![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, najpierw ja dobrze mógłbym powiedzieć, jak nie odpowiada Ci ludzie dają mi, ale mam zamiar poprosić anway.
Na moim nowym budować kupiłem 8800GTX karty (to było w ofercie około £ 160 rarther niż £ 200 i byłem going to get it anyway) Ale już zastanawiać, czy to był dobry pomysł. Czy mam już na 9800GTX? lub nawet ATI? Albo nawet 9800 GX2? A teraz po obejrzeniu post przez newsbot, teraz zastanawiam się, gdy powinny mieć tylko czekał trochę dłużej i dostał jedną z tych kart. I zamierza iść z innym 8800GTX SLI kiedy mogę sobie pozwolić na drugą kartę i kiedy mogę uzyskać Vista. Znowu, nie mogę odpowiedzieć Ci jak wiele mi dają, więc wybacz mi, jeśli mogę uzyskać denerwować. Dzięki My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja nie jestem ekspertem w GFX karty but I'm pretty sure karty newsbot wysłana o nie, a gdy są one będą poważnie drogie.
| |||
| |||
| Tak, przepraszam, nie byłem w moim jasne stanowisko, i powinien mieć powiedział dostał jeden z tych nowych kart, gdy wychodził. Ale tak, to prawdopodobnie byłby kosztowny sposób i zgodnie z tomshardware, w 8800GTX jest w tej samej "teir" w 8800 Ultra, a 9800GTX tylko pod 9800GX2, więc myślę, że to od ok, ale chciałem ludzi pomysłów w tej sprawie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I szczerze zdaniem serii 9xxx jest trochę żart. Mam na myśli, wydajność nie jest co I'd wezwać zdumiewający skok. , a cena ich jest skandaliczne. bez prawdziwej konkurencji ze strony ATI, Nvidia nie ma realnego powodu, aby silniejsze karty, ale nadal chcą więcej pieniędzy. The Way I go, a następnie wysłać kartę z 4-cyfrowy numer, zaczynając od 9 do zarobić więcej pieniędzy. i dont like ATI, ale trzeba wracać do gry, aby zatrzymać mini monopol.
|
| |||
| |||
| Twoje 8800 nie będzie po prostu dobrze dłuższą chwilę |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My chce POWA! W 8800GTX jest wielkim karty Opłacane sposób zbyt wiele dla niego, gdy po raz pierwszy przyszedł ale dont regret it. If I were you I would definately choć mają kupił 8800GT. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| ok, dziękuję wszystkim, że jest mi poczuć się lepiej na ten temat i hałasu, nie jestem zbyt bothered temat, jak również może być zwrotny mojej rig wody schłodzić w najbliższej przyszłości. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie rozdzielczości będzie Pan gra na? W GTX będą przydatne przy wyższych rozdzielczościach, w niższych rozdzielczościach nie będzie różnicy.
|
| |||
| |||
| również obecnie mam 2 1280 * 1024 monitory, jednak wkrótce (po Mam wszystko inne) jest zakup większej (prawdopodobnie 24 "plus) monitora. |
![]() |
|
| Zakładki |