![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Тому в мене 8800GTS, і я також є 24 "монітор Dell їм збирається отримати 22" Dell монітор також і я хочу підключити їх як вгору, так і було цікаво Чи можу я використовувати їх самостійно, і якщо я роблю, що це значить? Я знаю, що можу робити перетягування річ, але мені є якісь інші варіанти? Я також буду їх створення з 2 DVI's |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете запускати їх як один великий монітор, клоновані або двох моніторів. Два окремих дозволяє перетягувати через речей, але діють як два окремих Maximizable моніторів - ви можете запустити гру на одній, то вкладки без втрати грі (на віконному ігри) в інше вікно, з іншого mionitor, наприклад.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Існує програма доступна (не знаю, що це називається), яка дозволить на панелі завдань протягнути через обидва монітора, створення одного монітора на дві частини, якщо ви мене. Краще за все знайти це і використовувати його як один великий монітор. Клон це марно, якщо ви використовуєте один для дисплея. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога з отриманням подвійного монітори в цьому плані? | Theresonly1 | Графічні карти & Монітори | 11 | 18 липня 2009 05:03 |
| Використання двох моніторів | chefjimmy | Графічні карти & Монітори | 8 | 12 січня 2009 16:33 |
| Проблеми з двома моніторами | Mischman | Графічні карти & Монітори | 20 | 9 вересня 2008 09:32 |
| Dual 8800GTS або 1 8800 GTS 614mb? | Compasky | Графічні карти & Монітори | 1 | 13 січня 2008 11:37 |
| 8800GTS Dual Monitor питання | jjansky | Графічні карти & Монітори | 1 | 3 січня 2008 13:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |