![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, био сам само занима да ли је то уортхед куповином 8800ГТКС или 2 * 8800ГТ и стави их у сли моду. Мислим да је сли оне бити далеко боља од ГТКС сама и што би имати користи од сли? Такође, до краја месеца: Јан почетком Феб, би ли се задњи сли Матичне плоче и 9Сериес? |
|
| |||
| |||
| да га није тешко гоогле питање знаш, али 2 ГТ картица у сли је слигхтылы бржа од гткс за око 10% -30%. Мислим да би било боље да се добије ГТКС и онда сте се за још једну ГТКС и стави их у сли што значи да ће убудуће бити доказ. наду да помаже |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сли је траћење времена, осим ако се не играте игре на високим резолуцијама луда.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли арент многе игре које могу да оптимизујете коришћење две картице или тако иве прочитали, скоро све теме као што је овај њен крај сеттле буде препоручио да купи само један добар картице него два
| |||
| |||
| већину игара користи од сли стварно, али морате конфигурисати га у НВИДИА цонтрол паннел први. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих да иде са само ГТ, а затим се на неки други касније, ако је то потребно. Они су изузетне картице, те ће покренути све данашњем игре на високим резолуцијама.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
али сам прочитао да је у сли за 8800ГТ може повећати снагу чак и 60% више од само једног ГТ бы сами. и са новијим и захтјевнији играма попут Црысис, он можда неће бити таква лоша идеја. Мы Сыстем: Топ Сецрит
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти си све заборавио једну ствар: Тхе резолуцију монитора. Омогућава рећи да имате 19 "екран, једна 8800ГТ је масиван нуклеарног уништења на много начина за 1280кс1024 или 1440кс900 један монитор те величине екрана'с. Тако ћете видети изузетно високе стопе површине користећи једну картицу. Додавање другог картицу (то би требао бити сли шифрован игра) учиниће близу као даммит нема разлика у очи, јер ћете већ имати могућност да користе високе аа и аф и све детаље подешавања претворен у целини. А Ви ћете такође имати изванредан оквири стопама. Тако кажу што омогућава тој једној картици Постављање и виде 100 оквира у секунди, а затим додајте коју другу картицу и добити 150 оквира по секунди. Искрено, па шта? Додатни фпс иду да нема разлика у вашем оку, то неће побољшати изглед игре као што сте већ је добио све на фулл детаље слидерс Аныуаы. Узимајући ово у 20-22 "екран (1680кс1050): Исту причу заиста, али будућност искушавање долази у њу. Као и игре добити више и више зависна о ГПУ (и физика утиче постати маинстреам-Дон'т добити Аегиа, његова је добио подршку за око 3 игре ... Вау) игре су да ће требати много више од оомпх картице. Али нико од нас може фортелл будућности тако да ћете морати направити најбољи ударити. А 320мб ГТС сретно игре на овој резолуцији (добити оц'д верзији и можете видети пристојан фраме ратес ат 1920кс1200) А 640мб ГТС сретно игре на овој резолуцији. А сретно 8800ГТ игре на овој резолуцији и, очито, а 8800ГТКС игре сретно на овој резолуцији, али је и нуклеарног уништења на много начина за то. Па како да се одлучите за ту резолуцију? Искрено, по свој буџет. Постоји толико много пре-оц'д картице на тржишту данас да су линије су замаглили за картицу купца. Можете добити високу оц'д 320мб ГТС која је само неколико кратких фунта од цене од ванилије 640мб ГТС. Можете листа (пробати) 10 320мб ГТС је све у року од 100мхз на ГПУ и на 100мхз РАМ и видећете сваки је незнатно виша цена од прошлог, нешто спорије, један сте видели. Ови инкрементални оверцлоцкс поврх свега задња обично не направити разлику у фраме ратес. То је само када упоредити ванилије верзија верзија за оц'д да видите коначне повећања успешности на ваш екран. Тада сте добили 24-27 "екранима (без добијања недотупаван) које се приказују 1920кс1200 пиксела. Морате високе енд картицу за ову врсту резолуцији и још једном, поготово када сте трошење врсту клин морате да потрошите на Игра добро у овој резолуцији, будућност искушавање долази у њу. Као што штандова, ако ЈА је идући у овој једној картици рес, а заправо није стало до цену картице бих се гледа на 8800ГТКС или Ултра. Али као што сам одбити потрошите такав новац (ја могао добити уместо пс3) на графичком картицом. Али ја нисам толико један играч више .... Ако сам био хандсоме за прасак за упасти бих се гледа на 8800ГТ (који сам наручио), али како нисам масивног Гамер више играти и само старије наслове (ломачу итд) не морате да бринете толико о одржавању са новим издањима. За оне од вас који радите, а купујете ГПУ сада, она мора бити ГТКС или Ултра. За успешност и за будуће доказивање. Набављању 2 8800ГТ'с неће направити никакве разлике у свој доживљај игре преко и изнад ГТКС у овој резолуцији, осим ако сте играјући сли шифрован игара, па чак и онда углавном виде само око 30% повећање перформанси, тако да не би трошкови други картице исплати? Потреба за више моћна псу исплати? (са додатним костим), потребу за сли матична плоча исплати? (са, углавном, додао је костим). То не у мојој књизи. Такође, на овој резолуцији, једног ГТКС дат ће вам око исте перформансе против 2 8800ГТ је ионако у двоструко шифриране картице игру. И не заборавите, релативно говорећи, постоји врло мало дуал-цард игре на тржишту.
|
| |||
| |||
| труе алекс, али сте заборавили. када играте Црысис људи често морају играти га ниске резолуције чак и када се користи велик монитор попут мене са мојим 22 инцх. када се дође до краја бок супер игре, више не његова ствар рес процесорска снагом, његових много графике тако процесорска снагом. кинд добити шта мислим? : Д |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Графика моћ диктира колико пиксле можете моћ, и колико брзо, и по којој детаљ. Или сам неспоразум оно што говориш?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Могући продаја: КСФКС 8800ГТКС ОЦ верзија | тхингие2 | ЦЈ Усед Маркетплаце | 19 | 22. јула 2008 23:43 |
| 8800гткс | тхингие2 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 22 мај 2008 13:34 |
| 8800гткс потрошња енергије | МикеЛ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 2 јануар 2008 00:12 |
| Требам ли добити 8800ГТ или 8800ГТКС? | цхеесепуфф | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 16 новембар 2007 17:32 |
| 728МБ БФГ 8800ГТКС Неед Мишљења | Громовник | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 14. сеп 2007 06:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |