по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

8800GTX или 2 * 8800GT в SLI

Reply

Нишка Инструменти
Old 18-ти Ноември 2007, 01:18
Член Група

Default 8800GTX или 2 * 8800GT в SLI

Здравейте, аз просто се чудех дали е worthed купуват една 8800GTX или 2 * 8800GT и ги тури в SLI режим. Искам да кажа ще SLI такива бъде много по-добре, отколкото сам GTX и каква ще бъде ползата от SLI имате? Също така, до края на януари началото фев, ще има най-новите SLI дънни платки и 9Series?
Old 20 Ноември 2007, 01:19
Номер на групата

тя isn't Google да твърди, че на въпроса ви знам, но GT 2 карти в SLI е slightyly-бързо, отколкото GTX с около 10% -30%. Мисля, че би било по-добре да се получи GTX и после запишете се за друга GTX и ги тури в SLI, което означава, че ще бъде занапред.

Надявам се, че помага
Old 20 Ноември 2007, 05:09
Номер на групата

SLI е губене на време, освен ако не играете игри луд високите резолюции.
Също така 8800GTX време на голяма карта е сега гледам сериозно overpriced след GT дойде.
Тъй като датите за пускане на нов хардуер, кой знае.

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Old 20 Ноември 2007, 06:01
Номер на групата

ай arent има много игри, които могат да оптимизират използването на две карти, или поне така Айв четат, почти всички конци като това му свърши се препоръчва да купите само една карта, а от две

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 20 Ноември 2007, 07:04
Номер на групата

повечето игри се възползват от SLI реално, но трябва да я конфигурирате в NVIDIA контрол pannel първи.
Old 20 Ноември 2007, 12:17
Модератор Група

Аз ще дойда с просто GT, а след това получи още една по-късна дата, ако е необходимо. Те са изключителни карти и ще се пуска на всички today's игри при високи резолюции.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 20 Ноември 2007, 15:11
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Krlll View Post
SLI е губене на време, освен ако не играете игри луд високите резолюции.
Също така 8800GTX време на голяма карта е сега гледам сериозно overpriced след GT дойде.
Тъй като датите за пускане на нов хардуер, кой знае.
Защо ще го правят по-добри при високи ВЕИ? , когато са в SLI ви се използва само 1 карти памет. тя DONT съчетават двете нагоре за съжаление ... но Четох, че в SLI за 8800GT на могат да увеличат силата на това колкото е 60% повече, отколкото само едно-единствено GT със самостоятелно. и с по-нова и по-взискателни игри като Crysis, тя може да не бъде такава лоша идея.

Моята система: Най Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P (P45)
RAM памет:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графична карта (и):
GTX280
Звукова карта:
борда (за сега)
Hard Drive (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптично устройство (а):
Кликнете върху връзката в подписа за още
Дело / PSU:
Корсар CMPSU-750TX (750 Watt)
Охлаждане:
XIGMATEK HDT-S1283 120 мм Пушка
Мрежа / Интернет:
DSL средносрочен
Монитор (и):
30 инчов 2650x1600 (скоро все пак)
Операционна система (и):
XP Home
Old 20 Ноември 2007, 20:10
Номер на групата

Вие сте всичките забравяш едно нещо: Разделителната способност на монитора.

Да кажем, че имате 19 "екран, единична 8800GT е масивна overkill за 1280x1024 или 1440x900 за монитор от този размер на дисплея. Значи вие ще видите изключително високо рамка ставки с една единствена карта.

Добавянето на втората карта (тя трябва да бъде SLI кодирана игра) ще направи най-близо дяволите няма разлика с очите си, защото вече ще имат възможността да използват високо AA и на всички данни и настройки се обърна към пълна. И вие също така ще има превъзходни рамки проценти.

Така че ви позволява кажа имате тази единна карта за инсталиране и виждате 100 кадъра в секунда, а ти после добавите втора карта и да получите 150 кадъра в секунда. Честно казано, и какво от това? Допълнителните FPS ще да няма разлика в очите, че не става за подобряване на външния вид на играта, както вече сте ли всички подробности плъзгачи за пълно във всеки случай.

Като тази на 20-22 "екран (1680x1050):

Същата история наистина, но бъдещето proofing влиза в него. Както игрите получите повече и по-зависими от gpu (и физика влияе станат повече включи-Don't получите Aegia, неговите имам подкрепа за около 3 игри ... уау) игри ще трябва много повече сексапил от картата. Но никой от нас не може да fortell бъдеще това, което трябва да направите най-доброто предположение.

А 320mb GTS игри щастливо в тази резолюция (получавам oc'd версия и може да видите достойни рамка проценти по 1920x1200) A 640mb GTS игри щастливо в тази резолюция. А 8800GT игри щастие на това решение и, очевидно, A 8800GTX игри щастливо в тази резолюция, но също е overkill за него.

Е, как искаш да изберете за тази резолюция? Честно казано, от своя бюджет. Има толкова много предварително oc'd карти на пазара в наши дни, че линиите са замъглено за карти купувач. Можете да получите висока oc'd 320mb GTS, който е само на няколко лири малко от цената на ванилия 640mb GTS. Можете списък (опиташ) 10 320mb GTS е всичко в рамките на 100mhz на gpu и 100mhz за овена и вие ще видите всяка една е малко по-висока цена от най-последните, малко по-бавен, която погледна. Тези им overclocks над последният обикновено не правят разлика в рамката проценти. Това е само, когато сравняват една ванилия версия на oc'd версия, че виждате всички окончателни повишаване на ефективността на вашия екран.

Тогава имаш 24-27 "екрани (без да се глупаво), които се показват на 1920x1200 пиксела. Трябва висока края карта за този вид резолюция и още веднъж, особено когато сте Разходен вида на клин, което трябва да прекарат до игра добре в тази резолюция, бъдещите proofing идва в нея.

Тъй като тя стои, ако бях ще единична карта на това нещо, и не е грижа за цената на картата Бих се търси в 8800GTX и Ultra. Но както аз отказват да похарчите тези пари (мога да получа PS3 вместо) на графична карта. Но аз не съм толкова Gamer повече ....

Ако аз търсех бум за долар Бих се търси по-8800GT (което съм подредени), но както аз не съм масивен Gamer вече и само играят по-стари заглавия (LOMAC т.н.) не трябва да се притеснявате толкова много за водене с нови версии.

За тези от вас, които правя, и се купува gpu сега, той трябва да бъде GTX и Ultra. За изпълнението и за бъдещите proofing. Първи 2 8800GT воля не се прави разлика за вашия игрален опит и над GTX на това решение, освен ако не сте играя SLI кодирана игри, и дори тогава по принцип само около 30% увеличение на производителността, така че няма да цената на втора карта струва това? Необходимостта от по-мощните PSU струва? (с добавена стойност), необходимостта от по-SLI дънни платки на стойност то? (с, общо казано, на добавената стойност). Тя не в моята книга. Също така, в тази резолюция, едно GTX ще ви дам по същата ефективност срещу 2 8800GT на иначе в двойна картичка кодирана игра.

И не забравяйте, относително казано, има много малко двойна игра на карти на пазара.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 20 Ноември 2007, 20:14
Номер на групата

Алекс вярно, но не забравя. когато играя Crysis хората често трябва да играем с ниско ВЕИ дори при използване на голям монитор, като мен с моя 22 инча. , когато е въпрос за Super Hi края игри, неговите вече не е въпрос на обработка на енергия от ВЕИ, нейната по-така графики преработка мощност. доста се какво имам предвид? : D
Old 20 Ноември 2007, 20:18
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от cheesepuff View Post
Алекс вярно, но не забравя. когато играя Crysis хората често трябва да играем с ниско ВЕИ дори при използване на голям монитор, като мен с моя 22 инча. , когато е въпрос за Super Hi края игри, неговите вече не е въпрос на обработка на енергия от ВЕИ, нейната по-така графики преработка мощност. доста се какво имам предвид? : D
Err, не.

Графика сила диктува колко пиксела можете власт, и колко бързо, и на какви детайли.

Или съм недоразумение това, което казвам?

-Kanoakavirus
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Възможна продажба: XFX 8800GTX OC версия thingie2 CJ Used Пазар 19 22 Юли 2008 23:43
8800gtx thingie2 Графика на карти & Монитори 9 22 май 2008 г. 13:34
8800gtx консумация на енергия Mikel Графика на карти & Монитори 2 2-ро Jan 2008 00:12
Трябва ли да получа 8800GT или 8800GTX? cheesepuff Графика на карти & Монитори 10 16-то ноември 2007 17:32
728MB BFG 8800GTX Нуждаете Становища Гръмовержец Графика на карти & Монитори 3 14-ти септември 2007 06:29
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc