mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

8800GTX arba 2 * 8800GT in SLI

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 18, 2007, 01:18
Narys

Default 8800GTX arba 2 * 8800GT in SLI

Hi, I was just wondering, ar tai worthed pirkti 8800GTX arba 2 * 8800GT ir įdėti jas į SLI režimą. Aš tai būtų VDI tuos būti kur kas geriau nei GTX atskirai ir kas būtų nauda yra SLI? Be to, iki sausio pradžios vasaris pabaigos, būtų mane Naujausias SLI ir 9Series?
Old Lapkritis 20, 2007, 01:19
Donorų grupės

to forget that hard to Google klausimą žinote, o 2 GT korteles SLI yra slightyly greičiau nei GTX maždaug 10% -30%. Manau, būtų geriau gauti GTX ir tada i ¹ saugoti iki kito GTX ir įdėti jas į VDI tai reiškia, kad bus ateityje įrodymas.

Hope that helps
Old Lapkritis 20, 2007, 05:09
Donorų grupės

SLI yra laiko švaistymas, nebent esate žaisti žaidimus Crazy aukštos rezoliucijos.
Be to, 8800GTX, o yra didelis kortelė dabar ieško labai brangių, nes GT buvo kartu.
Kaip dėl išleidimo datos, naują įrangą, kurie žino.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Lapkritis 20, 2007, 06:01
Donorų grupės

Aye ten ARENT daug žaidimų, kurie gali optimizuoti dvi korteles naudojimui, arba kad IVE skaityti, beveik visi, kaip šis jo pabaigos iki temas yra rekomenduojama, kad jūs tiesiog nusipirkti vieną gerą kortele, o ne du

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Lapkritis 20, 2007, 07:04
Donorų grupės

dauguma žaidimų naudos SLI faktiškai bet jūs turite sukonfigūruoti ją NVIDIA kontrolės pannel pirma.
Old Lapkritis 20, 2007, 12:17
Moderatorius Grupė

Norėčiau eiti tik su GT ir tada gauti kitą ne vėliau vieną, jei reikia. Jie yra išskirtinės kortelės ir baigsis visos šiandienos žaidimai aukštos rezoliucijos.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Lapkritis 20, 2007, 15:11
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Krlll View Post
SLI yra laiko švaistymas, nebent esate žaisti žaidimus Crazy aukštos rezoliucijos.
Be to, 8800GTX, o yra didelis kortelė dabar ieško labai brangių, nes GT buvo kartu.
Kaip dėl išleidimo datos, naują įrangą, kurie žino.
Kodėl tai, kad ji geriau didelė skiriamoji geba? Kai VDI naudoti tik 1 atminties korteles. it dont suderinti abu viršų deja ... bet aš perskaičiau, kad SLI ir 8800GT's koncentracija gali padidėti net 60% daugiau nei vienas GT by atskirai. ir naujesne ir reiklesni žaidimus kaip Crysis, tai gali būti ne tokia bloga idėja.

Mano sistema: Top Secrit

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM atmintis:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (-ai):
GTX280
Garso plokštė:
laive (dabar)
Kietasis diskas (-ai):
WD6401AALS WD 640GB
Optical Drive (s):
Paspauskite nuorodą parašo daugiau
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Aušinimas:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas
Tinklas / Internetas:
DSL vidutinio
Monitorius (-ai):
30 colių 2650x1600 (netrukus anyway)
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Lapkritis 20, 2007, 20:10
Donorų grupės

Jūs visi pamiršta vieną dalyką: nuo monitoriaus rezoliucijos.

Sakykime turite 19 "ekranas, viena 8800GT masyvi Overkill už 1280x1024 arba 1440x900 tokio dydžio monitoriaus. Ir pamatysite labai didelės kadrų dažnį, naudojant vieną kortelę monitorių.

Įrašyta kitą kortelę (ji turėtų būti SLI kodavimas žaidimas) bus šalia kaip Dammit jokio skirtumo, į tavo akis, nes jūs jau turite galimybę naudotis aukštos AA ir AF ir visas detales Nustatymai kreipėsi į visas. Ir jūs taip pat turėsite puikią rėmeliai normos.

Taigi galime pasakyti jums šį vienintelį kortelės įdiegimas ir mato 100 kadrų per sekundę, ir tu tada pridėti kitą kortelę ir gauti 150 kadrų per sekundę. Atvirai kalbant, tai kas? Extra fps ketinate atlikti jokio skirtumo, į tavo akis, kad nesiruošia gerinti žaidimą atrodyti taip, kaip jūs jau turite visus duomenis slankiųjų visiškai vistiek.

Atsižvelgdama į tai, kad 20-22 "ekranu (1680x1050):

Pati istorija tikrai, bet ateityje korektūros ateina į jį. Kaip žaidimai gauti vis daugiau ir daugiau priklauso nuo GPU (fizikos ir paveikia labiau integruoti-Don't Get Aegia, jos gavo paramą už maždaug 3 žaidimai ... wow) Žaidimai planuojame, kad reikia daug daugiau Šarm iš kortelės. Tačiau nė vienas iš mūsų fortell ateityje, todėl jūs turite padaryti geriausiai atspėti.

GTS 320MB žaidimai laimingai šiame rezoliucijos (Get oc'd versiją ir galėsite pamatyti padoraus rėmo kursus 1920x1200) 640MB GTS žaidimai laimingai šiame rezoliucijos. 8800GT žaidimai laimingai bent šią rezoliuciją ir, žinoma, 8800GTX žaidimai laimingai bent šią rezoliuciją, tačiau taip pat Overkill už jį.

Taigi, kaip jūs pasirenkate šią rezoliuciją? Atvirai kalbant, pagal savo biudžeto. Yra tiek daug iš anksto oc'd kortelių rinkoje šiandien, kad linijos yra neryškus kortelė pirkėjui. Galite gauti aukštos oc'd GTS 320MB tai tik keletas quid stokoja vanilės kaina GTS 640MB. Galite sąrašas (Try it) 10 GTS 320MB viskas kaip ant 100MHz GPU ir ant 100MHz RAM ir pamatysite, kiekviena iš jų yra šiek tiek brangiau, nei paskutinis, truputį lėčiau, vienas kad jūs žiūrite. Šie Pavieniai overclocks viršijant naujausia apskritai jokio skirtumo kadravimo. Tai tik tada, kai lyginti vanilės versija oc'd versija matote galutinį padidinti našumą jūsų ekrane.

Tada you've got 24-27 "ekranai (be getting silly), kuri parodoma 1920x1200 pikselių. You need high end kortelė šios rezoliucijos natūra ir dar kartą, ypač kai Jūs išleidžiate dėl pleišto tipo reikia išleisti į Žaidimo pat šioje rezoliucijoje, ateityje korektūros ateina į jį.

Koks jis yra, jei aš būsiu viena kortele šiuo res, ir nelabai rūpi kortelę būčiau pažvelgti kaina 8800GTX arba Ultra. Bet kaip man atsisakyti leisti, kad pinigai (galėčiau gauti PS3 vietoj) dėl grafikos plokštę. But I'm not so much Gamer anymore ....

Jeigu aš ieškojau magnetinės Buck būčiau ieško 8800GT (kurios aš jau užsakyta), bet aš ne masinis žaidėjo nebėra ir atkurti tik vyresnio amžiaus pavadinimai (LOMAC tt) I don't have to worry tiek daug apie neatsilikti nuo naujų modelių.

Tiems iš jūsų, kurie ir perka GPU dabar turi būti GTX ar Ultra. Už veiklos rezultatus ir ateities korektūros. Pirmieji 2 8800GT's nebus jokio skirtumo į savo žaidimų patirtis viršijant šioje rezoliucijoje, nebent jums žaisti žaidimus GTX SLI koduotas, ir net tada jūs paprastai mato tik maždaug 30% padidinti našumą, todėl nenumatoma, kad išlaidas antra kortelė verta? Už galingesnį PSU verta to reikia? (su pridėtinės išlaidos), į SLI verta to reikia? (ir, apskritai, pridėtinės išlaidos). Jis ne mano knyga. Be to, prie šios rezoliucijos, vieną GTX duos jums apie tas pačias eksploatavimo charakteristikas prieš 2 8800GT's vistiek dvigubos kortele koduotų žaidimas.

Ir nepamirškite, santykinai kalbant, yra labai nedaug dvejopo kortelę žaidimų rinkoje.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Lapkritis 20, 2007, 20:14
Donorų grupės

Alex tiesa, bet jūs pamiršite. žaisdami Crysis žmonės dažnai turi žaisti low res, net jei naudojant didelis monitorius, pvz man su savo 22 colių. Kai ateina super HI END žaidimai, jo nebėra res apdorojimo galia, jos kur kas labiau grafikos apdorojimo galia klausimu. kinda get what i mean? : D
Old Lapkritis 20, 2007, 20:18
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by cheesepuff View Post
Alex tiesa, bet jūs pamiršite. žaisdami Crysis žmonės dažnai turi žaisti low res, net jei naudojant didelis monitorius, pvz man su savo 22 colių. Kai ateina super HI END žaidimai, jo nebėra res apdorojimo galia, jos kur kas labiau grafikos apdorojimo galia klausimu. kinda get what i mean? : D
Klaidos, Nr.

Grafika galios diktuoja kiek pikselių galite galia, ir kaip greitai, ir ne ką išsamiau.

Arba aš nesusipratimų what you're saying?

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Galimas pardavimas: XFX 8800GTX OC versija thingie2 CJ Naudoti prekyvietė 19 22 liepa 2008 23:43
8800GTX thingie2 Graphics Cards & Monitoriai 9 Gegužė 22, 2008 13:34
8800GTX galia Mikel Graphics Cards & Monitoriai 2 2 sausis 2008 00:12
Turėčiau 8800GT arba 8800GTX? cheesepuff Graphics Cards & Monitoriai 10 Lapkritis 16, 2007 17:32
728MB BFG 8800GTX Reikia nuomones Perkūnas Graphics Cards & Monitoriai 3 14 rugsėjis 2007 06:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.