![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na takmer každý benchmark ivce viděl 8800gt poráža 8800 GTS populácie, ale čo superclocked? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Edit: chybne čítať titulu
| |||
| |||
| žiadny iný pamäte, ale zle kontrolovať špecifikácie |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| ak vidím len miestami, kde sa zabíjajú gt GTS je základná rýchlosť 576mhz oproti 600MHz a shader hodiny 1350MHz VSS. 1500MHz ale GTX má rovnaké parametre ako základná rýchlosť a shader hodiny z GTS, ale plní lepšie tak teraz im confused |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Založený na tom, že stolný Asi sa GTS bude vykonávať lepšie 1920x1200 vďaka širšej bit-sadzba na pamäťové radiče a väčšie množstvo pamäte RAM. GT sa bude kradnúť 1680x1050 hoci v dôsledku vyššieho stopovanie shadery. Mimomestského 24mhz v GPU bude len malý alebo vôbec žiadny rozdiel byť úprimný.
|
| |||
| |||
| Tu je kópia post som sa dlho rokmi. Možno to pomôže. Na prvý (a najdôležitejšie) sa hľadá pri výbere grafickej karty je to, čo kartu budete potrebovať (a koľko budete musieť stráviť) na hranie hier v natívnom rozlíšení monitora je to 1280x1024, 1440x900, 1680x1050, alebo bez získania hlúpe, 1920x1200. Čím viac pixelov monitor má ťažšie kartou má pracovať. Ale je tiež potrebné kartu k dobrým rám sadzieb. Týkajúce sa tohto snímky je minimálna sadzba je najdôležitejšie. Ja osobne sa domnievajú, 25 fps (snímok za sekundu) je absolútne minimum karta by mala produkovať hrá určitú hru, pretože niečo nižšia a vaše oči budú stuttering (pre nedostatok lepšieho slová). To znižuje herný zážitok. Tiež je potrebné vziať do úvahy, že hry by mali byť prehrávané na max detail nastavenie, pretože to je to, ako sa spisovateľ hier prinieslo hru pozerať. Väčšina hier, v súčasnej dobe k dispozícii možno vyzerať tad nevýrazného s detailné nastavenia odmietnutá. Sú len detail 'posuvníky' do herného menu, ktoré umožnia menej výkonných kariet spustiť hru teda rozšírenie trhu pre hry hráčov. Opäť platí, že osobne som sa tiež zvážiť, že karta by mala byť schopná hrať hru aspoň na 2xAA (anti aliasing) a 4x AF (anizotropná filtrovanie). Anti-aliasing je tu preto, aby sa zbavili zubaté hrany, ale môže tiež pomôcť s omietkou jasnejší obraz na vzdialenosť v konkrétnej scény z hry. Anizotropná filtrovanie zlepšuje kvalitu obrazu na textúry a taktiež sa zbaviť rozmazania pri vypnutí-centrum uhlov pohľadu. Dnes väčšinu práce pri hraní sa vykonáva pomocou GPU na karte, ale CPU ešte vysporiadať s niektorými aspektmi, ako je AI (umelej inteligencie) v hrách. Umožňuje vám povedať, hrať velenia a panuj. Táto karta sa postará o textury krajiny, jednotky a budovy, atď, ale cpu bude fungovať, ako sa pohybovať v nádrži, ktoré ste práve vybrané presunúť z bodu A na hru mapa k bodu B. To je len jeden príklad, ale já už používa AI, aby upozornil na to, že je to stále veľmi dôležité zabezpečiť, dostanete medzi CPU a GPU a samozrejme natívne rozlíšenie monitora. Pokiaľ ide o slot-typy. AGP predchádzala PCI-E, PCI-E technicky možné vyrábať väčšiu šírku pásma (teda 8x/16x) ako AGP ale som ešte vidieť kartu plne využiť tejto. Ale ako PCI-E je teraz odvetvia štandardná uvidíme spomenúť tento typ karty, iba. Pri voľbe DX9 karty (Windows XP), potom je potrebné pri pohľade na tieto veci: ROP'S (Vykreslit Výstup Unit) - Tieto výstupné vyrábaných pixelov na obrazovke. Pixel potrubia - Tie produkujú pixelov a textúr, ktoré majú byť zaslané do ROP to. Vertex potrubia - Tieto pridať špeciálne efekty (napr. výbuchy) na objekty, ktoré vznikajú na obrazovke. GPU (Grafika Spracovanie jednotka) rýchlosť - Trocha zjavnú jeden fakt, tým rýchlejšie je tým rýchlejšie je možné vypočítať operácií. Pamäť regulátora bit šírka - Uvidíte, ako tieto citovaný ako 64bit, 128bit, a tak ďalej. Širší, tým lepšie, pretože to v podstate pohybuje hotových výrobkov z rúr pixel, vertex potrubia atď cez ram a na obrazovku. Širšom trochu šírka je tým viac sa môže pohybovať v danej chvíli. Ram - V závislosti na tom, ako mocný kartu používať položiek nad diktuje koľko ram, čo potrebujete. Aj v prípade, že chcete hrať hru s AA skopci suma príde na to. To je jeden z mojich zameriava týkajúce kariet. Ak ste si prečítať niektoré z mojich predchádzajúcich miest uvidíte, že 256MB RAM je absolútny max budete musieť na karte pri hraní na dnešnej štandardné rozlíšenie 1280x1024 (1440x900, ak používate širokouhlý monitor). Na 1680x1050 alebo 1920x1200, ktoré budete potrebovať 512mb Ale ak si kartu, ktorá je nízka konci v GPU, ROP, vertex stávke má 512mb RAM, potom nemá zmysel, ak sa karta nebude schopná produkovať dostatočné množstvo pixels atď, aby mohla hra vo vyšších rozlišeních na prvom mieste , takže montáž dost ram k tomu, že nemá zmysel whatsover okrem ako predajné miesto ako neskúsenosť ľudí uvidí väčší počet a zabezpečuje jeho lepšie karty. Ram rýchlosť - Pri pohľade na kartu uvidíte tento citovaný na efektívne rýchlosti. To nie je marketing. Ram, pretože na karte je riadený súbežne (napr. 2 banky 128megabajt kus) budete mať každá banka beží na 700MHz, ale povedzme beží spolu, pretože majú efektívnu rýchlosť 1400MHz alebo 1.4GHz. Pre DX10 (Windows Vista) karty je nutné hľadať v: Všetky vyššie uvedené s výnimkou pixelu Vertex rúry a potrubia. Architektonické zmeny karty majú teraz znamená, že Stream shadery na karte tohto typu robiť rovnakú prácu, že obe pixel vrchol potrubia a rúry urobil. To má jednu výhodu v tom, že zatiaľ čo pred rokom (na DX9 kartu), keď GPU je zobrazovanie nejaké zložité geometria (spracované vrchol potrubia) na pixel rúry Sobota nečinnosti. To znamená, že hra ráme sadzieb môže spomaliť, pretože bola vždy disparagy medzi výškou oboch pixel a vrchol potrubia na konkrétnu kartu, existuje obvykle viac pixels potrubia. Takže pre všetky shader intenzívnej zobrazovanie vašej karty môže byť spustenie hry pokutu a potom naraz ráme sadzby by mohli klesnúť dole. Ale s novým DX10 karty, nie je disparagy a Theres nikdy žiadnu časť karty sobotu nečinnosti. Čo sa týka ram suma na DX10 kartu, znova, max musíte na 1280x1024 je 320mb na 1680x1050 jeho 512mb (ATI), alebo 640 megabajtov (NVIDIA), v 1920x1200 je to 1GB (ATI alebo 768megabajt (Nvidia). Ale nemyslím si, že i 1GB RAM vysvobodím ATI 2900XT na tomto uznesení. Tipy: 1) Existuje množstvo továrni overclocked karty tam, ale sa odporúča (najmä s DX9 kartou) tieto overclocks len asi 5-10 snímky za sekundu na rozdiel populácie rýchlosť karty. VUT (existuje vždy, ale nie je tam), ak tento snímka kurzu sa dostanete cez 25fps aj bolo spomenuté vyššie, potom to stojí za rozdiel v cene. 2) Let me re-iteráciou znova, neexistuje žiadny bod získanie nízka středotónové kartu tašky (512 MB) RAM. Žiadny. Jedná sa o predajné miesto. A kon. 3) Skontrolujte napájací požiadavky z vašej PSU pre konkrétnu kartu. A veľa DX9 karty je možné spustiť priamo z PCI-E portu, ale väčšinou to potrebovať 6-pin plug priamo z vášho PSU tak zabezpečené, že: a) ste tento plug (spravidla čierna) a b) vaša PSU možno vyrobiť dostatok napätia a ampéry na tejto špecializované 12V line.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |