![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én csak gondoltam, hogy ez worthed vásárlás 8800GTX vagy 2 * 8800GT és tegye őket SLI módban. Úgy értem, hogy az SLI is lehet sokkal jobb, mint a GTX egyedül, és mi lenne az előnyeit, hogy SLI? Emellett a január végén február elején, hogy van-e a legújabb SLI alaplapok és a 9Series? |
|
| |||
| |||
| ez isnt olyan nehéz a Google-nak a kérdést, ha tudom, de 2 GT kártyák SLI slightyly is gyorsabb, mint a gtx körülbelül 10% -30%. Azt hiszem, jobb lenne egy GTX majd mentse fel egy GTX és tegye őket SLI, ami azt jelenti, ez lesz a jövőben. remélem, hogy segít |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI egy hulladék az idő, kivéve, ha a játék a nagy bolond állásfoglalásokat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igenis van arent sok játékok, amelyek optimális felhasználása a két kártya, vagy ha ive olvasni, szinte az összes szálat, mint ez a vége, hogy azt javasolta, hogy most vásárol egy jó kártya, mint két
| |||
| |||
| leginkább játékok részesülnek SLI valóban, de kell, hogy állítsd be az nVidia ellenőrzés pannel először. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Inkább csak a BT, majd még egy későbbi időpontban, ha szükséges. Ezek a kártyák és kivételes fog minden mai játékok nagy állásfoglalások.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
de azt olvastam, hogy a 8800GT SLI az megnöveli az erejét mintegy 60%-kal több, mint csupán egy BT által egyedül. és az újabb és igényesebb játékok, mint a Crysis, akkor talán nem is olyan rossz ötlet. My System: Top Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden feledve egy dolog: A felbontás a monitor. Lets mondjuk van egy 19 "képernyő, egy 8800GT is hatalmas túlzás az 1280x1024, vagy 1440x900 monitor ilyen méretű kijelzőt. Hát majd meglátjuk rendkívül magas aránya keret segítségével egy kártyát. Felvesz egy másik kártyát (legyen szó egy SLI elkódolt játék) majd legközelebb fenébe nincs különbség, hogy a szemét, mert akkor már, hogy képesek a nagy AA és AF, és minden részletet beállítások fordult megtelt. És akkor is kiváló keretek mértékét. Így lehetővé teszi, mondom neked, hogy ez az egyetlen kártya beállítása, és látta a 100 képkocka / másodperc, és adja hozzá a második kártyát, és kap 150 képkocka / másodperc. Őszintén szólva, igen, mit? Az extra fps lesz, az nem változtat, hogy a szeme, nem fogja javítani a pillantást a játék, ha már megvan minden részletet csúszkákat teljes anyway. Tekintettel, hogy ez a 20-22 "képernyő (1680x1050): Ugyanaz a történet igazából, hanem a jövőbeli proofing jön rá. Mivel a játékok több és jobban függ a GPU (és egyre inkább befolyásolja a fizika mainstream-Ne kap egy Aegia, a kapott támogatást mintegy 3 játékok ... wow) játékok lesz szükségünk, hogy sokkal többet Oomph a kártyát. De senki sem tudja fortell a jövőben, így lehetősége van arra, hogy a legjobb kitalálni. A GTS 320mb játékok boldogan ezen állásfoglalás (oc'd kap egy verziót, és láthatjuk a tisztességes keret mértéke 1920x1200) A GTS 640mb játékok boldogan ezen állásfoglalást. A 8800GT-játékok boldogan ezen állásfoglalást és természetesen a 8800GTX játékok boldogan ezen állásfoglalást, de az is túlzás azt. Szóval mit válasszon ezt az állásfoglalást? Őszintén szólva, ezt a költségvetést. Ott a sok előre oc'd kártyát a piacon manapság, hogy a vonalak elmosódnak a kártya vevő. Lehet kapni a magas oc'd 320mb GTS, hogy csak néhány font rövid az ár a vanília 640mb GTS. A lista (próbálja ki) 10 320mb GTS mind a 100MHz a GPU és 100MHz a RAM és látni fogja minden egy kissé magasabb áron, mint az utolsó, kissé lassabban, amit nézett. Ezek a járulékos overclocks feletti az utolsó általában nem tesznek különbséget a frame rátát. Csak Ha összevetjük a vanília változat egy oc'd változatát látod, hogy a végleges teljesítmény növelése az Ön kijelzőjén. Akkor van 24-27 "képernyők (anélkül, hogy hülye), hogy a kijelző 1920x1200 pixel. Kell egy magas kártya ilyen jellegű állásfoglalás, és még egyszer, főleg, ha az ilyen kiadások ék be kell tölteni a játék is ebben a felbontás, a jövő proofing jön rá. Amint készen, ha én is megyek egy kártya ebben res, és nem igazán érdekel az ár a kártya Én lennék ránézünk a 8800GTX vagy Ultra. De megtagadják eltölteni, hogy a pénzt (én is egy PS3 helyett), a grafikus kártya. De én nem is annyira a játékos már .... Ha én kerestem bang for buck Én lennék ránézünk a 8800GT (ami már rendelt), de mivel nem vagyok egy óriási játékos már játszani, és csak az idősebb címei (LOMAC stb) nem kell aggódni oly sokat, hogy fenn kell tartani az új kiadások. Azoknak, akik akkor, és vásárol egy GPU most, azt kell a GTX és Ultra. A teljesítmény és a jövő proofing. Ismerkedés 2 8800GT az nem tesz semmilyen különbséget a játékélményt túllépve a GTX ezen állásfoglalást, kivéve, ha te vagy SLI elkódolt játékokat játszani, és még akkor általában csak lásd mintegy 30%-os növekedést jelent a teljesítmény, úgy, hogy a költségét a második kártya éri meg? Hogy szükség van egy nagyobb teljesítményű tápegység megérte? (a hozzáadott költség), hogy szükség van egy SLI alaplap megéri? (és általában a hozzáadott költség). Ez nem az én könyvem. Szintén ebben az állásfoglalásban, egyetlen GTX Önnek körülbelül azonos teljesítményt a 2 8800GT van egyébként egy olyan kettős-kártya elkódolt játék. És ne felejtsük el, viszonylag, nagyon kevés kettős kártya játékok a piacon.
|
| |||
| |||
| Igaz, Alex, de azt elfelejtette. lejátszása közben Crysis emberek gyakran van egy kis dolog, ha egy nagy monitort használ, mint például nekem a 22 inch. Mikor jön a Super Hi-játékok végéig, annak már nem kérdés, res feldolgozási teljesítmény, hogy sokkal inkább grafikus feldolgozó erejét. kinda hogy mire gondolok? : D |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Grafika hatalom diktálja, hogy hány képpont lehet hatalom, és milyen gyorsan, és milyen részletességgel. Vagy én is félreértés, amit mondasz?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |