![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, bine în primul rând s-ar putea sa va spun ca nu voi da răspunsuri-mă, dar voi cere anway.
Pentru construi noul meu am cumparat o carte de 8800GTX (acesta a fost cu privire la oferta de aproximativ 160 £ rarther decât £ 200 şi am fost de gând să-l, oricum), dar acum am fost întrebaţi dacă este sau nu aceasta a fost o idee bună. Ar trebui să am plecat pentru un 9800GTX? sau chiar un ATI? Sau poate chiar un 9800 GX2? Şi acum, după ce văd pe post de newsbot, eu întreb acum dacă aş fi aşteptat doar un pic mai mult şi a luat una din aceste carduri. Si eu aveam de gând să plec cu un alt SLI 8800GTX, atunci când am putut permite un al doilea carte, şi când am Vista. Din nou, nu s-ar putea ca raspunsul pe multe da-mi, deci iarta-ma daca am lua annoyed. Mulţumesc Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt expert nu GFX pe carduri, dar eu sunt destul de sigur de carduri newsbot postat despre nu sunt afară, şi atunci când acestea sunt acestea vor fi foarte scumpe.
| |||
| |||
| Da, îmi pare rău, eu nu am fost clar în postul meu, i-am spus ar trebui să aibă unul din cele nouă cărţi de când au venit. Dar, da, ei, probabil, ar fi la fel de scumpe, şi în funcţie de tomshardware, de 8800GTX este în acelaşi "teir" ca 8800 ultra, 9800GTX şi numai în conformitate cu 9800GX2, aşa că eu cred că este de la ok, dar am vrut oamenilor idei cu privire la acest subiect. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sincer, cred că este oarecum 9xxx serie de o glumă. Vreau să spun, de performanţă nu este ceea ce Aş apela un uluitor salt. şi preţul pentru acestea este scandalos. cu nici o concurenţă reală de la ATI, Nvidia nu are nici un motiv real pentru a face mai multe carduri de puternic, dar totuşi doriţi mai mulţi bani. modul în care am văzut-o, apoi a trimite o carte cu un număr de 4 cifre incepand cu 9 pentru a face mai mulţi bani. i dont ca ATI, dar care au nevoie pentru a ajunge înapoi în joc pentru a opri mini monopol.
|
| |||
| |||
| 8800 dumneavoastră vă va face destul de bine pentru un timp |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Am vrea POWA!! De 8800GTX este o carte mare Am plătit prea mult pentru el atunci când a venit, dar am dont regreta. Dacă aş fi în locul tău, deşi cu siguranţă aş fi cumpărat de 8800GT. Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| ok, multumesc tuturor, care a facut sa ma simt mai bine despre el şi zgomot, nu ma deranjat prea despre, aşa cum am putea foarte bine să fie ţinută de cotitură meu răcite cu apă, în viitorul apropiat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce rezoluţie ce va fi la jocuri? De GTX va fi util la rezoluţie mai mare, la rezoluţii mai mici se va face nici o diferenţă.
|
| |||
| |||
| şi în prezent am 2 1280 * 1024 monitoare, cu toate acestea, voi la scurt timp (dupa ce l-am avea totul altceva) să fie un număr mai mare de cumpărare (probabil 24 "plus) monitor. |