![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, добре първо аз ще кажа, че може и да не харесват отговорите ви хора, дайте ми, но аз съм ще поиска anway.
За новия си изгради Купих си 8800GTX карта (тя беше на оферта за около £ 160 rarther от £ 200 и Щях да го все пак), но аз вече се чудех дали не е добра идея. Трябва ли да се отиде за 9800GTX? или дори ATI? Или може би дори и за 9800 GX2? И сега, след като в публикация от newsbot, аз сега се чудя, ако аз трябва да имат само чакахме доста дълго и има един от тези карти. И аз ще отида 8800GTX SLI с друг, когато мога да си позволя малко карти, както и когато се получи Vista. Отново мога да не му харесва отговорът ви много, дайте ми, така че простете ми ако съм се annoyed. Благодарности Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм експерт по GFX карти, но аз съм доста сигурен картите newsbot афиш за които не са изложени, и когато те са те, ще бъде сериозно скъпо.
| |||
| |||
| Да, съжалявам, че не е ясно, в моя пост, аз трябва да имам каза един от тези нови карти, когато те излизаха. Но да, те вероятно ще бъде начин да се скъпи, и според tomshardware на 8800GTX е в същия "teir" за 8800 Ultra, и 9800GTX само в рамките на 9800GX2, затова мисля, че от това е добре, но аз исках хората идеи по този въпрос. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз честно казано мисля, че 9xxx серия е малко на шега. Искам да кажа, работата не е това, което искате Извикайте поразителен скок. и цената за тях е скандално. , без реална конкуренция от ATI, NVidia не реални основания да се направи по-мощни карти, но все пак искате повече пари. начина, по който аз виждам, а след това изпрати картичка с 4 цифри, започващи с номер 9, за да направят повече пари. I DONT като ATI, но те трябва да се върна в играта за да спрете мини монопол.
|
| |||
| |||
| Вашата 8800 ще се оправи от доста време |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Цитат:
Цитат:
Цитат:
Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Ние иска POWA! В 8800GTX е голяма карта Платил съм твърде много за нея, когато тя дойде, но аз първи DONT съжалявате. Ако бях на твое място все пак бих Определено има купи 8800GT. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря на всички, че ме накара да се чувстват по-добре за него и шум, аз не съм много за труда, както може да се превръща ми издокарвам вода охлаждат в близко бъдеще. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво решение ще бъде в игрите? В GTX ще бъдат полезни при по-високи резолюции, по-ниски резолюции, че ще направи никаква разлика.
|
| |||
| |||
| и в момента имам 2 1280 * 1024 мониторите, но ще имам скоро (след като всичко друго) да се купуват по-голям (вероятно 24 "плюс) монитор. |