![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, а спочатку я скажу я не могла, як відповіді, які ви дати мені люди, але я збираюся поставити anway.
Для моєї нової збірки я купив 8800GTX картка (вона була в продажу приблизно за £ 160 rarther ніж £ 200, і я збираюся отримати його в будь-якому випадку) Але я вже була цікава вона була дуже гарна ідея. Чи повинен я пішли на 9800GTX? або навіть ATI? Або навіть 9800 GX2? І тепер, побачивши цей пост newsbot, я тепер дивуються, якщо я б просто почекав ще трохи, і є одна з цих карт. І я збираюся йти SLI 8800GTX з іншим, коли я міг дозволити собі другу карту, і коли я отримаю Vista. Знову ж таки, я не сподобається відповідь ви дати мені багато чого, так що вибачте мене, якщо я злюся. Спасибо Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не експерт по картах GFX, але я впевнений карт newsbot Написав про не виключені, і коли вони будуть серйозно дорого.
| |||
| |||
| Так, вибачте, я не ясно, на мій пост, я б сказав, отримала одну з цих нових карт, коли вони вийшли. Але так, вони, ймовірно, буде дорогим способом, і відповідно до Tomshardware, 8800GTX в тій же "teir", як 8800 Ultra, і лише під 9800GTX 9800GX2, тому я думаю, що це нормально, але я хотів народу ідеї з цього питання. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я щиро вважаю, 9xxx серія є чимось на зразок жарту. Я маю на увазі, виконання не те, що я назвав би вражаючий стрибок. і ціна для них є обурливою. без реальної конкуренції з боку ATI, NVIDIA не має реальних причин, щоб робити більш потужний карт, але все ще хочуть більше грошей. The Way I See It, потім розіслати картки з 4-значний номер, що починається з 9 щоб заробити більше грошей. I Dont як ATI, але вони повинні повернутися в гру, щоб зупинити міні монополії.
|
| |||
| |||
| ваш 8800 принесе вам тільки штрафом, досить довгий час |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Ми хочемо пова! 8800GTX великій карті Я заплатила занадто багато для нього, коли він вперше прийшов, але я Dont шкодувати про це. Якщо б я був вами, хоча я б точно купила 8800GT. Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| ОК, спасибі всім, що змушує мене відчувати себе краще про це і шум, я не дуже дбав про, як я цілком може стати поворотним мої установки водяного охолодження в найближчому майбутньому. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що резолюція ви будете в грі? GTX будуть корисні при високій роздільній здатності, в низькій роздільній здатності вона буде мати ніякого значення.
|
| |||
| |||
| В даний час я також є 2 1280 * 1024 моніторів, однак я буду найближчим часом (після того як я все інше) купують більше (ймовірно, 24 "плюс) монітора. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 8800GTX енергоспоживання | Мікель | Графічні карти & Монітори | 2 | 2 січня 2008 00:12 |
| 8800GTX ... дешево як чіпси | Cew27 | Графічні карти & Монітори | 8 | 30 грудня 2007 11:40 |
| 8800GTX або 2 * 8800GT в SLi | Громовержець | Графічні карти & Монітори | 12 | 21 листопада 2007 10:32 |
| Чи повинен я отримати 8800GT або 8800GTX? | cheesepuff | Графічні карти & Монітори | 10 | 16 листопада 2007 17:32 |
| 728MB BFG 8800GTX Need Думки | Громовержець | Графічні карти & Монітори | 3 | 14 вересня 2007 06:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |