGA Care este mai bun?

La aproape în fiecare punct de reper ivce vazut 8800gt batai de 8800 GTS stoc, dar ce zici de superclocked?
Old 16 ianuarie 2008, 16:00
Grupul de donator

edita: greşit titlu
are ambele au aceeaşi memorie?
dacă acest lucru va fi nevoie de a compara de memorie şi viteza GPU viteze
Mi-ar face-o, dar mă duc la culcare:)

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 16 ianuarie 2008, 16:08
Grupul de stat

nu diferă de memorie, dar prost verifica specs
Old 16 ianuarie 2008, 16:09
Grupul de stat

Old 16 ianuarie 2008, 16:11
Grupul de stat

în măsura în care i se poate vedea doar locuri unde gt bate GTS este nucleul viteza 576mhz vs 600mhz şi Shader clock 1350mhz vss. 1500mhz dar GTX are acelaşi specs ca bază de viteză şi Shader ceas de la GTS, dar funcţionează mai bine acum im confuz
Old 16 ianuarie 2008, 16:17
Grupul de donator

Pe baza Recunosc că masa de GTS va funcţiona mai bine la 1920x1200 din cauza mai larg bit-rate de pe controler de memorie şi în cantitate mai mare de RAM.

De GT va fura 1680x1050 cu toate că, datorită mai mare clocked shaders.

În plus, în 24mhz GPU va face nici o diferenţă mică sau de a fi cinstit.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 16 ianuarie 2008, 16:19
Grupul de donator

Iată o copie a unui post am facut un timp în urmă.

Poate-l va ajuta.

Primul (si cel mai important lucru) pentru a fi căutaţi în alegerea unui card de grafica carte este ceea ce ai nevoie (şi cât de mult va trebui să-şi petreacă) pentru a juca jocuri la rezoluţia nativă a monitorului fie că este vorba de 1280x1024, 1440x900, 1680x1050, sau, , fără a se prostesc, 1920x1200. Cele mai multe pixeli un monitor are o carte de-a mai greu de a lucra.

Dar n-ai nevoie, de asemenea, cardul de bune pentru a produce frame rate. În ceea ce priveşte acest minim cadru rata este cel mai important. Eu personal am considera 25 fps (cadre pe secundă) pentru a fi absolut minim o carte de joc trebuie să producă un anumit joc, pentru că ceva mai mic şi ochii tăi vor să recunoască gângăvit (din lipsă de un cuvânt mai bine). Acest detracts de la experienţa de joc.

De asemenea, trebuie să ia în considerare faptul că jocurile ar fi jucat la maxim setările de detaliu, deoarece acesta este modul în care scriitorului de jocuri au produs jocul să uite. Cea mai mare parte a jocurilor disponibile în prezent, poate privi într-un loc curtenitor cu setarile detaliu refuzat. Ei doar includerea detaliu "glisante" în meniul de joc pentru a permite mai puţin puternic carduri pentru a rula jocul, prin urmare, extinderea pieţei de joc al jucătorilor.

Din nou, personal, am considerare, de asemenea, o carte pe care o ar trebui să aibă posibilitatea de a juca un joc de la un minim de 2xAA (Anti aliasing) şi 4x AF (Anisotropic filtrare). Anti-aliasing este acolo pentru a scăpa de zigzaguri margini, dar poate ajuta, de asemenea, cu o redare de imagini clare în depărtare, într-o anumită scenă dintr-un joc. Anisotropic filtrare îmbunătăţeşte calitatea imaginii pe texturi şi, de asemenea, devine scăpat de blur la off-centru de unghiuri de vizualizare.

În zilele noastre, cea mai mare parte din munca de jocuri, atunci când este făcut de GPU pe card, dar inca mai are de procesor pentru a se ocupa de unele aspecte cum ar fi AI (inteligenta artificiala), în jocuri. Să vă spun joc Command and Conquer. Cardul va avea grijă de texturi a terenului, a unităţilor şi a clădirilor, etc, dar a procesorului va funcţiona cum să se mute la tanc pe care l-aţi selectat pentru a trece de la un punct de pe harta pentru a jocului punct B.

Asta e doar un exemplu, dar l-am folosit pentru a face AI punctul că este încă foarte important pentru a vă asigura că aveţi un echilibru între CPU şi GPU şi, bineînţeles, de monitor de rezoluţie nativă.

În ceea ce priveşte slot-tipuri. AGP precedat PCI-E, din punct de vedere tehnic PCI-E poate produce o lăţime de bandă mai mare (deci 8x/16x) decât AGP, dar m-am încă pentru a vedea carte face din plin de acest lucru.

Dar, ca PCI-E este acum industriei standard Voi menţiona acest tip de carte de numai.

Atunci când alegeţi un DX9 carte (Windows XP) care aveţi nevoie pentru a se uita la următoarele lucruri:

POR'S (Face iesire Unit) - Aceste producţia de produse de pixeli la ecran.
Pixel conducte - Aceste produce pixel de texturi şi de a fi trimis la POR lui.
Vertex conducte - Aceste adăuga efecte speciale (cum ar fi explozii) la obiectele fiind produse pentru ecran.
GPU (Graphics Processing Unit) viteza - Bit de o evidentă un adevărat, cu atât mai rapid este cu atât mai rapid se poate calcula operaţiuni.
Memorie controller-bit latime - Veţi vedea ca aceste citat ca 64bit, 128bit şi aşa mai departe. Mai larg de mai bine ca acest principiu, se mută în produsul finit de la pixel tevi, conducte, etc culme prin intermediul memoriei RAM şi pe ecran. Mai larg de un pic lăţimea este cu atât mai mult se poate muta la un moment dat.
Ram - În funcţie de cât de puternică este, folosind un card de rubricile de mai sus dictează cât de mult RAM care aveţi nevoie. De asemenea, dacă doriţi să jucaţi un joc cu AA de berbec suma va intra în ea. Aceasta este una dintre mele se concentrează în ceea ce priveşte cardurile. Dacă v-aţi citit unele dintre posturile mele anterioare veţi vedea că 256 MB de RAM este absolut max veţi avea nevoie de o carte de joc, atunci când cel de azi standard de rezoluţie de 1280x1024 (1440x900, dacă folosiţi un monitor widescreen). La 1680x1050 sau 1920x1200 veţi avea nevoie de 512MB. Dar dacă o carte, care este scăzut în scop de GPU, POR, mizele culme a 512MB de RAM, atunci ea nu face nici un sens ca la carte nu va fi capabil să producă suficient de pixeli, etc pentru a putea să joc la rezoluţii mai mari, în primul rând, , asa ca echipare destul RAM pentru a face asta nu face nici un sens whatsover excepţia ca un punct de vânzare lipsă de experienţă ca oamenii vor vedea mai mare număr de ei şi să-şi asume o mai bună carte.
Ram viteza - Când se uită la o carte veţi vedea acest citat de la un mod eficient de viteză. Acest lucru nu este de introducere pe piaţă. Pentru ca pe o carte de RAM este controlat în paralel (să zicem 2 bănci de 128MB fiecare) va trebui să fie difuzate la fiecare banca spun 700mhz dar rulează împreună, deoarece acestea au un efectiv de viteză de 1400mhz sau 1.4ghz.

Pentru o DX10 (Windows Vista) carte de care aveţi nevoie pentru a se uita la:

Toate cele de mai sus cu excepţia celor pixel Vertex ţevi şi conducte.

Architectural modificări carduri au acum înseamnă că Stream Shaders pe un card de acest tip fac acelaşi loc de muncă faptul că ambele pixel ţevi şi conducte culme a făcut-o.

Acest lucru are un avantaj în faptul că, înainte de întrucât (pe o carte de DX9) în cazul în care GPU este prestarea unor complexe geometrie (prelucrate de către vârful tevi) pixel de conducte sâmbătă inactiv. Acest lucru a însemnat că jocul frame rate pot încetini, deoarece a fost întotdeauna un disparagy dintre cantitatea de ambele pixel zenit şi conducte pe o anumită carte, nu e de obicei mai multe conducte de pixeli. Deci, pentru orice Shader intensiv prestării cartea dvs. de credit ar putea fi difuzate de joc bine si apoi dintr-o dată cadrul tarife ar putea picătură dreapta jos.

Dar cu noile carduri de DX10, nu există nici o disparagy şi theres niciodată nici o parte din carte de sâmbătă inactiv.

În ceea ce priveşte suma pe un berbec DX10 carte, din nou, ai nevoie de max la 1280x1024 este 320mb, la 1680x1050 sa 512MB (ATI) sau 640mb (NVidia), la 1920x1200 este 1GB (ATI sau 768MB (Nvidia). Dar nu cred că chiar 1 GB de RAM va salva de la ATI 2900XT că rezoluţie.

Sfaturi:

1) Există o pletoră de fabrică overclocked carduri de acolo, dar se recomandă (în special cu DX9 carte) aceste overclocks face doar despre o diferenţă 5-10 cadru pe secundă, pentru a stocului de viteză carduri. DAR (exista intotdeauna un dar nu este acolo), dacă acest cadru rata te duce peste 25fps-am menţionat mai devreme, atunci merită diferenţa de preţ.

2) Daţi-mi voie să re-repeta din nou, nu există absolut nici un punct mic pentru a obţine un card de gama medie cu saci (512MB) de RAM. Niciunul. Este un punct de vânzare. Un con.

3) Verificaţi puterea de cerinţele necesare de la dvs. PSU pentru o anumită carte. O mulţime de DX9 carduri poate fi rulat direct de pe PCI-E port, dar majoritatea nu au nevoie de un plug 6-PIN direct de la dvs. PSU deci asigura că A) pe care le-aţi acest plug (de obicei negru) şi b) vă poate produce suficient de PSU de tensiune şi de amperi pe această linie dedicata 12v.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.