![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, gerai pirma aš galiu pasakyti ne taip, kaip tau atsakys žmonės man, bet aš norėčiau paklausti anway.
Mano naujos statybos nusipirkau 8800GTX kortelės (ji buvo pasiūlyti apie 160 £ rarther nei £ 200, o aš būsiu to get it anyway) Bet aš dabar buvo įdomu, ar ji buvo gera idėja. Turėčiau nuėjo už 9800GTX? ar net ATI? Arba gal net 9.800 GX2? Ir dabar po matome pagal newsbot paštu, aš dabar įdomu, jei aš ką tik laukė šiek tiek ilgiau ir gavo vieną iš šių kortelių. Ir aš buvau ketinate vykti SLI 8800GTX su kitu, kai galiu sau leisti antrą kortelę, o kai aš Vista. Vėlgi, aš galbūt ne taip, kaip jums atsakyti daug duoti man, tad atleisk man, jei aš gausiu annoyed. Ačiū Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ne apie GFX korteles ekspertas, bet Esu tikras korteles newsbot Posted Apie nėra atlikti, ir kai jie jie bus labai brangus.
| |||
| |||
| Taip, atsiprašau, aš ne aiškiai my post, I should have sakė gavo vieną iš šių naujų korteles, kai jie išėjo. Tačiau taip, jie greičiausiai bus taip, kad brangu, ir pagal tomshardware, 8800GTX yra pačios "teir", kaip 8800 Ultra ir 9800GTX tik pagal 9800GX2, todėl manau, kad iš to it's ok, bet aš norėjau žmones minčių šiuo klausimu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nuoširdžiai manau, kad 9xxx serija yra šiek tiek apie anekdotą. I mean, kokybės nėra, ką I'd call stulbinantis šuolis. ir jų kaina yra neįtikėtinas. su jokia reali konkurencija iš ATI, nVidia neturi jokio realaus pagrindo, kad daugiau galingas korteles, bet vis dar nori daugiau pinigų. taip aš matau jį, tada siųsti su 4 skaitmenų numeris, pradedant nuo 9 iki uždirbti daugiau pinigų kortelėje. I dont like ATI, bet jie turi grįžti į žaidimą sustabdyti Mini monopolija.
|
| |||
| |||
| Jūsų 8.800 darys ką tik baudą už gana o |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Citata:
Citata:
Citata:
Citata:
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mes nori sunkus! 8800GTX yra puikus kortelė I būdas sumokėta per daug, kai ji pirmą kartą atvyko, bet I dont regret it. Jei aš jums, nors aš tikrai nupirko 8800GT. Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū visiems, tai privertė mane jaustis geriau apie tai ir triukšmo, aš ne per daug perkrauta maždaug, kaip aš galėtų būti paversti savo įlaidai vandeniu aušinamas artimiausioje ateityje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas rezoliucija būsi žaidimo metu? GTX bus naudinga ne didesnės skiriamosios gebos, ne mažesnės rezoliucijas bus jokio skirtumo.
|
| |||
| |||
| gerai dabar turiu 2 1280 * 1024 monitoriams, tačiau jau netrukus (po Turiu visa kita) turi būti įsigyti didesnę (tikriausiai 24 "plius) monitorius. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 8800GTX galia | Mikel | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 2 sausis 2008 00:12 |
| 8800GTX ... Pigi kaip traškučiai | Cew27 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 30 gruodis 2007 11:40 |
| 8800GTX arba 2 * 8800GT in SLI | Perkūnas | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | Lapkritis 21, 2007 10:32 |
| Turėčiau 8800GT arba 8800GTX? | cheesepuff | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | Lapkritis 16, 2007 17:32 |
| 728MB BFG 8800GTX Reikia nuomones | Perkūnas | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 14 rugsėjis 2007 06:29 |
| Temos įrankiai | |
| |