![]() |
|
| |||
| |||
| אז יש לי 8800GTS ואני גם עם 24 "של Dell צג IM הולך להשיג 22" של Dell לפקח גם אני רוצה את שניהם צנורה תהיתי האם אני יכול להריץ אותם באופן עצמאי ואם אני עושה מה זה אומר? אני יודע שאני יכול לעשות את גרור ושחרר לעשות דבר אבל יש לי כל אפשרות נוספת? אני יהיה גם הגדרת אותם עם 2 של DVI |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול להריץ אותם כמו אחד גדול לפקח cloned, או שני צגים נפרדים. שני נפרדים מאפשרים לך לגרור פני הדברים אלא לשמש שני צגים נפרדים maximizable - אתה יכול להריץ משחק אחד, אז את הכרטיסייה מבלי לאבד את המשחק (על חלון המשחק) אחר על חלון אחר mionitor, למשל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| קיימת תוכנית זמינה (אין מושג מה הוא נקרא), אשר יאפשר את שורת המשימות כדי למתוח לרוחב את שני צגים, צג ליצור אחד בשני חלקים אם אתה מבין אותי. הפתרון הטוב ביותר הוא למצוא את זה ושימוש בו לפקח אחד גדול. Clone הוא חסר תועלת אלא אם כן אתה משתמש אחד עבור לתצוגה. |