![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, dobro prvi ću reći da možda ne kao odgovor, dajte mi vi ljudi, ali Im 'idući u anway pitati.
Za moju novu graditi sam kupio 8800GTX karticu (ona je bila na ponudi za oko £ 160 £ rarther od 200 i Sam bio idući u dobiti anyway) Ali sam sada pitate da li ili ne da je to bila dobra ideja. Trebam li imati pp od GO za 9800GTX? ili čak i ATI? Ili možda čak 9800 GX2? I sada, nakon viđenje post po newsbot, ja sad pitam se da li bi trebali imati samo čekali malo duže i dobio jedan od tih kartica. I ja sam bio idući u ići SLI sa drugim 8800GTX kad sam mogao priuštiti drugu karticu i kad mi se Vista. Opet, ja možda ne kao odgovor, dajte mi vas puno, tako da mi oprostiš ako sam annoyed. Hvala My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam ne stručnjak na GFX kartice, ali Im 'ljepušan siguran kartica posted o newsbot nisu out, i kad ih se da će biti teško skupo.
| |||
| |||
| Da, ispričavam se, nisam bila jasna u mom post sam trebala biti, rekao je dobila jedan od onih novih karticama kad iziđe. Ali, da, oni vjerojatno bi se način da se skupe, a prema tomshardware je 8800GTX je u istom "teir" kao ultra 8800 i 9800GTX samo pod 9800GX2, pa mislim da je to od ok, ali sam htio ljudi ideje o tome. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja iskreno mislim na 9xxx serija je nešto o šala. Mislim, izvođenje nije ono što bih nazvati jedan zapanjujući skok. a cijena za njih je pretjeran. bez stvarne konkurencije iz ATI, Nvidia nije pravi razlog da bi više moćne karte, ali još uvijek žele više novca. kako ja to vidim, onda poslati karticu sa 4 znamenkasti broj, počevši od 9 do zaraditi više novca. ja dont poput ATI, ali im je potrebno da biste dobili leđa u igri za zaustavljanje mini monopol.
|
| |||
| |||
| 8800 vaše će vas učiniti baš fino za prilično malo |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mi želi POWA! The 8800GTX je odlična kartica Ja platio put previše za nju, kada je prvi puta dosao ali JA dont požaliti. Ako sam si ipak bih definitivno su kupili 8800GT. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| ok, hvala svima, koji je napravio mene osjećaju bolje o tome i buke, nisam previše smeta o, kako sam mogla biti okretanje moj katarka hlađen vodom u bliskoj budućnosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što će vam biti rezolucije u igrama? The GTX će biti korisno na višim rezolucijama, na nižim rezolucijama, učinit će to bez razlike.
|
| |||
| |||
| i trenutno sam 2 1280 * 1024 monitorima, ali ja ću uskoro (nakon što sam sve drugo) se kupuju veće (vjerojatno 24 "plus) monitora. |