![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, práve som premýšľala, či je to worthed kúpu 8800GTX alebo 2 * 8800GT a dal ich do SLI režimu. Já myslím že by ty SLI je ďaleko lepšie ako GTX sám a aký bude mať prínos SLI? Aj tým, že na konci januára začiatkom februára, by tam byť najnovšie SLI základné dosky a 9Series? |
|
| |||
| |||
| isnt je ťažké google otázku poznáte, ale GT 2 kariet v SLI je slightyly rýchlejší ako GTX približne o 10% -30%. Myslím, že by bolo lepšie dostať GTX a potom uložte do iného GTX a vložte ich do SLI, čo znamená, že bude budúci dôkaz. nádeje, ktorá pomáha |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI je strata času, ak sú hry na crazy vysoké rozlíšenie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno tam arent mnoho hier, ktoré možno optimalizovať používanie dvoch kariet alebo tak IVE čítať takmer všetky závity takhle skončiť svojej dobe odporúčame zakúpiť len dobré karty, skôr ako dve
| |||
| |||
| Väčšina hier využívať SLI skutočnosti ale budete musieť nastaviť v nvidia kontrolu pannel prvý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych jet len s GT a potom dostanete ďalšie neskôr, ak to bude potrebné. Sú výnimočné karty a poběží všetky dnešné hry na vysoké rozlíšenie.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
ale čítal som, že v SLI u 8800GT to môže zvýšiť silu tým, rovnako ako 60% viac, než len jednoduché GT by sám. a novšie a náročnejšie hry ako je Crysis, nemusia byť tak zlý nápad. Môj systém: Najvyššie Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste všetci zabudnú jedna vec: Uznesenie monitora. Umožňuje povedať, že máte 19 "displej, jediné 8800GT je masívny nastavenie na 1280x1024 alebo 1440x900 monitor tejto veľkosti displeja. Takže uvidíte veľmi vysokej miery ráme pomocou jedinej karty. Pridanie druhej karte (mali by to byť SLI kódovaných hra) bude blízko ako sakra žiadny rozdiel na vaše oči, pretože už budete mať možnosť využívať vysoko AA a AF a všetky podrobnosti nastavenia obrátil na plný. A budete mať aj vynikajúce snímky sadzieb. Takže ste si necháva hovoriť tejto jedinej karte nastavenia a je vidieť na 100 snímok za sekundu, a potom pridať druhý kartu a získajte 150 snímok za sekundu. Úprimne povedané, tak čo? Extra fps sa chystáte vykonať žiaden rozdiel, aby vaše oči, že to nebude zlepšovať vzhľad hry, ako ste si už získal všetky informácie, jazdci na plný i tak. S ohľadom na 20-22 "displej (1680x1050): Rovnaký príbeh naozaj, ale budúci proofing príde na to. Ako hry dostať viac a viac závislé na GPU (a fyziky dotýka sa viac zohľadňovať-Don't získať Aegia, jej podporu mám asi 3 hry ... wow) sú hry, ktoré bude potrebovať oveľa viac Oomph z karty. Ale nikto z nás môže fortell do budúcnosti, takže si musíte podať čo najpresnejší odhad. A GTS 320mb hry šťastne v tomto rozlíšení (dostanete oc'd verziu a uvidíte slušný snímka sadzby 1920x1200) A GTS 640MB hry našťastie v tomto uznesení. A 8800GT hry našťastie v tomto uznesení, a samozrejme, je 8800GTX hry našťastie v tomto rozlíšení, ale je aj nastavenie na to. Tak ako sa rozhodnete pre toto riešenie? Úprimne povedané, podľa svojho rozpočtu. Je tu toľko pre-oc'd kariet na trhu dnes, že riadky sú rozmazané a karty kupujúceho. Môžete dostať vysokú oc'd 320mb GTS, ktorá je len o niečo menšia, ako je cena za vanilky 640MB GTS. Môžete uviesť (skúste to) 10 320 megabajtov GTS všetko do 100MHz na 100MHz GPU a na ram a uvidíte, každý z nich je o niečo vyššiu cenu, ako je posledný, o niečo pomalší, jedna sa zamerala na vás. Tieto čiastkové overclocks nad posledný všeobecne urobiť žiadny rozdiel rám sadzieb. Je to len v prípade, že porovnávať jeden vanilkový verzia k verzii, že oc'd vidíte akékoľvek konečné zvýšenie výkonnosti na váš displej. Potom ste dostali 24-27 "obrazoviek (bez získania hlúpy), že displej 1920x1200 pixelov. Potřebuješ high-end karty pre tento spôsob riešenia a znova, zvlášť keď ste výdavkov druhu klinu je potrebné vynaložiť na hra aj na toto uznesenie, budúce proofing príde na to. Ako to stojí, keď som išiel na tejto jedinej karte res, a nebolo naozaj záleží na cene karty bych sa dívajú na 8800GTX a Ultra. Ale jak jsem odmietnuť minúť tie prachy (som mohol dostať PS3 miesto) na grafickej karte. Ale já nejsem tak hráč už .... Ak som hľadal tresku za Dolac bych sa dívajú na 8800GT (ktoré som si objednal), ale nejsem masívnej hráč už len hrať a starších titulov (LOMAC atď) som sa nemusíte starať toľko o udržanie kroku s novou verziou. Pre tých z vás, že áno, a nákup GPU hneď, je potrebné na GTX a Ultra. Za výkon a pre ďalšie dokazovanie. Prípravné 2 8800GT to nebude žiadny rozdiel na vaše herné skúsenosti nad rámec GTX v tomto uznesení, ak budete hrať SLI kódovaných hry, a dokonca potom zvyčajne vidieť iba okolo 30% zvýšenie výkonu, takže to má vykonať Náklady na druhú kartu za to? Potreba vytvoriť silný PSU za to? (s pridanou nákladov), je potreba vytvoriť SLI doska stojí za to? (so všeobecne pridanej náklady). To nie je v mojej knihe. Aj v tomto uznesení, jediné GTX vám približne rovnaký výkon proti 2 8800GT to rovnako v dvoch-karty kódovaný hru. A nezabudnite, relatívne vzaté, existuje len veľmi málo dvoch-kartovej hry na trh.
|
| |||
| |||
| alex pravda, ale zabudli. pri hraní Crysis ľudia majú často ju hrať nízke res aj pri použití veľkého sledovať ako ja s mojimi 22 palca. keď sa príde na super hi konci hry, jej už záležitosť res spracovanie moc, jeho oveľa viac, grafického spracovania moc. trochu si to, čo myslím? : D |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Grafika moc diktuje koľko pixels môžete moc a ako rýchlo a na aké detaily. Alebo som nepochopenie, čo ste říkal?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Možný predaj: XFX 8800GTX OC verzie | thingie2 | CJ Used Marketplace | 19 | 22. júl 2008 23:43 |
| 8800GTX | thingie2 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 22. mája 2008 13:34 |
| 8800GTX spotreba energie | Mikel | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. januára 2008 00:12 |
| Mal by som dostať 8800GT alebo 8800GTX? | cheesepuff | Graphics Cards & Monitory | 10 | 16. novembra 2007 17:32 |
| 728megabajt BFG 8800GTX Potrebujete Názory | Hromobijca | Graphics Cards & Monitory | 3 | 14. September 2007 06:29 |
| Thread Tools | |
| |