![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba sadece belirli bir 8800GTX veya 2 * 8800GT satın worthed ve SLI modunda konulmaları olduğunu merak ediyor, ben. Ben demek, büyük bir GTX tek başına daha iyi ve SLI olanlar olmak ve sahibi olacağını var SLI? Ayrıca, Şubat ve Ocak başından sonuna tarafından bu yeni SLI anakartlar ve 9Series olacak?
|
|
|
|||
|
|||
|
10% -30% bunu isnt sizin bildiğiniz soru google sert, ama SLI 2 GT kartları ise slightyly hızlı bir GTX daha. i bir GTX almak için daha iyi olacağını ve daha sonra başka bir GTX için tasarruf düşünüyorum ve SLI olan gelecek kanıt olacak konulmaları.
Hope that helps |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
SLI zamanını boşa sürece deli yüksek çözünürlüklerde oyun bulunmaktadır.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
bu kadar okumak ive iki kartlarının kullanımı optimize edebilirsiniz öyle değil birçok oyun evet, bu bitiş gibi neredeyse bütün iş parçacığı ki yerine iki iyi bir kart satın tavsiye olmak
|
|||
|
|||
|
en oyunlar SLI gerçekten yarar ama yapılandırmak için NVIDIA kontrol pannel ilk var.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben sadece bir GT ve sonra gider, daha sonraki bir tarihte başka bir gerekirse almak. Bu istisnai kartları ve yüksek çözünürlüklerde tüm günümüzün oyun çalışacaktır.
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
ama SLI için 8800GT's kadar% 60 tarafından sadece tek bir GT daha tarafından gücünü artırabilir okuyun. ve Crysis gibi daha yeni ve daha çok talep gören oyunlar ile, bu kötü bir fikir olmayabilir.
Benim Sistemi: En Secrit
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
İyi bir şey unutmadan ediyoruz: Monitörün çözünürlüğü.
Bir 19 "ekran, tek bir 8800GT bu boyutunu görüntülemek's Böylece çok yüksek çerçeve hızları, tek bir kart kullanarak görürsünüz. En 1280x1024 veya 1440x900 bir monitör için büyük tarafından söylüyorlar sağlar. İkinci bir kart ekleme (bir SLI kodlanmış oyun), çünkü zaten yeteneği yüksek AA ve AF ve tüm ayrıntılarını ayarlarını kullanmak gerekecektir olarak gözleri hiçbir fark kahretsin yakın yapar gerektiğini tam döndü. Ve de mükemmel kare fiyatlara sahip olacaksınız. Yani bu tek kart kurulum var başına 100 kare görüyorsanız Diyelim ki, ikinci ve daha sonra ikinci bir kart eklemek ve saniyede 150 kare almak. Açıkçası, bu ne? Siz zaten tam Zaten tüm ayrıntılarını kayan var Ekstra kare / sn göz bir fark yaratmak için, oyunun görünümünü iyileştirmek için gitmiyorum's gidiyoruz. 20-22 bir "ekran (1680x1050) için alırsak: Aynı hikaye gerçekten, ama gelecekte bu geçirmezlik çıkmaktadır. Gibi oyunlar daha fazla GPU (ve fizik bir Aegia elde olmak daha ana-Don't etkiler bağlı elde yaklaşık 3 oyunlar ... vay) oyunları kartından çok daha fazla cazibe ihtiyacımız olacak için destek var. Bu nedenle, bir en iyi tahmin yapmak zorunda Ama bize hiçbir geleceği fortell olabilir. Bu çözünürlük mutlu Bir 320mb GTS oyunlar (bir oc'd sürümü almak ve 1920x1200 at) bu çözünürlük bir 640mb GTS oyunlar mutlu at iyi çerçeve oranlarını görebilirsiniz. Bu çözünürlük mutlu Bir 8800GT oyun ve açıkçası, bu çözünürlükte bir 8800GTX Oyunlar mutlu aynı zamanda tarafından olduğunu. Peki nasıl bu çözümü için seçerim? Açıkçası, bütçenize göre. Bu kadar çok ön's-piyasada günümüzde bu satırları bir kart alıcı için bulanık olan kartları oc'd. Bu sadece birkaç paund vanilya ve fiyat kısa 640mb GTS bir yüksek oc'd 320mb GTS alabilirsiniz. Siz () 100MHz 10 320mb GTS hepsi içinde GPU ve 100MHz RAM üzerinde deneyin listesi ve her biri görürsünüz son, biraz daha yavaş, sen bir daha baktım biraz yüksek fiyattır. Üzerinden Bu artımlı overclocks ve genellikle farklılık oranları çerçevesinde yapmak son yukarıda. Bu sadece bir oc'd sürümü için size ekranda performansında herhangi bir kesin artış bir vanilya sürümü karşılaştırın's. Daha sonra (saçma elde olmadan) 24-27 "ekranlar var bu ekran 1920x1200 piksel. Bu çözünürlük bu tür ve bir kez daha yüksek bir son kart, özellikle size kama sizin için harcamanız gereken tür harcama demektir gerekir Bu çözünürlükte oyun iyi gelecek geçirmezlik bu haline geliyor. Gibi duran, eğer bu konu at ve tek kart gidiyordu gerçekten ben bakarak duyarım kartın fiyatı hakkında bakım didn't bir 8800GTX veya Ultra. Ancak Reddediyorum (bir PS3 alabilir karşılığı Bu tür harcama yapmak yerine) bir grafik kartına. Ama I'm not çok bir oyun oynuyor artık .... If I 8800GT (which I sipariş ettiğiniz bir bakıyor olurduk paranın karşılığını bang) arıyordum, ama ben büyük bir oyun oynuyor ve artık değilim sadece büyük başlıkları çalma (LOMAC vb) Ben endişelenmenize gerek yoktur çok yeni sürümleri ile tutarak ilgili. O sizin bu ve artık GPU satın alıyor yapmak için, bu GTX veya Ultra gerekmektedir. Performans için ve gelecekteki geçirmezlik için. 2 8800GT's içinde oyun deneyimi için herhangi bir fark yapmaz ve bu kararı siz SLI kodlanmış oyun ettiğiniz bir GTX yukarıda, ve hatta o zaman genelde sadece performans% 30 artış görüşürüz alma ve yapmak çok yapar buna değer ikinci bir kartın maliyeti? Değer daha güçlü PSU için gerek? Değer bir SLI anakart için gereken katma maliyet () ile? (genellikle, ek maliyet). Benim de bunlar içinde. Ayrıca, bu çözünürlükte, tek bir GTX 2 8800GT karşı aynı performansı yaklaşık size verecektir zaten ikili-kodlanmış kart oyunu var. Ve, karşılaştırmalı olarak piyasada var çok az çift kart oyunları unutmayın.
|
|
|
|||
|
|||
|
gerçek alex, ama unutma. çalarken Crysis insanların çoğu zaman bile büyük bir monitör kullanarak yaz gibi benim 22 inç ile düşük bir şey oynamak zorunda. ne zaman bir süper merhaba son oyunlar için, onun artık onun daha çok grafik işleme gücü şey güç işleme, bir konu geliyor. tür Demek mı? : D
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Grafikler güç yapabilirsiniz güç ve kaç piksel baskıları nasıl hızlı ve ayrıntılı at. Ya da ne söyleyerek olduğunuz yanlış anlama ben?