менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

8800GT 512MB проти 8800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Яка краще?

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 січня 2008, 15:55
Член групи

Майже на кожній Benchmark ivce бачили 8800GT перевершує 8800 GTS складі, але як щодо Superclocked?
Old 16 січня 2008, 16:00
Донор групи

Зміна: Назва Misread
Чи обидва мають ту ж пам'ять?
У цьому випадку вам доведеться порівняти швидкість графічного процесора і пам'яті, швидкість
Я зроблю це, але я йду спати:)

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 16 січня 2008, 16:08
Член групи

нічим не відрізняється пам'яті, але погано перевірити специфікації
Old 16 січня 2008, 16:09
Член групи

Old 16 січня 2008, 16:11
Член групи

наскільки я можу бачити тільки там, де б'ється GT GTS є основним швидкість 576MHz проти 600MHz і шейдерного блоку 1350 МГц VSS. 1500MHz GTX, але має такі ж характеристики як основний швидкість і Shader Clock ГТС але вона працює краще, так що тепер їм плутати
Old 16 січня 2008, 16:17
Донор групи

Виходячи з цієї таблиці я думаю, ГТС буде працювати краще в дозволі 1920x1200 в зв'язку з більш широким швидкістю передачі даних на контролер пам'яті і більший обсяг пам'яті.

GT буде красти 1680x1050 але через більш високій частоті шейдерів.

Додатковий 24MHz в ГПУ зробить практично ніякої різниці бути чесним.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 16 січня 2008, 16:19
Донор групи

Ось копія посту я зробив якийсь час назад.

Може бути, це допоможе.

Перша (і найважливіша річ), який шукає при виборі відеокарти яку карту потрібно (і скільки потрібно витратити), щоб грати в ігри на рідному дозвіл монітора будь то 1280x1024, 1440x900, 1680x1050 або, без отримання нерозумно, 1920x1200. Чим більше пікселів монітора важче карта повинна працювати.

Але необхідно також картки для отримання хорошої кількістю кадрів. У зв'язку з цією мінімальною частотою кадрів є найбільш важливим. Особисто я вважаю, 25 кадрів / с (кадрів в секунду) як абсолютний мінімум карта повинна виробляти відіграють особливості гри, тому що все нижче і ваші очі будуть визнати заїкання (за відсутністю кращого слова). Це відволікає від ігрового досвіду.

Крім того, необхідно враховувати, що ігри повинні бути зіграні на макс настройках докладно тому, що це як письменника ігор породили гру подивитися. Більшість наявних в даний час ігор може виглядати трохи м'який деталі настройки відхилені. Вони тільки включити повзунками Detail 'в меню гри, щоб дозволити менш потужних карт для запуску гри тому розширення ринку для гравців, ігри.

Знову ж, особисто я також вважаю, що карта повинна мати можливість грати в ігри при мінімумі 2xAA (Anti Aliasing) і 4x AF (анізотропна фільтрація). Згладжування є, щоб позбутися від зубчастими краями, але вона також може допомогти з наданням більш чітке зображення на відстані в певному місці гри. Анізотропного фільтрації поліпшує якість зображення в текстуру, а також позбутися від розмитості на Off-центр кути огляду.

В даний час більша частина роботи під час ігор здійснюється в ГПУ на карту, але процесор все ще належить вирішити деякі аспекти, такі як О. І. (штучний інтелект) в грі. Припустимо, ви граєте команду і перемогти. Картка подбає текстури землі, одиниці вимірювання та будівель і т.д., але процесор буде працювати, як перемістити танк ви просто вибрали для переміщення з точки А на карті ігри в точку Б.

Це лише один приклад, але я використав А. И. б відзначити, що ще дуже важливо, щоб отримати баланс між процесором і графічним процесором і звичайно рідному дозволі монітора.

Що стосується ігрових видів. AGP передували PCI-E, технічно PCI-E може виробляти більш високу пропускну здатність (звідси 8x/16x) в порівнянні з AGP, але я ще, щоб побачити карту повною мірою використовувати це.

Але, як PCI-E в даний час в галузі стандартними Я згадую про це типі картками.

При виборі карт DX9 (Windows XP), ви повинні дивитися на наступні речі:

ROP'S (Render ПРИСТРІЙ) - ці вихідні проводиться пікселів на екрані.
Піксельних конвеєрів - Вони виробляють пікселя і текстури буде направлений до РПН's.
Vertex трубами - Ці додати спеціальні ефекти (наприклад, вибухи) на об'єктах проводиться на екрані.
GPU (Графіка Processing Unit) швидкість - Трохи очевидно одне дійсно, тим швидше вона, тим швидше він може розрахувати операцій.
Пам'ять Ширина бітний контролер - Ви побачите, як це кваліфікується як 64bit, 128bit і так далі. Чим ширше краще, як це в основному рухається готового продукту з піксельних конвеєрів, вершинні трубами тощо через оперативну пам'ять і на екран. Чим ширше трохи шириною тим більше він може переміщатися на будь-який заданий час.
Рам - Залежно від того, як потужні карти використовують у заголовках вище диктує скільки оперативної пам'яті вам потрібно. Також, якщо ви хочете грати в гру з АА кількість оперативної пам'яті, поставляється в неї. Це одна з моїх зосереджена відносно карт. Якщо ви читали деякі мої попередні повідомлення, яке ви побачите, що 256 МБ ОЗУ абсолютний макс вам потрібно на картку під час ігор зі стандартним дозволом сьогоднішніх 1280x1024 (1440x900 при використанні широкоформатний монітор). На 1680x1050 або 1920x1200 Вам буде потрібно 512MB. Але якщо картки, що є низьким кінця в ГПУ ПП, вершина ставки має 512 Мб оперативної пам'яті то він не має ніякого сенсу, тому що карта не зможе виробляти достатню кількість пікселів і т.д., щоб мати можливість гри на високих дозволах, в першу чергу , так що встановлення достатньо оперативної пам'яті для цього не має сенсу whatsover, окрім як в точці продажу, недосвідченістю народ буде бачити вище числа і виконувати свою кращу карту.
Рам швидкості - Дивлячись на карту ви побачите це котируються на ефективну швидкість. Це не маркетинг. З пам'яті на карті контролюється в паралельному (скажімо, 2 банки по 128 Мб кожен), ви будете мати кожен банк працює на 700MHz сказати, але працює разом, оскільки вони в них є ефективна швидкість 1400 МГц або 1.4GHz.

Для DX10 (Windows Vista) карту, Ви повинні бути дивлячись на:

Всі наведені вище, за винятком піксельних конвеєрів і вершинні труб.

Архітектурні зміни для карт тепер означає, що Stream шейдери на карти цього типу роблять ту ж роботу, що і піксельних конвеєрів і вершинних Труби зробив.

Це має одну перевагу, що в той час як раніше (на карті DX9), коли ГПУ є надання деяких складних геометрія (оброблено вершинні конвеєри) піксельних конвеєрів СБ простою. Це означає, що ставки гри кадрів може сповільнитися, тому що завжди був disparagy між сумою, як піксельних і вершинних труб на конкретній карті, там зазвичай більше піксельних конвеєрів. Так що для будь-якої Shader інтенсивного надання ваша картка може бути встановлена гра штраф, а потім раптом частота кадрів може знизитися аж.

Але до нових карт DX10, немає disparagy і Тереза ніколи не частина карти СБ простою.

Що стосується ОЗУ суму на DX10 карт, знову ж таки, Макс Вам необхідно в 320MB є 1280x1024, 1680x1050 на своєму 512MB (ATI) або 640MB (NVidia), в дозволі 1920x1200 це 1GB (ATI або 768MB (nVidia). Але я не думаю, що ще 1 Гб ОЗУ врятує ATI 2900XT на цю резолюцію.

Поради:

1) Існує безліч фабрично розігнаних карт там, але рекомендується (особливо з DX9 карт) ці розганяє тільки складають близько 5-10 різницю кадрів у секунду для карт фонду швидкістю. АЛЕ (завжди є але там немає), якщо ця частота кадрів приймає вас протягом 25fps я вже говорив раніше то варто різниці в ціні.

2) Дозвольте мені ще раз ітерації знову, немає абсолютно ніякого сенсу отримувати низького до середнього картки з мішками (512MB) ОЗУ. Ніякої. Це точка продажу. Con.

3) Перевірте вимоги щодо харчування необхідно з вашого БП для конкретної карти. Багато карт DX9 може бути запущена безпосередньо з PCI-E порту, але більшості потрібна 6-контактний штекер прямо з вашого БП тому переконайтеся, що а) у вас є цей плагін (зазвичай чорного) і б) ваша БП може виробляти досить Напруга і підсилювачі на цьому присвячена 12v лінії.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.