![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב, בסדר אני אהיה הראשון לומר שאולי אני לא אוהב את התשובות שאתה נותן לי אנשים, אבל אני הולך לשאול anway.
שלי חדש לבנות קניתי כרטיס 8800GTX (זה היה ב להציע כ £ 160 £ rarther מ 200 ואני הולך לקבל אותו בכל זאת), אבל אני תוהה אם עכשיו היה או לא היה רעיון טוב. האם יש לי נעלמו במשך 9800GTX? או אפילו של ATI? או אולי אפילו 9800 GX2? ועכשיו לאחר שראו את הפרסום על ידי newsbot, עכשיו אני תוהה אם אני צריך רק לחכות קצת וקיבלתי עוד אחד מאותם קלפים. ואני הולך לצאת עם עוד SLI 8800GTX כשאני יכול להרשות לעצמו את הכרטיס השני, וכאשר אני מקבל Vista. שוב, אני אולי לא אוהב את התשובה אתה נותן לי הרבה, אז תסלח לי אם אני מקבל annoyed. תודה המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא מומחה GFX כרטיסים אבל אני די בטוח לגבי כרטיסי newsbot Posted אינם החוצה, וכאשר הם יהיה קשה ויקר.
| |||
| |||
| כן, סליחה, אני לא היה ברור לי לכתוב, אני צריך, אמר אחד מהם יש קלפים חדשים, כאשר הם יצאו. אבל כן, הם כנראה יהיו דרך יקר, ועל פי tomshardware, את 8800GTX הוא באותו "teir" בתור 8800 Ultra, ואת 9800GTX רק תחת 9800GX2, אז אני חושב שזה מן אישור, אבל אני רוצה של אנשים רעיונות על הנושא. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני באמת חושב 9xxx היא סדרה מסוימת של בדיחה. אני מתכוון, את הביצועים היא לא מה שאני רוצה לקרוא על נתירה מפתיע. ואת מחיר עבור אותם הוא שערורייתי. ללא תחרות אמיתית של ATI, Nvidia אין שום סיבה אמיתית לבצע כרטיסים חזקים יותר אבל עדיין רוצה עוד כסף. הדרך בה אני רואה את זה, אז שולחים כרטיס עם מספר 4 ספרות המתחיל ב 9 כדי לעשות יותר כסף. i dont כמו ATI, אבל הם צריכים לחזור למשחק לעצור במיני מונופול.
|
| |||
| |||
| 8800 שלך יעשה לך בסדר גמור במשך די הרבה זמן |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אנחנו רוצים את POWA!! ה 8800GTX הוא כרטיס נהדר שילמתי יותר מדי על זה הרבה כשזה בא הראשון אבל אני dont תהות זה. אם הייתי במקומך הייתי בהחלט אם כי יש קנה את 8800GT. המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| בסדר, תודה הכל, זה גרם לי להרגיש טוב יותר על זה ו רעש, אני גם לא טרח בנושא, כפי שאני יכול להיות גם מפנה את מעטה מקורר מים בעתיד הקרוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה הפתרון האם תהיי המשחקים בבית? ה GTX יהיה שימושי ב רזולוציות גבוהות יותר, נמוך ב תוטלחהה יהפכו את זה לא משנה.
|
| |||
| |||
| גם כיום יש לי 2 1280 * 1024 מפקחת, אולם אני בקרוב (אחרי הכל יש לי אחר) להיות רכישת גדול (כנראה 24 "ועוד) לפקח. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 8800gtx כוח הצריכה | MikeL | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 2nd ינואר 2008 00:12 |
| 8800gtx ... זול כמו הצ 'יפס | Cew27 | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 30 דצמבר 2007 11:40 |
| 8800GTX או 2 * 8800GT ב SLI | Thunderer | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | 21st נובמבר 2007 10:32 |
| אני אמור לקבל 8800GT או 8800GTX? | cheesepuff | כרטיסי מסך & Monitors | 10 | 16th נובמבר 2007 17:32 |
| 728MB BFG 8800GTX צריך דעות | Thunderer | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 14 ספטמבר 2007 06:29 |
| שרשרת כלים | |
| |