menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

8800GTX nebo 2 * 8800GT v SLI

Reply

Thread Nástroje
Old 18.listopadu 2007, 01:18
Člen Skupina

Default 8800GTX nebo 2 * 8800GT v SLI

Ahoj, právě jsem přemýšlela, zda je to worthed koupi 8800GTX nebo 2 * 8800GT a dal je do SLI režimu. Já myslím že by ty SLI je daleko lepší než GTX sám a jaký bude mít přínos SLI? Také tím, že na konci ledna začátkem února, by tam být nejnovější SLI základní desky a 9Series?
Old 20.listopadu 2007, 01:19
Dárce Skupina

isnt je těžké google otázku znáte, ale GT 2 karet v SLI je slightyly rychlejší než GTX přibližně o 10% -30%. Myslím, že by bylo lepší dostat GTX a pak uložte do jiného GTX a vložte je do SLI, což znamená, že bude budoucí důkaz.

naděje, která pomáhá
Old 20.listopadu 2007, 05:09
Dárce Skupina

SLI je ztráta času, pokud jsou hry na crazy vysoké rozlišení.
Také 8800GTX přičemž velkou kartu je nyní hledá vážně předražené, protože GT přišla spolu.
Pokud jde o datum vydání nového hardwaru, kdo ví.

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 20.listopadu 2007, 06:01
Dárce Skupina

Ano tam arent mnoho her, které lze optimalizovat použití dvou karet nebo tak IVE číst téměř všechny závity takhle skončit své době doporučujeme zakoupit jen dobré karty, spíše než dvě

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 20.listopadu 2007, 07:04
Dárce Skupina

Většina her využívat SLI skutečnosti ale budete muset nastavit v nvidia kontrolu pannel první.
Old 20.listopadu 2007, 12:17
Moderátor skupiny

Chtěl bych jet jen s GT a pak dostanete další později, pokud to bude nutné. Jsou výjimečné karty a poběží všechny dnešní hry na vysoké rozlišení.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 20.listopadu 2007, 15:11
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Krlll View Post
SLI je ztráta času, pokud jsou hry na crazy vysoké rozlišení.
Také 8800GTX přičemž velkou kartu je nyní hledá vážně předražené, protože GT přišla spolu.
Pokud jde o datum vydání nového hardwaru, kdo ví.
Proč by to, aby se lépe při vysokých res? když jste v SLI použít pouze 1 paměťové karty. dont je kombinovat jak se bohužel ... ale četl jsem, že v SLI u 8800GT to může zvýšit sílu tím, stejně jako 60% více, než jen jednoduché GT by sám. a novější a náročnější hry jako je Crysis, nemusí být tak špatný nápad.

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Old 20.listopadu 2007, 20:10
Dárce Skupina

Jste všichni zapomenou jedna věc: Usnesení monitoru.

Umožňuje říci, že máte 19 "displej, jediné 8800GT je masivní přezbrojení na 1280x1024 nebo 1440x900 monitor této velikosti displeje. Takže uvidíte velmi vysoké míry rámu pomocí jediné karty.

Přidání druhé kartě (měly by to být SLI kódovaných hra) bude blízko jako sakra žádný rozdíl na vaše oči, protože už budete mít možnost využívat vysoce AA a AF a veškeré podrobnosti nastavení obrátil na plný. A budete mít také vynikající snímky sazeb.

Takže jste si nechává říkat této jediné kartě nastavení a je vidět na 100 snímků za sekundu, a pak přidat druhý kartu a získejte 150 snímků za sekundu. Upřímně řečeno, tak co? Extra fps se chystáte provést žádný rozdíl, aby vaše oči, že to nebude zlepšovat vzhled hry, jak jste si již získal všechny informace, jezdci na plný i tak.

S ohledem na 20-22 "displej (1680x1050):

Stejný příběh opravdu, ale budoucí proofing přijde na to. Jako hry dostat více a více závislé na GPU (a fyziky dotýká se více zohledňovat-Don't získat Aegia, její podporu mám asi 3 hry ... wow) jsou hry, které bude potřebovat mnohem více oomph z karty. Ale nikdo z nás může fortell do budoucna, takže si musíte podat co nejpřesnější odhad.

A GTS 320mb hry šťastně v tomto rozlišení (dostanete oc'd verzi a uvidíte slušný snímek sazby 1920x1200) A GTS 640mb hry naštěstí v tomto usnesení. A 8800GT hry naštěstí v tomto usnesení, a samozřejmě, je 8800GTX hry naštěstí v tomto rozlišení, ale je také přezbrojení na to.

Tak jak se rozhodnete pro toto řešení? Upřímně řečeno, podle svého rozpočtu. Je tu tolik pre-oc'd karet na trhu dnes, že řádky jsou rozmazané a karty kupujícího. Můžete dostat vysokou oc'd 320mb GTS, která je jen o něco málo menší, než je cena za vanilky 640mb GTS. Můžete uvést (zkuste to) 10 320 megabajtů GTS vše do 100MHz na 100MHz GPU a na ram a uvidíte, každý z nich je o něco vyšší cenu, než je poslední, o něco pomalejší, jedna se zaměřila na vás. Tyto dílčí overclocks nad poslední obecně učinit žádný rozdíl rám sazeb. Je to pouze v případě, že porovnávat jeden vanilkový verze k verzi, že oc'd vidíte jakékoliv konečné zvýšení výkonnosti na váš displej.

Pak jste dostali 24-27 "obrazovek (bez získání hloupý), že displej 1920x1200 pixelů. Potřebuješ high-end karty pro tento způsob řešení a znovu, zvláště když jste výdajů druhu klínu je potřeba vynaložit na Hra i na toto usnesení, budoucí proofing přijde na to.

Jak to stojí, když jsem šel na této jediné kartě res, a nebylo opravdu záleží na ceně karty bych se dívají na 8800GTX a Ultra. Ale jak jsem odmítnout utratit ty prachy (jsem mohl dostat PS3 místo) na grafické kartě. Ale já nejsem tak hráč už ....

Pokud jsem hledal třesku za doláč bych se dívají na 8800GT (které jsem si objednal), ale nejsem masivní hráč už jen hrát a starších titulů (LOMAC atd.) jsem se nemusíte starat tolik o udržení kroku s novou verzí.

Pro ty z vás, že ano, a nákup GPU hned, je třeba na GTX a Ultra. Za výkon a pro další dokazování. Prípravné 2 8800GT to nebude žádný rozdíl na vaše herní zkušenosti nad rámec GTX v tomto usnesení, pokud budete hrát SLI kódovaných hry, a dokonce pak obvykle vidět pouze kolem 30% zvýšení výkonu, takže to má provést Náklady na druhou kartu za to? Potřeba vytvořit silný PSU za to? (s přidanou nákladů), je potřeba vytvořit SLI deska stojí za to? (s obecně přidané náklady). To není v mé knize. Také v tomto usnesení, jediné GTX vám přibližně stejný výkon proti 2 8800GT to stejně ve dvou-karty kódovaný hru.

A nezapomeňte, relativně vzato, existuje jen velmi málo dvou-karetní hry na trh.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 20.listopadu 2007, 20:14
Dárce Skupina

alex pravda, ale zapomněl. při hraní Crysis lidé mají často ji hrát nízké res i při použití velkého sledovat jako já s mými 22 palce. když se přijde na super hi konci hry, její již záležitost res zpracování moc, jeho mnohem více, grafického zpracování moc. trochu si to, co myslím? : D
Old 20.listopadu 2007, 20:18
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal cheesepuff View Post
alex pravda, ale zapomněl. při hraní Crysis lidé mají často ji hrát nízké res i při použití velkého sledovat jako já s mými 22 palce. když se přijde na super hi konci hry, její již záležitost res zpracování moc, jeho mnohem více, grafického zpracování moc. trochu si to, co myslím? : D
Ehm, no.

Grafika moc diktuje kolik pixelů můžete moc a jak rychle a na jaké detaily.

Nebo jsem nepochopení, co jste říkal?

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.