![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deci am un 8800GTS si am avea, de asemenea, de 24 "Dell Monitor im mergi la a lua un 22" Dell monitoriza de asemenea, si vreau sa le ambele cârlig până Mă întrebam pot rula independent, şi dacă le-am făcut ceea ce înseamnă acest lucru? Ştiu că o pot face în Glisaţi şi fixaţi lucru, dar nu i-au alte opţiuni? Nu va fi, de asemenea, setarea cu 2 DVI's |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi rula ca un mare monitor, clonat, sau două monitoare. Două separate vă permit să glisaţi peste lucruri, dar acţionează ca două monitoare maximizable - puteţi rula un joc pe una, apoi fila afară, fără a pierde jocul (pe o windowed joc) la o altă fereastră, pe de altă mionitor, de exemplu.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nu există un program disponibile (nici o idee despre ceea ce se numeşte), care va permite de activităţi pentru a se întind peste ambele monitoare, creând un monitor în două părţi, dacă ai pune mâna pe mine. Cel mai bun pariu este găsirea de acest lucru şi utilizarea acesteia ca un mare monitor. Clone este inutil, dacă nu sunteţi utilizând una pentru un ecran. |
![]() |
|
| Marcaje |