![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I was just wondering, czy jest to worthed kupowanie 8800GTX lub 2 * 8800GT i umieść je w trybie SLI. Mam na myśli czy SLI się być o wiele lepiej niż GTX samodzielnie i jakie byłyby korzyści ma SLI? Ponadto, do końca stycznia początku lutego, to nie jest najnowsza SLI płyty główne i 9Series? |
|
| |||
| |||
| it isnt że trudno google pytanie wiesz, ale GT 2 karty w sli slightyly jest szybszy niż GTX o około 10% -30%. myślę, że byłoby lepiej, aby uzyskać GTX, a następnie zapisać na innym GTX i umieść je w SLI co oznacza, że będzie w przyszłości dowodu. nadzieję, że pomoże |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI jest stratą czasu, chyba że jesteś szalony gier na wysokich rozdzielczościach.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aye ARENT tam wiele gier, które można zoptymalizować wykorzystanie dwóch kart lub tak ive czytać, prawie wszystkie wątki jak ten jej koniec jest zalecane, aby po prostu kupić dobre karty raczej niż dwa
| |||
| |||
| większość gier korzysta z SLI, ale w rzeczywistości należy skonfigurować go w nvidia kontroli pannel pierwsze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym przejść z tylko GT a następnie dostać inną w późniejszym terminie, jeśli to konieczne. Są to wyjątkowe karty i będzie działać przez cały dzisiejszym gier w wysokiej rozdzielczości.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
ale czytałem, że w SLI dla 8800GT to może zwiększyć moc aż 60% więcej niż tylko jednego GT przez sam. i nowsze i bardziej wymagające gry jak Crysis, to może nie być taki zły pomysł. My System: Góra Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're wszystkich zapominając jedno: Rozdzielczość monitora. Pozwala powiedzieć masz 19 "ekran, jednym 8800GT jest ogromny Overkill do 1280x1024 lub 1440x900 monitor tej wielkości wyświetlacza. Więc zobaczysz niezwykle wysokie klatek za pomocą jednego karty. Dodanie drugiej karty (powinien to być zakodowany SLI gra) będzie blisko jak dammit żadnej różnicy do oczu, ponieważ będziesz już możliwość używania wysokiej aa i af, a wszystkie szczegóły ustawień się do całości. I będziesz mieć wspaniałą ramki stawek. Więc pozwala powiedzieć masz tego jednego karty konfiguracji i widzą 100 klatek na sekundę, a następnie dodać drugą kartę i otrzymać 150 klatek na sekundę. Szczerze, to co? Dodatkowe fps idą do żadnej różnicy do oczu, to nie będzie poprawy wyglądu gry, jak już masz wszystkie szczegóły suwaki do pełnego anyway. Biorąc to do 20-22 "ekranu (1680x1050): Same story naprawdę, ale w przyszłości korekty wchodzi w to. W grach lepiej i bardziej zależy od GPU (i fizyki wpływa bardziej mainstream-Don't uzyskać Aegia, dostał jej wsparcia dla ok. 3 gry ... wow) gry są potrzebne, że będzie o wiele bardziej oomph z karty. Ale nikt z nas może w przyszłości tak fortell musisz dokonać najlepszego odgadnięcia. A GTS 320mb gier szczęśliwie w tej rozdzielczości (oc'd uzyskać wersję można zobaczyć godnej klatek na 1920x1200) A GTS 640MB gry szczęśliwie w tej rezolucji. A 8800GT gry szczęśliwie w niniejszej rezolucji i, oczywiście, a 8800GTX gry szczęśliwie w tej rozdzielczości, ale również Overkill dla niego. Więc w jaki sposób wybrać tego problemu? Szczerze, przez budżet. Jest tak wiele wstępnie oc'd kart na rynku w dzisiejszych czasach, że linie są zamazane na kartę kupującego. Możesz uzyskać wysoki oc'd 320mb GTS, że jest tylko kilka funciaków brakuje ceny z wanilii 640MB GTS. Możesz listy (spróbować) 10 320mb GTS wszystko w 100MHz na GPU i 100MHz na barana i zobaczysz każdy jest nieco wyższa niż cena ostatniego nieco wolniej, patrzył na Ciebie. Takie przyrostowe overclocks powyżej ostatni ogólnie nie robić różnicy do klatek. To tylko wtedy, gdy porównać wanilii w wersji do wersji oc'd widać żadnych ostatecznych wzrost wydajności na swoim wyświetlaczu. Następnie you've got 24-27 "ekranów (bez uzyskiwania głupie), które mają się wyświetlać 1920x1200 pikseli. Potrzebny jest wysokiej klasy karty tego rodzaju rozwiązania i po raz kolejny, szczególnie, kiedy jesteś wydatków rodzaju klina musisz spędzić na Gra również w niniejszej rezolucji, przyszłe korekty przychodzi do niego. W obecnej formie, jeśli chodzi pojedynczej karty w tym odnawialnych źródeł energii, a tak naprawdę nie obchodzi cena karty byłbym patrząc na 8800GTX lub Ultra. Ale jak odmówić tego rodzaju wydatków pieniędzy (I could get a zamiast PS3) na kartę graficzną. Ale ja nie jestem tak dużo graczy już .... Gdybym był szukasz bang na złotówki I'd be Patrząc na 8800GT (które zostały zamówione), ale jak nie jestem już graczem ogromny i tylko grać starsze tytuły (LOMAC itp.) I nie musisz się martwić tyle o utrzymanie się w nowych wydaniach. Dla tych z Was, że nie, i są kupnem GPU się, musi to być GTX lub Ultra. Na wydajność i dla przyszłych korekty. Wprowadzenie 2 8800GT to nie będzie żadnej różnicy do gry ponad jedna GTX w niniejszej rezolucji, chyba że masz gry SLI zakodowany gier, a nawet wtedy zazwyczaj tylko około 30% wzrost wydajności, a więc to uczynić Koszt drugiej karty warto? Potrzeba mocniejszego PSU warto? (w koszty dodatkowe), potrzebę stworzenia SLI płyta warta? (z, ogólnie, koszty dodatkowe). To nie moja książka. Ponadto, w niniejszej rezolucji, pojedynczy GTX będzie Ci o tej samej wydajności w porównaniu z 2 8800GT anyway w podwójnej karty zakodowane gry. I nie zapomnij, relatywnie rzecz ujmując, istnieje bardzo niewiele podwójnego gier na rynku.
|
| |||
| |||
| Alex prawdą, ale zapomnieć. podczas gry Crysis ludzie często mają do odegrania to niski res nawet podczas korzystania z dużych, takich jak monitor mnie mój 22-calowy. Kiedy przychodzi do super hi koniec gry, nie jest już jego sprawą res moc, jej dużo więcej, tak moc przetwarzania grafiki. kinda get what I mean? : D |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Grafika moc dyktuje ile pikseli można moc i jak szybko i na jakim szczegół. Albo ja jestem nieporozumień co piszesz?
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Zakładki |