![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, hát először én mondom, hogy nem szeretné a választ, hogy ha az emberek engem, de én fogok kérni anway.
Az én új építésű Vettem egy 8800GTX kártyát (ez a kínált mintegy 160 £ rarther mint 200 £, és azt akartam kapni egyébként) De én már gondoltam, hogy nem volt jó ötlet. Ha már elment a 9800GTX? vagy akár az ATI? Vagy talán még a 9800 GX2? És most, miután látta a postán a newsbot, most is csoda, ha én most vártam egy kicsit hosszabb, és van egy ilyen kártyát. És én is megyek egy másik SLI 8800GTX ha tudnám megfizetni a második kártyát, és mikor Vista. Még egyszer, talán nem olyan, mint a választ ti adj, hogy bocsásson meg nekem, ha én bosszús. Köszönöm My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem vagyok szakértő Gfx kártyák de szép, hogy a kártyák newsbot posted about nem, és ha vannak is komolyan drága.
| |||
| |||
| Igen, elnézést, én nem volt egyértelmű, én postán, azt mondta, hogy van egy ilyen új kártyát, amikor kijött. De igen, akkor valószínűleg lenne úgy, hogy drága, és a tomshardware a 8800GTX is ugyanabban a "teir", mint a 8800 Ultra és a 9800GTX csak a 9800GX2, ezért úgy gondolom, hogy ez rendben van, de szerettem volna az emberek ötletek a kérdésben. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Őszintén hiszem, a 9xxx sorozat valami vicc. Úgy értem, a teljesítmény nem az, amit én egy hívás elképesztő ugrást. és árát számukra is felháborító. nem igazi verseny az ATI, Nvidia nincs igazi oka, hogy nagyobb teljesítményű kártyák, de még több pénzt akarnak. Én úgy látom, akkor küld ki a kártyát egy 4 jegyű szám kezdve 9, hogy több pénzt. i dont, mint az ATI, de ahhoz, hogy menj vissza a játékban, hogy állítsa le a mini monopólium.
|
| |||
| |||
| 8800 lesz a mi csak finom jó egy darabig |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Idézet:
Idézet:
Idézet:
Idézet:
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Akarjuk a POWA! A 8800GTX egy nagyszerű kártya Én túl sokat fizettek érte, amikor először jött, de én dont bánni. Ha a te bár kifejezetten nem vettem a 8800GT. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| OK, köszönjük minden, ez nekem jobban rá és a zaj, nem vagyok túlságosan zavarta meg, ahogy én is a fordulópontot én fúrótoronyhoz Vízhűtéses a közeljövőben. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi állásfoglalása leszel a játékokhoz? A GTX hasznos lesz nagyobb állásfoglalások, alacsonyabb állásfoglalásaiban akkor nincs különbség.
|
| |||
| |||
| Jelenleg is van 2 1280 * 1024-monitorok, de én a közeljövőben (miután már minden mást) vásárol egy nagyobb (valószínűleg 24 "plus) monitor. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 8800gtx energiafogyasztás | Mikel | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 2. Jan 2008 00:12 |
| 8800gtx ... olcsó a chips | Cew27 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 30. december 2007 11:40 |
| 8800GTX vagy 8800GT a 2 * SLI | Mennydörgő Jupiter | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 21. november 2007 10:32 |
| Ha kapok egy 8800GT vagy 8800GTX? | cheesepuff | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 16. november 2007 17:32 |
| 728MB BFG 8800GTX Need Vélemények | Mennydörgő Jupiter | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 14. Szeptember 2007 06:29 |
| Téma eszközök | |
| |