![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, добро први ћу рећи да можда не као одговор, дајте ми ви људи, ипак Им 'лијегање ануаы питати.
За моју нову градити сам купио 8800ГТКС картицу (она је била на понуди за око £ 160 £ рартхер од 200 и ЈА је лијегање добити Аныуаы) Али сам сада питате да ли или не да је то била добра идеја. Требам ли имати пп од ГО за 9800ГТКС? или чак и АТИ? Или можда чак 9800 ГКС2? И сада, након виђење пост по неусбот, ја сад питам се да ли би требало да имају само чекали мало дуже и добио један од тих картица. И ја сам био лијегање ићи сли са другим 8800ГТКС кад сам могао приуштити другу картицу и кад ми се Виста. Опет, ја можда не као одговор, дајте ми вас пуно, тако да ми опростиш ако сам анноыед. Хвала Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам не стручњак на ГФКС картице, ипак Им 'згодан сигуран картица постед о неусбот нису оут, и кад их се да ће бити тешко скупо.
| |||
| |||
| Да, извињавамо се, нисам била јасна у мом пост сам требала бити, рекао је добила један од оних нових картицама кад изиђе. Али, да, они вероватно би се начин да се скупе, а према томсхардуаре је 8800ГТКС је у истом "теир" као ултра 8800 и 9800ГТКС само под 9800ГКС2, па мислим да је то од ок, али сам хтео људи идеје о томе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја искрено мислим на 9кскскс серија је нешто о шала. Мислим, извођење није оно што бих назвати један диван скок. а цена за њих је претеран. без стварне конкуренције из АТИ, НВИДИА није прави разлог да би више моћне карте, али још увек желе више новца. како ја то видим, онда послати картицу са 4 цифрени број, почев од 9 до зарадите више новца. ја донт сличан АТИ, али им је потребно да бисте добили леђа у игри за заустављање мини монопол.
|
| |||
| |||
| 8800 ваше ће вас учинити баш фино за прилично мало |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Куоте:
Куоте:
Куоте:
Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Ми жели ПОУА! Тхе 8800ГТКС је одлична картица Ја платио пут превише за њу, када је први пут досао али ЈА донт пожалити. Ако сам си ипак бих дефинитивно су купили 8800ГТ. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| ок, хвала свима, који је направио мене осећају боље о томе и буке, нисам превише смета о, како сам могла бити окретање мој катарка хлађен водом у блиској будућности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта ће вам бити резолуције у играма? Тхе ГТКС ће бити корисно на вишим резолуцијама, на нижим резолуцијама, учиниће то без разлике.
|
| |||
| |||
| и тренутно сам 2 1280 * 1024 монитори, али ја ћу ускоро (након што сам све друго) се купују веће (вероватно 24 "плус) монитора. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 8800гткс потрошња енергије | МикеЛ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 2 јануар 2008 00:12 |
| 8800гткс ... јефтини као ЦИПС | Цеу27 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 30 децембар 2007 11:40 |
| 8800ГТКС или 2 * 8800ГТ у сли | Громовник | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 21 новембар 2007 10:32 |
| Требам ли добити 8800ГТ или 8800ГТКС? | цхеесепуфф | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 16 новембар 2007 17:32 |
| 728МБ БФГ 8800ГТКС Неед Мишљења | Громовник | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 14. сеп 2007 06:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |