![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, dobře první Dím Já bych to rád odpovědi vám lidé dávají mně, ale budu se ptát anway.
Pro moje nové stavět jsem koupil 8800GTX kartě (je v nabídce asi £ 160 rarther než 200 liber, a jsem na to tak jako tak) Ale já mám nyní přemýšlím, zda to byl dobrý nápad. Mám už na 9800GTX? nebo dokonce ATI? Nebo možná i 9800 GX2? A hned po shlédnutí po kterou newsbot, já hned věděl, jestli bych měla mít jen čekali trochu déle, a mám jednu z těch karet. A jsem jít s jiným 8800GTX SLI, kdy bych mohl dovolit druhou kartu, a když jsem si Vista. Opět bych mohl ne jako odpověď vám hodně dej mi, odpusť mi to, když si naštvaný. Díky Můj systém: První OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já nejsem odborník na GFX karet, ale jsem si jistá, že karty newsbot posta asi nejsou, a pokud se budou výrazně dražší.
| |||
| |||
| Jo, sorry, já nebyl jasný, v mé příspěvek, měla jsem tu řekl jeden z těch nových karet, když vyšel. Ale ano, ale asi by se cesta k drahé, a podle tomshardware, že 8800GTX je ve stejném "teir" jako 8800 Ultra, a 9800GTX pouze za 9800GX2, tak myslím, že z toho je to v pořádku, ale já jsem chtěl lidí myšlenek na toto téma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upřímně si myslím, že 9xxx série je trochu z legrace. Myslím, že výkon není, co bych zavolat šokujících skok. a cena za ně je pobuřující. bez konkurence od ATI, Nvidia nemá žádný reálný důvod, aby se výkonnější karty, ale přesto chtějí více peněz. Mimochodem to vidím já, pak odešlou karta s 4 čísla začínající na 9 se vydělat více peněz. i dont rád ATI, ale je potřeba se dostat zpět do hry, aby se zastavil mini monopol.
|
| |||
| |||
| Vaší 8800 bude podle Vás dobře pro chvílicasu |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Citace:
Citace:
Citace:
Citace:
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
My chce powa! V 8800GTX je vynikající karta Zaplatil jsem příliš mnoho na to, když přišel první, ale já dont litovat. Kdybych vám i když bych si určitě koupil 8800GT. Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| ok, děkuji všem, že to ze mě měli lepší pocit, že a hluku, nejsem příliš obtěžoval o tom, jak jsem mohla být odbočka moje plošinu vodou chlazený v blízké budoucnosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké řešení byste se při hraní her? V GTX bude užitečné ve vyšších rozlišeních na nižší rozlišení se bude provádět žádný rozdíl.
|
| |||
| |||
| tak v současné době mám 2 1280 * 1024 monitory, ale budu v brzké době (poté, co jsem všechno ostatní) se kupují větší (asi 24 "plus) monitor. |