![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, mă întrebam dacă este worthed cumpere un 8800GTX sau 2 * 8800GT şi le-a pus în mod SLI. Adica ar fi cele de SLI, de departe mai bună decât GTX în pace şi de ce ar fi de beneficiile au SLI?? De asemenea, până la sfârşitul lunii ianuarie începutul februarie, ar fi cel mai nou SLI Placi de baza si de 9Series?? |
|
| |||
| |||
| it isnt greu de Google întrebarea ştiţi, dar GT 2 cartele în SLI slightyly este mai rapid decât un GTX cu aproximativ 10% -30%. Cred că i-ar fi mai bine pentru a obţine o GTX şi apoi în sus pentru a salva un alt GTX şi le-a pus în SLI ceea ce înseamnă că va fi o dovadă pe viitor. speranţa că îi ajută pe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI este o pierdere de timp, dacă nu sunt jocurile la nebunie de înaltă rezoluţie.
8800GTX, de asemenea, în acelaşi timp, fiind o carte de mare este acum în căutarea overpriced serios de la GT a venit. În ceea ce priveşte datele de eliberare de componente hardware noi, cine stie. Sistemul meu: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da acolo arent multe jocuri, care pot optimiza utilizarea a două carduri sau aşa ive citit, aproape toate firele ca acest scop, sa recomandat ca fiind, pe care tocmai aţi cumpăra o carte bună, mai degrabă decât două
| |||
| |||
| beneficia de cele mai multe jocuri SLI de fapt, dar trebuie să îl configuraţi în nvidia control pannel prima. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I s-ar fi cu doar un GT şi apoi obţine un altul, la o dată ulterioară, dacă este necesar. Ele sunt excepţionale carduri şi va rula tot de astăzi, la jocuri de înaltă rezoluţie.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
dar am citit că, în SLI de 8800GT este posibilitatea de a mări puterea de la fel de mult ca 60% mai mult decât un singur GT de pace. şi cu mai noi si mai solicitante jocuri precum Crysis, aceasta ar putea să nu fie o astfel de idee rea. Sistemul meu: Top Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esti tot uita un lucru: Rezoluţia monitorului. Să spunem că au un 19 "ecran, un singur 8800GT este masiv nejustificată de 1280x1024 sau 1440x900 un monitor de această dimensiune a afişa. Deci, veţi vedea extrem de mare de frame rate folosind o singură carte. Adăugarea unui al doilea carte (ar trebui să fie un joc SLI codate) se va face în apropierea ca dracu nici o diferenţă de a-ţi ochii, pentru că veţi au deja posibilitatea de a folosi şi de înaltă aa AF şi toate detaliile pentru a completa setarile de transformat. Şi veţi avea, de asemenea, ratele de cadre superb. Deci, haideţi să spunem că au această carte unică de instalare şi a vedea sunt de 100 de cadre pe secundă, şi atunci se adaugă un al doilea card şi să obţină 150 de cadre pe secundă. Sincer, asa ca ce? În plus fps vor face nici o diferenţă la ochi, nu se întâmplă pentru a îmbunătăţi aspectul jocului ca te-am luat deja toate detaliile glisante pentru a completa oricum. Utilizarea acestui 20-22 la un "ecran (1680x1050): Aceeaşi poveste cu adevărat, dar Proofing viitor va intra în ea. După cum a obţine mai multe jocuri şi mai dependentă de GPU (fizica şi afectează devenit mai mainstream-Don't get un Aegia, sa ai suport pentru circa 3 jocuri wow ...) jocuri vor avea nevoie de mult mai mult ca oomph din carte. Dar nici unul dintre noi nu pot fortell pe viitor, astfel încât să aibă cele mai bune pentru a face o presupunere. Un 320mb GTS jocuri fericit la prezenta rezoluţie (obţine o versiune oc'd şi puteţi vedea frame rate decent la 1920x1200) A 640mb GTS jocuri fericit la această rezoluţie. Un 8800GT jocuri fericit la această rezoluţie şi, în mod evident, un 8800GTX jocuri fericit la această rezoluţie, dar este, de asemenea, nejustificată pentru el. Si cum le alegeţi pentru această rezoluţie? Sincer, de bugetul de care dispuneţi. Exista atat de multe carduri de pre-oc'd pe piaţă în ziua de azi că liniile sunt neclare pentru o carte de cumpărător. Aveţi posibilitatea să obţineţi un înalt oc'd 320mb GTS, care este de numai câteva lire scurt din preţul unui vanilie 640mb GTS. Puteţi lista (încercaţi să-l) 10 GTS 320mb e tot în 100MHz la GPU şi 100MHz la RAM şi veţi vedea fiecare este un preţ uşor mai mare decât în cele din urmă, un pic mai incet, te-ai uitat la unu. Aceste incrementală overclocks peste ultima în general, nu fac nici o diferenţă de frame rate. Este numai atunci când o compara vanilie versiune oc'd la o versiune pe care le vezi definitiv orice creştere a performanţei de pe ecran. Apoi, pe care le-aţi luat 24-27 "ecrane (fără a se stupide) care să fie afişate 1920x1200 pixeli. Ai nevoie de o carte de mare scop pentru acest tip de rezoluţie şi, încă o dată, mai ales atunci când sunteţi la fel de cheltuieli de pană care aveţi nevoie pentru a petrece la joc bine la această rezoluţie, Proofing viitor va intra în ea. Ca atare, dacă am fost merge singur, în această carte de res, şi nu ţii la preţul de carte Aş fi uitat la un 8800GTX sau Ultra. Dar, după cum am refuza să-şi petreacă acest gen de bani (as putea obtine un loc PS3) pe o placă grafică. Dar nu sunt atât de mult un gamer mai .... Dacă M-am uitat pentru magnetică pentru dolar Aş fi uitat la un 8800GT (pe care l-am comandat), dar ca nu sunt un gamer mai masiv şi numai joacă în vârstă de titluri (LOMAC etc), nu am sa-ti faci griji atât de mult despre cum să păstraţi cu noi versiuni. Pentru cei dintre voi care fac, si sunt cumpărarea unui GPU acum, trebuie să fie de GTX sau Ultra. Pentru performanţa şi pentru viitor Proofing. Noţiuni de bază 2 8800GT lui nu va face nici o diferenţă de jocuri, pentru a-ţi experienţă peste un GTX la această rezoluţie cu excepţia cazului în care sunteţi joc jocuri SLI codificate, şi chiar şi atunci veţi vedea în general, doar în jur de 30%, o creştere a performanţei, aşa că nu face Costul unei a doua carte merita? Nevoia de a avea un mai puternic PSU merita? (cu adaugă costul), necesitatea pentru o placa de baza SLI merita? (cu, în general, a adăugat cost). Nu în cartea mea. De asemenea, la această rezoluţie, o singură GTX vă va oferi în jur de aceeaşi performanţă împotriva lui 2 8800GT oricum într-un dual-card codificate joc. Şi nu uitaţi, comparativ vorbind, există foarte puţine dual-card de jocuri de pe piaţă.
|
| |||
| |||
| alex adevărat, dar ai uitat. la redarea Crysis oameni au adesea de a juca într-un res scăzut chiar şi atunci când se utilizează un monitor mare, cum ar fi cu mine meu de 22 inch. atunci când este vorba de super hi sfârşitul jocuri, sa nu mai este o chestiune de res putere de procesare, ei de mult mai multe astfel de putere de procesare grafică. cam obtine ceea ce vreau sa spun? : D |
|
| |||
| |||
| Citat:
Grafica putere dictează câte pixeli puteţi putere, şi cât de repede, şi la ce detaliu. Sau am neînţelegere ceea ce spui?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |