menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

8800GTX alebo 2 * 8800GT v SLI

Reply

Thread Tools
Old 18.listopadu 2007, 01:18
Člen Skupina

Default 8800GTX alebo 2 * 8800GT v SLI

Ahoj, práve som premýšľala, či je to worthed kúpu 8800GTX alebo 2 * 8800GT a dal ich do SLI režimu. Já myslím že by ty SLI je ďaleko lepšie ako GTX sám a aký bude mať prínos SLI? Aj tým, že na konci januára začiatkom februára, by tam byť najnovšie SLI základné dosky a 9Series?
Old 20.novembra 2007, 01:19
Darcu Skupina

isnt je ťažké google otázku poznáte, ale GT 2 kariet v SLI je slightyly rýchlejší ako GTX približne o 10% -30%. Myslím, že by bolo lepšie dostať GTX a potom uložte do iného GTX a vložte ich do SLI, čo znamená, že bude budúci dôkaz.

nádeje, ktorá pomáha
Old 20.novembra 2007, 05:09
Darcu Skupina

SLI je strata času, ak sú hry na crazy vysoké rozlíšenie.
Tiež 8800GTX pričom veľkú kartu je teraz hľadá vážne předražené, pretože GT prišla spolu.
Pokiaľ ide o dátum vydania nového hardvéru, kto vie.

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 20.novembra 2007, 06:01
Darcu Skupina

Áno tam arent mnoho hier, ktoré možno optimalizovať používanie dvoch kariet alebo tak IVE čítať takmer všetky závity takhle skončiť svojej dobe odporúčame zakúpiť len dobré karty, skôr ako dve

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 20.novembra 2007, 07:04
Darcu Skupina

Väčšina hier využívať SLI skutočnosti ale budete musieť nastaviť v nvidia kontrolu pannel prvý.
Old 20.novembra 2007, 12:17
Moderátor skupiny

Chtěl bych jet len s GT a potom dostanete ďalšie neskôr, ak to bude potrebné. Sú výnimočné karty a poběží všetky dnešné hry na vysoké rozlíšenie.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 20.novembra 2007, 15:11
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Krlll View Post
SLI je strata času, ak sú hry na crazy vysoké rozlíšenie.
Tiež 8800GTX pričom veľkú kartu je teraz hľadá vážne předražené, pretože GT prišla spolu.
Pokiaľ ide o dátum vydania nového hardvéru, kto vie.
Prečo by to, aby sa lepšie pri vysokých res? keď ste v SLI použiť iba 1 pamäťovej karty. dont je kombinovať ako sa bohužiaľ ... ale čítal som, že v SLI u 8800GT to môže zvýšiť silu tým, rovnako ako 60% viac, než len jednoduché GT by sám. a novšie a náročnejšie hry ako je Crysis, nemusia byť tak zlý nápad.

Môj systém: Najvyššie Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základná doska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Pamäť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
doske (zatiaľ)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640GB
Optická mechanika (s):
Kliknite na odkaz v podpise viac
Case / PSU:
Corsair CMPs-750TX (750 WATT)
Chladenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Sieť / Internet:
DSL stredne
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak čoskoro)
Operačný systém (y):
XP Home
Old 20.novembra 2007, 20:10
Darcu Skupina

Ste všetci zabudnú jedna vec: Uznesenie monitora.

Umožňuje povedať, že máte 19 "displej, jediné 8800GT je masívny nastavenie na 1280x1024 alebo 1440x900 monitor tejto veľkosti displeja. Takže uvidíte veľmi vysokej miery ráme pomocou jedinej karty.

Pridanie druhej karte (mali by to byť SLI kódovaných hra) bude blízko ako sakra žiadny rozdiel na vaše oči, pretože už budete mať možnosť využívať vysoko AA a AF a všetky podrobnosti nastavenia obrátil na plný. A budete mať aj vynikajúce snímky sadzieb.

Takže ste si necháva hovoriť tejto jedinej karte nastavenia a je vidieť na 100 snímok za sekundu, a potom pridať druhý kartu a získajte 150 snímok za sekundu. Úprimne povedané, tak čo? Extra fps sa chystáte vykonať žiaden rozdiel, aby vaše oči, že to nebude zlepšovať vzhľad hry, ako ste si už získal všetky informácie, jazdci na plný i tak.

S ohľadom na 20-22 "displej (1680x1050):

Rovnaký príbeh naozaj, ale budúci proofing príde na to. Ako hry dostať viac a viac závislé na GPU (a fyziky dotýka sa viac zohľadňovať-Don't získať Aegia, jej podporu mám asi 3 hry ... wow) sú hry, ktoré bude potrebovať oveľa viac Oomph z karty. Ale nikto z nás môže fortell do budúcnosti, takže si musíte podať čo najpresnejší odhad.

A GTS 320mb hry šťastne v tomto rozlíšení (dostanete oc'd verziu a uvidíte slušný snímka sadzby 1920x1200) A GTS 640MB hry našťastie v tomto uznesení. A 8800GT hry našťastie v tomto uznesení, a samozrejme, je 8800GTX hry našťastie v tomto rozlíšení, ale je aj nastavenie na to.

Tak ako sa rozhodnete pre toto riešenie? Úprimne povedané, podľa svojho rozpočtu. Je tu toľko pre-oc'd kariet na trhu dnes, že riadky sú rozmazané a karty kupujúceho. Môžete dostať vysokú oc'd 320mb GTS, ktorá je len o niečo menšia, ako je cena za vanilky 640MB GTS. Môžete uviesť (skúste to) 10 320 megabajtov GTS všetko do 100MHz na 100MHz GPU a na ram a uvidíte, každý z nich je o niečo vyššiu cenu, ako je posledný, o niečo pomalší, jedna sa zamerala na vás. Tieto čiastkové overclocks nad posledný všeobecne urobiť žiadny rozdiel rám sadzieb. Je to len v prípade, že porovnávať jeden vanilkový verzia k verzii, že oc'd vidíte akékoľvek konečné zvýšenie výkonnosti na váš displej.

Potom ste dostali 24-27 "obrazoviek (bez získania hlúpy), že displej 1920x1200 pixelov. Potřebuješ high-end karty pre tento spôsob riešenia a znova, zvlášť keď ste výdavkov druhu klinu je potrebné vynaložiť na hra aj na toto uznesenie, budúce proofing príde na to.

Ako to stojí, keď som išiel na tejto jedinej karte res, a nebolo naozaj záleží na cene karty bych sa dívajú na 8800GTX a Ultra. Ale jak jsem odmietnuť minúť tie prachy (som mohol dostať PS3 miesto) na grafickej karte. Ale já nejsem tak hráč už ....

Ak som hľadal tresku za Dolac bych sa dívajú na 8800GT (ktoré som si objednal), ale nejsem masívnej hráč už len hrať a starších titulov (LOMAC atď) som sa nemusíte starať toľko o udržanie kroku s novou verziou.

Pre tých z vás, že áno, a nákup GPU hneď, je potrebné na GTX a Ultra. Za výkon a pre ďalšie dokazovanie. Prípravné 2 8800GT to nebude žiadny rozdiel na vaše herné skúsenosti nad rámec GTX v tomto uznesení, ak budete hrať SLI kódovaných hry, a dokonca potom zvyčajne vidieť iba okolo 30% zvýšenie výkonu, takže to má vykonať Náklady na druhú kartu za to? Potreba vytvoriť silný PSU za to? (s pridanou nákladov), je potreba vytvoriť SLI doska stojí za to? (so všeobecne pridanej náklady). To nie je v mojej knihe. Aj v tomto uznesení, jediné GTX vám približne rovnaký výkon proti 2 8800GT to rovnako v dvoch-karty kódovaný hru.

A nezabudnite, relatívne vzaté, existuje len veľmi málo dvoch-kartovej hry na trh.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 20.novembra 2007, 20:14
Darcu Skupina

alex pravda, ale zabudli. pri hraní Crysis ľudia majú často ju hrať nízke res aj pri použití veľkého sledovať ako ja s mojimi 22 palca. keď sa príde na super hi konci hry, jej už záležitosť res spracovanie moc, jeho oveľa viac, grafického spracovania moc. trochu si to, čo myslím? : D
Old 20.novembra 2007, 20:18
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal cheesepuff View Post
alex pravda, ale zabudli. pri hraní Crysis ľudia majú často ju hrať nízke res aj pri použití veľkého sledovať ako ja s mojimi 22 palca. keď sa príde na super hi konci hry, jej už záležitosť res spracovanie moc, jeho oveľa viac, grafického spracovania moc. trochu si to, čo myslím? : D
Ehm, no.

Grafika moc diktuje koľko pixels môžete moc a ako rýchlo a na aké detaily.

Alebo som nepochopenie, čo ste říkal?

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Možný predaj: XFX 8800GTX OC verzie thingie2 CJ Used Marketplace 19 22. júl 2008 23:43
8800GTX thingie2 Graphics Cards & Monitory 9 22. mája 2008 13:34
8800GTX spotreba energie Mikel Graphics Cards & Monitory 2 2. januára 2008 00:12
Mal by som dostať 8800GT alebo 8800GTX? cheesepuff Graphics Cards & Monitory 10 16. novembra 2007 17:32
728megabajt BFG 8800GTX Potrebujete Názory Hromobijca Graphics Cards & Monitory 3 14. September 2007 06:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.