![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tamam, tamam ben insanların bana verdiğiniz cevaplar gibi olabilir ki ilk, ama anway sormaya devam ediyorum.
Için yeni bir 8800GTX kartı satın oluşturmak (teklif yaklaşık £ 160 rarther daha £ 200 ve ben yine de elde etmek için gidiyordu) Ama şimdi bu iyi bir fikir olup olmadığını merak edilmiştir. Bir 9800GTX için gitti mi? hatta ATI? Veya belki de bir 9800 GX2? Eğer sadece uzun biraz bekledi ve bir o kart var ve artık newsbot tarafından sonrası gördükten sonra, şimdi merak ediyorum. Ve başka bir 8800GTX ile bir ikinci kartı göze olabilir SLI gitmek ve gidiyordu ben Vista almak. Yine, ben size çok bana cevap, eğer canı almak bu kadar beni affet gibi olabilir. Teşekkürler Benim Sistemi: İlk OC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben Gfx kartları üzerinde uzman yaşıyorum ama çok kartlar newsbot ilgili değildir çıkışı ve yayınlanmıştır zaman ciddi pahalı olacaktır emin oldum.
|
|||
|
|||
|
Evet, özür dilerim, benim sonrası net değildi, dedim olması gereken zaman geldi bir de yeni kart var. Ama evet, onlar belki pahalı bir yol, ve de tomshardware göre, 8800GTX aynı "teir yılında" The 8800 Ultra olarak ve 9800GTX olan 9800GX2 sadece küçük, yani bu kadar tamam, ama ben istedim gelen düşünüyorum insanların bu konuda fikir.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben dürüst bir 9xxx serisi biraz bir şaka olduğunu düşünüyorum. Yani, performansını bir şaşırtıcı atılım diyoruz ediyorum değildir. ve fiyat çirkin olduğunu. ATI hiçbir gerçek rekabete, Nvidia ama daha güçlü kartları yapmak için hala daha fazla para istiyorum gerçek nedeni vardır. Bu arada i görmek, sonra da 4 basamaklı bir sayı 9 ile daha fazla para kazanmaya başlayan bir kart göndermek. I ATI sevmiyorum ama oyunda geri dönmek için mini tekeli durdurmak gerekir.
|
|
|
|||
|
|||
|
8800 için oldukça iyi bir süre için yapacak
|
|
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Biz POWA istiyor! Bu 8800GTX büyük bir kart Ben de çok onlardan önce geldi ama pişman dont şekilde ödenir. Ancak ben kesinlikle 8800GT aldım olurdu Eğer sen.
Benim Sistemi: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
tamam, bütün, teşekkür bana bu konuda daha iyi hissediyorum's made
ve gürültü, çok ilgili, rahatsız değilim ben benim teçhizat su yakın gelecekte soğutmalı dönüm olabilir.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne çözünürlük size oyun olacak? Bu GTX yüksek çözünürlüklerde, daha düşük çözünürlüklerde hiçbir fark yapar yararlı olacaktır.
|
|
|||
|
|||
|
Ancak ben kısa süre (sonra herşey var) büyük bir (belki 24 "artı) monitör satın almak olacaktır iyi Bende 2 1280 * 1024 monitörleri var.
|