μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

8800GTX ή 2 * 8800GT σε SLI

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Νοεμβρίου 2007, 01:18
Μέλος Ομάδα

Default 8800GTX ή 2 * 8800GT σε SLI

Γεια σας, Απλώς αναρωτιόμουν αν είναι worthed αγοράζουν μία 8800GTX ή 2 * 8800GT και να τους φέρουν σε SLI mode. Θέλω να πω θα το SLI αυτά είναι μακράν καλύτερη από την GTX μόνη και ποιο θα είναι τα οφέλη της έχουν SLI? Επίσης, μέχρι το τέλος του Jan αρχές του Φλεβάρη, θα υπάρχει το νεότερο SLI μητρικές πλακέτες και το 9Series;;
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 01:19
Ομάδα Δωρητών

it isn't ότι σκληρά για να google το ζήτημα γνωρίζετε, αλλά 2 GT κάρτες σε SLI slightyly είναι ταχύτερη από μια GTX κατά περίπου 10% -30%. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να πάρετε μια GTX και αποθηκεύστε για άλλη GTX και να τους φέρουν σε SLI το οποίο σημαίνει ότι μελλοντικά θα είναι απόδειξη.

ελπίδα ότι βοηθά
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 05:09
Ομάδα Δωρητών

SLI είναι χάσιμο χρόνου αν δεν είναι να παίζει παιχνίδια σε υψηλό τρελό ψηφίσματα.
Επίσης, η 8800GTX ενώ είναι μια μεγάλη κάρτα είναι τώρα σοβαρά υπερτιμημένα καθώς η GT ήρθαν μαζί.
Όσον αφορά την απελευθέρωση ημερομηνίες νέο υλικό, που ξέρει.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 06:01
Ομάδα Δωρητών

Μάλιστα εκεί arent πολλά παιχνίδια που μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη χρήση των δύο φύλλα, ή προκειμένου IVE διαβάσει σχεδόν όλα τα νήματα έτσι καταλήγουν να είναι συνιστώμενη που μόλις αγοράσει μία καλή κάρτα και όχι δύο

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 07:04
Ομάδα Δωρητών

τα περισσότερα παιχνίδια επωφελούνται από SLI, αλλά στην πραγματικότητα θα πρέπει να ρυθμίσετε με τον έλεγχο nvidia pannel πρώτα.
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 12:17
Συντονιστής Ομάδας

Θα πάμε με μόνο ένα GT και μετά σε πιάνει ένα άλλο σε μεταγενέστερη ημερομηνία, εφόσον χρειάζεται. Οι κάρτες είναι εξαιρετικές και θα τρέχουν όλα τα παιχνίδια της σημερινής σε υψηλές αναλύσεις.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 15:11
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Krlll View Post
SLI είναι χάσιμο χρόνου αν δεν είναι να παίζει παιχνίδια σε υψηλό τρελό ψηφίσματα.
Επίσης, η 8800GTX ενώ είναι μια μεγάλη κάρτα είναι τώρα σοβαρά υπερτιμημένα καθώς η GT ήρθαν μαζί.
Όσον αφορά την απελευθέρωση ημερομηνίες νέο υλικό, που ξέρει.
Γιατί θα πρέπει να είναι καλύτερα σε υψηλές res; σε SLI, όταν το μόνο που χρησιμοποιεί κάρτες μνήμης 1. που συνδυάζουν δύο dont μέχρι δυστυχώς ... αλλά διάβασα ότι σε SLI 8800GT της για να αυξήσει τη δύναμη έως και κατά 60% περισσότερο από μια απλή ενιαία GT από μόνο του. και με το νεότερο και πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως Crysis, μπορεί να μην είναι και τόσο άσχημη ιδέα.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 20:10
Ομάδα Δωρητών

Είστε όλοι ξεχνάμε ένα πράγμα: Το ψήφισμα της οθόνης.

Ας πούμε έχετε ένα 19 "οθόνη, μια ενιαία 8800GT είναι τεράστια για την Overkill 1280x1024 ή 1440x900 οθόνη αυτού του μεγέθους της οθόνης. Έτσι, θα δείτε πολύ υψηλά ποσοστά πλαίσιο χρησιμοποιώντας μια ενιαία κάρτα.

Προσθέτοντας μια δεύτερη κάρτα (θα πρέπει να είναι ένα παιχνίδι κωδικοποιημένοι SLI) θα κάνει κοντά dammit δεν διαφορά ως προς τα μάτια σας, διότι θα έχουν ήδη τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν υψηλή aa και af και όλες τις λεπτομέρειες των ρυθμίσεων για να μετατραπούν πλήρως. Και θα έχετε επίσης superb πλαισίων επιτοκίων.

Ας πούμε λοιπόν έχετε αυτή την ενιαία κάρτα setup που βλέπουμε και 100 καρέ ανά δευτερόλεπτο, και στη συνέχεια προσθέστε μια δεύτερη κάρτα και να λάβετε 150 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ειλικρινά, ναι, ποια; Το εξαιρετικό fps θα κάνουν δεν έχει σημασία το μάτι σου, δεν πρόκειται να βελτιώσει την εικόνα του παιχνιδιού, όπως έχετε ήδη έχεις όλες τις λεπτομέρειες για την πλήρη πλάκες ούτως ή άλλως.

Λαμβάνοντας αυτό σε 20-22 "οθόνη (1680x1050):

Ίδια ιστορία πραγματικά, αλλά έρχεται σε μελλοντική θωράκιση του. Όπως παιχνίδια πάρετε όλο και περισσότερο εξαρτώνται από την gpu (και τη φυσική του επηρεάζει γίνει πιο mainstream-Don't πάρετε μια Aegia, έχεις την υποστήριξη για περίπου 3 παιχνίδια ... wow) παιχνίδια είναι ότι θα χρειαστεί πολύ περισσότερο oomph από την κάρτα. Αλλά κανείς μας δεν μπορεί fortell το μέλλον κι επομένως θα πρέπει να προβεί σε καλύτερη μαντέψετε.

Μια 320mb GTS ευχάριστα παιχνίδια σε αυτό το ψήφισμα (oc'd πάρετε μια έκδοση και μπορείτε να δείτε την αξιοπρεπή Ρυθμούς σε 1920x1200) Μια 640mb GTS ευχάριστα παιχνίδια σε αυτό το ψήφισμα. Μια 8800GT παιχνίδια ευτυχώς σε αυτό το ψήφισμα και, προφανώς, μια 8800GTX παιχνίδια ευτυχώς σε αυτό το ψήφισμα, αλλά είναι επίσης Overkill για αυτό.

Πώς θα επιλέξετε για το παρόν ψήφισμα; Ειλικρινά, από τον προϋπολογισμό σας. Υπάρχουν τόσα πολλά προ-oc'd κάρτες στην αγορά σήμερα ότι οι γραμμές είναι θαμπή για μια κάρτα αγοραστή. Μπορείτε να πάρετε ένα υψηλό oc'd 320mb GTS ότι είναι μόνο μερικές λίρες λιγότερο από την τιμή ενός βανίλια 640mb GTS. Μπορείτε λίστα (δοκιμάσω) 10 GTS 320mb όλα εντός 100mhz για την gpu και 100mhz για τις ram και θα δείτε κάθε ένας είναι μια ελαφρώς υψηλότερη τιμή από την τελευταία, λίγο πιο αργά, το ένα σας εξέτασε. Οι εν λόγω κλιμάκιο overclocks πέρα και πάνω από το τελευταίο γενικά δεν κάνουν διαφορά στο πλαίσιο επιτοκίων. Είναι μόνο όταν συγκρίνετε μια βανίλια έκδοση oc'd σε μια έκδοση που σας βλέπω καμία οριστική αύξηση των επιδόσεων για την οθόνη σας.

Τότε έχετε 24-27 "οθόνες (χωρίς να ανόητη) ότι οθόνη 1920x1200 pixel. Χρειάζεσαι ένα υψηλό τέλος κάρτα για αυτού του είδους το ψήφισμα και για άλλη μια φορά, ειδικά όταν οι δαπάνες το είδος της επιβάρυνσης θα πρέπει να περάσουν για να παιχνίδι και σε αυτό το ψήφισμα, το μέλλον που έρχεται σε θωράκιση.

Ως έχει, αν επρόκειτο ενιαία κάρτα σε αυτό το ΑΠΕ, και δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την τιμή της κάρτας θα ήθελα να εξετάσουμε σε 8800GTX ή Ultra. Αλλά, όπως αρνούμαι να δαπανήσει τόσα λεφτά (θα μπορούσα να πάρετε μια αντί PS3) σε μια κάρτα γραφικών. Αλλά δεν είμαι τόσο gamer πια ....

Αν έψαχνα για buck bang θα ήθελα να εξετάσουμε σε 8800GT (το οποίο έχω παραγγείλει), αλλά δεν είμαι πια μια μαζική gamer και παίζουν μόνο μεγάλα τίτλους (LOMAC κτλ) Δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο πολύ για συμβαδίζουν με τις νέες κυκλοφορίες.

Για εκείνους από σας που το κάνετε, και αγοράζουμε gpu τώρα, θα πρέπει να είναι η GTX ή Ultra. Για επιδόσεις και για τη μελλοντική θωράκιση. Getting 2 8800GT της δεν θα κάνει καμία διαφορά για να σας εμπειρία gaming πέρα και πάνω από ένα GTX στο παρόν ψήφισμα Αν δεν είστε παίζοντας SLI κωδικοποιημένα παιχνίδια, ακόμη και τότε θα δείτε γενικά μόνο περίπου 30% αύξηση στις επιδόσεις, που κάνουν το ίδιο ισχύει για την κόστος της δεύτερης κάρτας αξίζει τον κόπο; Η ανάγκη για ένα πιο ισχυρό PSU αξίζει τον κόπο; (με το πρόσθετο κόστος), την ανάγκη για μια μητρική πλακέτα SLI αξίζει τον κόπο; (ε, γενικά, το πρόσθετο κόστος). Δεν είναι το βιβλίο μου. Επίσης, σε αυτό το ψήφισμα, μια ενιαία GTX θα σας δώσει την ίδια απόδοση περίπου κατά 2 8800GT της ούτως ή άλλως σε μια διπλή κάρτα κωδικοποιημένοι παιχνίδι.

Και μην ξεχνάτε, συγκριτικά μιλώντας, υπάρχουν πολύ λίγα διπλής κάρτας παιχνίδια στην αγορά.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 20:14
Ομάδα Δωρητών

alex αλήθεια, αλλά ξεχάσετε. όταν παίζει Crysis άνθρωποι συχνά έχουν να παίξουν ένα χαμηλό ΑΠΕ, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε μια μεγάλη παρακολουθεί όπως εμένα μου με 22 ιντσών. είναι όταν έρχεται σε σούπερ hi τέλος τα παιχνίδια, δεν είναι πλέον το θέμα των ΑΠΕ επεξεργαστική ισχύ, πολύ περισσότερο την ισχύ επεξεργασίας γραφικών. κάπως get τι εννοώ; : D
Old 20 Νοεμβρίου 2007, 20:18
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας cheesepuff View Post
alex αλήθεια, αλλά ξεχάσετε. όταν παίζει Crysis άνθρωποι συχνά έχουν να παίξουν ένα χαμηλό ΑΠΕ, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε μια μεγάλη παρακολουθεί όπως εμένα μου με 22 ιντσών. είναι όταν έρχεται σε σούπερ hi τέλος τα παιχνίδια, δεν είναι πλέον το θέμα των ΑΠΕ επεξεργαστική ισχύ, πολύ περισσότερο την ισχύ επεξεργασίας γραφικών. κάπως get τι εννοώ; : D
Err, δεν.

Γραφικά εξουσία υπαγορεύει πόσα εικονοστοιχεία μπορείτε εξουσία, και πόσο γρήγορα, και σε ό, τι αναλυτικά.

Ή μήπως είναι παρανόηση λέγοντας τι είστε;

-Kanoakavirus
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ενδεχόμενη πώληση: XFX 8800GTX OC έκδοση thingie2 CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 19 22 Ιουλ 2008 23:43
8800gtx thingie2 Κάρτες Γραφικών & Monitors 9 22η Μαΐου 2008 13:34
8800gtx κατανάλωση ενέργειας Mikel Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 2η Ιαν 2008 00:12
Θα πρέπει να πάρετε μια 8800GT, ή μια 8800GTX? cheesepuff Κάρτες Γραφικών & Monitors 10 16 Νοε 2007 17:32
728MB BFG 8800GTX Ανάγκη Γνωμοδοτήσεις Βροντών Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 14η Σεπ 2007 06:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.