![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, bio sam samo zanima da li je to worthed kupnjom 8800GTX ili 2 * 8800GT i stavi ih u SLi modu. Mislim da je SLi one biti daleko bolja od GTX sama i što bi imati koristi od SLi? Također, do kraja mjeseca: Jan početkom Feb, bi li se najnoviji SLi Matične ploče i 9Series? |
|
| |||
| |||
| da ga nije teško google pitanje znaš, ali 2 GT kartica u sli je slightyly brža od gtx za oko 10% -30%. Mislim da bi bilo bolje da se dobije GTX i onda ste se za još jednu GTX i stavi ih u sli što znači da će ubuduće biti dokaz. nadu da pomaže |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLi je traćenje vremena, osim ako se ne igrate igre na visokim rezolucijama luda.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li arent mnoge igre koje mogu optimizirati korištenje dvije kartice ili tako ive pročitali, gotovo sve teme kao što je ovaj njen kraj gore bitak preporučio da kupi samo jedan dobar kartice nego dva
| |||
| |||
| većinu igara koristi od sli stvarno, ali morate konfigurirati ga u nvidia control pannel prvi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih ići sa samo GT, a zatim se na neki drugi kasnije, ako je to potrebno. Oni su izuzetne kartice, te će pokrenuti sve današnjem igre na visokim rezolucijama.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
ali sam pročitao da je u SLI za 8800GT može povećati snagu čak i 60% više od samo jednog GT by sami. i sa novijim i zahtjevnijim igrama poput Crysis, on možda neće biti takva loša ideja. My System: Top Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ti si sve zaboravio jednu stvar: The rezoluciju monitora. Omogućava reći da imate 19 "ekran, jedna 8800GT je masivan nuklearnog uništenja na mnogo načina za 1280x1024 ili 1440x900 jedan monitor te veličine zaslona's. Tako ćete vidjeti izuzetno visoke stope okvira koristeći jednu karticu. Dodavanje drugog karticu (to bi trebao biti SLI šifrovan igra) učinit će blizu kao dammit nema razlika u oči, jer ćete već imati mogućnost da koriste visoke aa i af i sve detalje postavke pretvoren u cijelosti. A Vi ćete također imati izvanredan okviri stopama. Tako kažu što omogućuje toj jednoj kartici Postavljanje i vide 100 okvira u sekundi, a zatim dodajte koju drugu karticu i dobiti 150 okvira po sekundi. Iskreno, pa što? Dodatni fps idu da nema razlika u vašem oku, to neće poboljšati izgled igre kao što ste već je dobio sve na full detalje sliders anyway. Uzimajući ovo u 20-22 "zaslon (1680x1050): Istu priču zaista, ali budućnost iskušavanje dolazi u nju. Kao i igre dobiti više i više ovisna o GPU (i fizika utječe postati mainstream-Don't dobiti Aegia, njegova je dobio potporu za oko 3 igre ... vau) igre su da će trebati mnogo više od oomph kartice. Ali nitko od nas može fortell budućnosti tako da ćete morati napraviti najbolji pogodak. A 320mb GTS sretno igre na ovoj rezoluciji (dobiti oc'd verziji i možete vidjeti pristojan frame rates at 1920x1200) A 640mb GTS sretno igre na ovoj rezoluciji. A sretno 8800GT igre na ovoj rezoluciji i, očito, a 8800GTX igre sretno na ovoj rezoluciji, ali je i nuklearnog uništenja na mnogo načina za to. Pa kako da se odlučite za tu rezoluciju? Iskreno, po svoj proračun. Postoji toliko mnogo pre-oc'd kartice na tržištu danas da su linije su zamaglili za karticu kupca. Možete dobiti visoku oc'd 320mb GTS koja je samo nekoliko kratkih funta od cijene od vanilije 640mb GTS. Možete lista (probati) 10 320mb GTS je sve u roku od 100mhz na GPU i na 100mhz RAM i vidjet ćete svaki je neznatno viša cijena od posljednjih, nešto sporije, jedan ste pogledali. Ovi inkrementalni overclocks povrh svega zadnja obično ne napraviti razliku u frame rates. To je samo kada usporediti vanilije verzija verzija za oc'd da vidite konačne povećanja uspješnosti na vaš zaslon. Tada ste dobili 24-27 "ekranima (bez dobivanja nedotupavan) koje se prikazuju 1920x1200 piksela. Morate visoke end karticu za ovu vrstu rezoluciji i još jednom, pogotovo kada ste trošenje vrstu klin morate potrošiti na Igra dobro u ovoj rezoluciji, budućnost iskušavanje dolazi u nju. Kao što štandova, ako Sam bio idući u ovoj jednoj kartici res, a zapravo nije stalo do cijenu kartice bih se gleda na 8800GTX ili Ultra. Ali kao što sam odbiti potrošiti takav novac (ja mogao dobiti umjesto PS3) na grafičkom karticom. Ali ja nisam toliko jedan igrač više .... Ako sam bio obličje za prasak za upasti bih se gleda na 8800GT (koji sam naručio), ali kako nisam masivnog Gamer više igrati i samo starije naslove (LOMAC itd) ne morate brinuti toliko o održavanju sa novim izdanjima. Za one od vas koji radite, a kupujete GPU sada, ona mora biti GTX ili Ultra. Za izvedbu i za buduće dokazivanje. Nabavljanje 2 8800GT's neće napraviti nikakve razlike u svoj doživljaj igre preko i iznad GTX u ovoj rezoluciji, osim ako ste igrajući SLI šifrovan igara, pa čak i onda uglavnom vide samo oko 30% povećanje performansi, tako da ne bi troškovi drugi kartice isplati? Potreba za više moćna PSU isplati? (s dodatnim trošak), potrebu za SLI matična ploča isplati? (s, uglavnom, dodao je trošak). To ne u mojoj knjizi. Također, na ovoj rezoluciji, jednog GTX dat će vam oko iste performanse protiv 2 8800GT je ionako u dvostruko kodirane kartice igru. I ne zaboravite, relativno govoreći, postoji vrlo malo dual-card igre na tržištu.
|
| |||
| |||
| true alex, ali ste zaboravili. kada igrate Crysis ljudi često moraju igrati ga niske rezolucije čak i kada se koristi velik monitor poput mene sa mojim 22 inch. kada se dođe do kraja hi super igre, više ne njegova stvar res procesorskom snagom, njegovih mnogo grafike tako procesorskom snagom. kinda dobiti što mislim? : D |
|
| |||
| |||
| Quote:
Grafika moć diktira koliko pixela možete moć, i koliko brzo, i po kojoj detalj. Ili sam nesporazum ono što govoriš?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |