mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

8800GTX vai 2 * 8800GT in SLI

Reply

Thread Tools
Old Novembris 18, 2007, 01:18
Loceklis

Default 8800GTX vai 2 * 8800GT in SLI

Hi, man bija tikai jautājums, vai tas worthed pērk 8800GTX vai 2 * 8800GT un par to SLI režīmā. Es domāju būtu VDI tiem var ievērojami labāk nekā GTX tikai un kādas varētu būt priekšrocības ir SLI? Arī līdz beigām Jan sākumā Feb, vairs nebūtu jaunākās SLI motherboards un 9Series?
Old Novembris 20, 2007, 01:19
Donors Group

it isn't, ka grūti google jautājumu jūs zināt, bet 2 GT kartes, VDI ir slightyly ātrāk nekā GTX par aptuveni 10% -30%. Es domāju, ka labāk būtu saņemt GTX un tad sakrāt vēl GTX un par to sli, kas nozīmē, ka tas būs nākotnē.

Hope that helps
Old Novembris 20, 2007, 05:09
Donors Group

VDI ir atkritumi laiku, ja vien jūs spēlējat spēles crazy augstas rezolūcijas.
Arī 8800GTX vienlaikus ir liela karte ir tagad meklē ļoti dārgu, jo GT nāca līdzi.
Kā publicēšanas datumi jaunu aparatūru, kas zina.

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old Novembris 20, 2007, 06:01
Donors Group

Aye tur arent daudzas spēles, kuras var optimizēt izmantot divas kartes vai arī tā ive read, gandrīz visas tēmas kā šī tā beidzas ar to, ka ieteicams tikai nopirkt vienu labu karti, nevis divas

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Novembris 20, 2007, 07:04
Donors Group

visvairāk spēles labumu no sli faktiski bet jums konfigurēt tā nvidia kontroles pannel pirmās.
Old Novembris 20, 2007, 12:17
Moderator Group

Es gribētu iet tikai ar GT un pēc tam saņemt kādu citu vēlāk, ja nepieciešams. Tās ir ārkārtas kartes un turpināsies visu šodienas spēles augstas rezolūcijas.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Novembris 20, 2007, 15:11
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Krlll View Post
VDI ir atkritumi laiku, ja vien jūs spēlējat spēles crazy augstas rezolūcijas.
Arī 8800GTX vienlaikus ir liela karte ir tagad meklē ļoti dārgu, jo GT nāca līdzi.
Kā publicēšanas datumi jaunu aparatūru, kas zina.
Kāpēc tas tā, lai to uzlabotu augstu res? kad VDI tu izmantot tikai 1 kartes atmiņu. it dont apvienot gan augšup, diemžēl ... bet es izlasīju, ka VDI par 8800GT's var palielināt izturību pat par 60% vairāk nekā tikai vienu GT tikai pati. un ar jaunu un augstāks, spēles, piemēram, Crysis, tas var nebūt tik slikta ideja.

Mana sistēma: Top Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM Operatīvā atmiņa:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (s):
GTX280
Sound Card:
borta (pašlaik)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Noklikšķiniet uz saiti, kas paraksta vairāk
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Dzesēšana:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Tīkla / Internets:
DSL vidēja
Monitor (s):
30 collas 2650x1600 (drīz anyway)
Operating System (s):
XP Home
Old Novembris 20, 2007, 20:10
Donors Group

Jūs visi aizmirst vienu lietu: rezolūcija monitoram.

Lets ka jums ir 19 "ekrāns, viena 8800GT ir masveida overkill uz 1280x1024 vai 1440x900 pārraudzītu šīs izmēra displeja. Tātad jūs redzēsiet ļoti augsts rāmis likmes, izmantojot vienu karti.

Pievienojot otru karti (tas būtu SLI kodēti spēle) ļaus tuvāk Nolāpīts nekādas starpības jūsu acīm, jo jums jau ir iespēja izmantot augstas aa un af un visas detaļas uzstādījumus pagriezt pilna. Un jums ir arī lielisks rāmji likmes.

Tā ļauj teikt, jums ir šī vienotā karte uzstādīšanas un redzam 100 kadru sekundē, un jūs pēc tam pievienot otru karti un saņem 150 kadriem sekundē. Atklāti sakot, so what? Papildu fps gatavojas neko nemainītu acī, tas nav gatavojas uzlabot izskatu spēle, kā jūs jau esat ieguvuši visas detaļas slīdņus pilnībā vienalga.

Ņemot to 20-22 "ekrāns (1680x1050)

Tāds pats stāsts patiešām ir, bet nākotnes koriģēšanas nonāk tā. Kā spēles iegūtu vairāk un vairāk atkarīgas no GPU (un fizikas ietekmē kļūst galveno-Don't get Aegia, tās saņēma atbalstu aptuveni 3 spēles ... wow) spēles būs nepieciešama, ka daudz vairāk oomph no kartes. Bet neviens no mums var fortell nākotnē, jums darīt vislabāk guess.

320MB GTS spēles laimīgi šajā rezolūcijā (iegūt oc'd versija, un jūs varat redzēt cienīgu rāmis likmes 1920x1200) 640mb GTS spēles laimīgi par šo rezolūciju. 8800GT spēles laimīgi par šo rezolūciju un, protams, 8800GTX spēles laimīgi šajā rezolūcijā, bet arī overkill par to.

Tātad, kā jūs izvēlaties šo rezolūciju? Atklāti sakot, ar savu budžetu. Tur ir tik daudz iepriekš oc'd kārtis uz tirgus mūsdienās, ka līnijas ir neskaidra, lai kartes pircēju. Jūs varat saņemt augstu oc'd 320MB GTS, kas ir tikai dažu mārciņa sterliņu atpaliek no cenu vaniļas 640mb GTS. Jūs varat saraksts (pielaikot) 10 320MB GTS ir visiem 100MHz uz GPU un 100MHz ar RAM un jūs redzēsiet katrs ir nedaudz augstāku cenu, nekā pēdējais, nedaudz lēnāk, viens tu paskatījās. Šīs papildu overclocks virs pēdējais parasti nav nekādas atšķirības no rāmja likmes. Tas ir tikai tad, ja jūs salīdzināt vaniļas versiju oc'd versiju, jūs redzat galīgo pieaugumu veicot jūsu displejā.

Tad tev ir 24-27 "screens (bez kļūst dumjš), kuras parādīt 1920x1200 pikseļi. Jums nepieciešams augstas end karti šāda veida rezolūcijas un atkal, it sevišķi, ja jūs izdevumu veida ķīlis jums tērēt, lai spēle arī šajā rezolūcijā, nākotnes koriģēšanas nonāk tā.

Kādā tas ir, ja es gatavojas vienu karti šajā res, un nav tiešām rūp cenu kartes I'd centīsies 8800GTX vai Ultra. Taču, kā es atteikties izdot šāda veida naudas (es varētu saņemt PS3 vietā) par grafikas kartes. Bet es neesmu tik daudz spēlētāju vairs ....

Ja es meklēju par Bang par buck I'd centīsies 8800GT (ko es esmu pasūtīts), bet kā es neesmu masveida spēlētājs vairs tikai spēlēt vecāki titles (LOMAC uc) Man nav jāuztraucas tik daudz turēt līdzi jauniem izlaidumiem.

Tiem, kas no jums, ka darīt un pērk GPU tagad, tas ir GTX vai Ultra. Attiecībā uz darbības rezultātus un nākotnes aspektā. Getting 2 8800GT gribai nav nekādas atšķirības no Jūsu spēļu pieredzi virs GTX uz šo rezolūciju, ja jūs spēlēt SLI kodētas spēles, un pat tad tu vispār redzēt tikai aptuveni 30% palielināt veiktspēju, lai tas, kas padara izmaksas otrās karti tā vērts? Nepieciešams spēcīgāks psu tā vērts? (ar pievienotās izmaksas), vajadzība SLI mātesplate tā vērts? (ar, galvenokārt, papildu izmaksas). Tam nav mana grāmata. Arī uz šo rezolūciju, viena GTX jums dos aptuveni tādu pašu veiktspēju 2 pret 8800GT ir vienalga ar dual-karti kodētas spēli.

Un neaizmirstiet, relatīvi runājot, ir ļoti maz dual-kāršu spēles uz tirgu.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Novembris 20, 2007, 20:14
Donors Group

taisnība alex, bet esat aizmirsis. kad spēlējot Crysis cilvēki bieži ir jāspēlē tā mazs res, pat ja izmanto lielu kontrolēt, piemēram, kā man ar savu 22 collu. kad ir runa par super hi end spēlēm, tā vairs nav jautājums par res apstrādes jaudu, tā daudz vairāk, grafikas apstrādes jaudu. kinda iegūt to, ko es domāju? : D
Old Novembris 20, 2007, 20:18
Donors Group

Quote:
Originally Posted by cheesepuff View Post
taisnība alex, bet esat aizmirsis. kad spēlējot Crysis cilvēki bieži ir jāspēlē tā mazs res, pat ja izmanto lielu kontrolēt, piemēram, kā man ar savu 22 collu. kad ir runa par super hi end spēlēm, tā vairs nav jautājums par res apstrādes jaudu, tā daudz vairāk, grafikas apstrādes jaudu. kinda iegūt to, ko es domāju? : D
Grēkot, no.

Grafikas jauda nosaka, cik pikseļi varat jauda un cik ātri un par kādu detaļu.

Vai es esmu pārpratums, ko jūs sakāt?

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks