![]() |
|
| |||
| |||
| 22 alacaksın Sohbet Ben bir 8800GTS ve ben de bir 24 "Dell Monitör have" Dell de i bağımsız ve çalıştırabilirsiniz eğer bu ne anlama geliyor ne yapar merak ediyorum ben her ikisine de yukarı bağlamak istiyorum monitör? Sanırım Sürükle ve Bırak şey biliyorum ama başka bir seçenek var mı? Ayrıca 2 DVI ile bunları kurmak olacak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir büyük monitör, klonlanmış veya iki ayrı monitör olarak çalıştırabilirsiniz. İki ayrı Hücreleri şeyler sürükleyin izin ancak iki ayrı maximizable izler gibi - bir, sonra da sekmesini bir pencere oyun (), diğer mionitor başka bir pencereye oyun kaybetmeden bir oyun çalıştırabilirsiniz hareket, örneğin.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eğer beni bir programıdır bu) bir görev de izler arasında germek için neler sağlar denir (hiç bir fikrim, iki parça bir monitör oluşturuyor. Yapabileceğiniz en iyi şey bu bulgu ve kullanan bir çok monitör olarak. Eğer bir görüntü için bir kullanıyorsanız Clone yararsızdır. |