![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, αλλά πρώτα θα πω ότι ίσως να μην τις απαντήσεις σας όπως και οι άνθρωποι να μου δώσει, αλλά Πάω να ρωτήσω anway.
Για τη νέα μου οικοδομήσουμε Αγόρασα ένα 8800GTX κάρτα (ήταν σε προσφορά για περίπου £ 160 rarther από £ 200 και επρόκειτο να είναι έτσι κι αλλιώς), όμως, έχουν πλέον αναρωτιέται αν δεν ήταν μια καλή ιδέα. Πρέπει να έχω φύγει για μια 9800GTX; ή ακόμη και μια ATI; Ή ίσως ακόμη και μια 9800 GX2? Και τώρα, αφού είδε μετά από την newsbot, τώρα αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να είχα απλώς περίμενε λίγο ακόμα και να έχεις μια από αυτές τις κάρτες. Και θα πάμε με άλλο SLI 8800GTX όταν θα μπορούσε να προσφέρει μια δεύτερη κάρτα, και όταν έχω Vista. Και πάλι, ίσως να μην αρέσει πολύ η απάντηση σας να μου δώσει, οπότε συγχωρήστε με αν έχω εκνευριστεί. Ευχαριστώ Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι ειδικός σε θέματα GFX κάρτες αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι οι κάρτες newsbot δημοσιεύτηκε πραγματικά δεν είναι, και όταν θα είναι ακριβό σοβαρά.
| |||
| |||
| Yea, sorry, δεν ήμουν σαφής στη θέση μου, θα έπρεπε να είχα πει πήρε μια από αυτές τις νέες κάρτες, όταν βγήκε. Αλλά ναι, μάλλον θα είναι τρόπος για να δαπανηρή, και σύμφωνα με το tomshardware, η 8800GTX είναι στην ίδια "teir" ως το 8800 ultra, και οι 9800GTX μόνο υπό την 9800GX2, γι 'αυτό νομίζω ότι είναι από εντάξει, αλλά θα ήθελα οι άνθρωποι της ιδέες για το θέμα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ειλικρινά το πιστεύω 9xxx σειρά του είναι κάπως αστείο. Θέλω να πω, οι επιδόσεις δεν είναι αυτό που θα ήθελα να καλείτε έναν εκπληκτικά μεγάλο άλμα. και η τιμή τους είναι εξωφρενική. δεν υπάρχει στην πραγματικότητα με τον ανταγωνισμό από την ATI, Nvidia πραγματικός λόγος δεν έχει να κάνει πιο ισχυρές κάρτες, αλλά εξακολουθεί να θέλει περισσότερα χρήματα. το δρόμο μου, τότε στείλει μια κάρτα με ένα 4 μονοψήφιο αριθμό, ξεκινώντας από τις 9 έως τις κάνουν περισσότερα χρήματα. i dont όπως ATI, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στο παιχνίδι για να σταματήσει η μίνι μονοπώλιο.
|
| |||
| |||
| το 8800 θα σας κάνει μια χαρά για πολύ λίγο |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Θα θέλει το POWA!! Η 8800GTX είναι μια μεγάλη κάρτα Πλήρωσα πάρα πολλά για αυτό, όταν για πρώτη φορά, αλλά εγώ dont λύπη αυτό. Αν ήμουν στη θέση σου αν και θα το είχε αγοράσει το 8800GT. Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| ok, ευχαριστώ όλους, αυτό με έκανε να αισθάνομαι καλύτερα για αυτό και του θορύβου, δεν είμαι πολύ κόπο περίπου, όπως θα μπορούσε κάλλιστα να μετατραπεί μου εξέδρας υδρόψυκτο στο εγγύς μέλλον. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό το ψήφισμα θα πρέπει να έχετε στο gaming; Η GTX θα είναι χρήσιμες σε υψηλότερα ψηφίσματα, σε χαμηλότερα ψηφίσματα που δεν θα αλλάξει τίποτα.
|
| |||
| |||
| αλλά σήμερα έχω 2 1280 * 1024 οθόνες, ωστόσο εγώ θα σύντομα (αφού έχω οτιδήποτε άλλο) να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο (κατά πάσα πιθανότητα 24 "συν) παρακολουθεί. |