![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok tak je zajímalo, které by mi dejte lepší výkon a zároveň hrát CoD4 a tak dále ... i HAV ASUS stávkující II Formule mobo tak jsem schopen využít pomocí 2 nebo více karet. takže který z nich? (nebo 2 ^ ^) 9600 GT <<, že jeden (jsou-li u vědí lépe jedno, post to!) 8800 GT <<, že jeden (jsou-li u vědí lépe jedno, post to!) nyní, který z nich by bylo lepší výkonu ve SLI? na 9600 nebo 8800? Nevíte o usnesení b4 alex pounces na mě ![]() im, protože si nejsem jistá, na které sledují 2 dostat, protože to 19 "široký pouze modré připojení (VGA, myslím, že: S), tak přejít na jiné vlákno, a pomozte mi na monitoru volba! xD Omlouvám se, pokud se jedná o společné vlákno, ale i se stal puzzeled:) díky za pomoc a radu přijít! Craiig / / |
|
| |||
| |||
| jiný 8800 GT, která cought mých očí http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looky tady vidíte, že zde není moc mezi nimi To je dobrá cena za BFG také Na 8800 je jen o něco rychlejší
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| aww =)) díky moc! ok takže moje nová otázka potom! díky socialwarfare je tento 8800GT co 3d známka aplying? a další peníze by stálo za to tento 8800GT im nebudu daleko v ceně jako bych SLI je v budoucnu v případě, že jedna je stále stejných avalible! díky za pomoc! |
|
| |||
| |||
| Ne ten, máte uvedeny, je lepší, Just získat OC ne OC2 a můžete ji přetaktovávat OC2 rychlosti sami
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí, aby se to tam, ale pokud opravdu chcete jít SLI s 8800GT, ale pokud vaše jen bude hrát CoD4 a jiné hry podobného. (Crysis) No .. možná i právě koupit 8800GTX. Budete mít mnohem lepší výkony v non-SLI hry plus jeho levnější. Jen si myslel.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Radeon 9600 Series | Obluzený | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23.srpna 2009 09:45 |
| Což je opravdu lepší 9600/9800 | setsuna faiz seiei | Graphics Cards & Monitory | 3 | 28. června 2009 15:58 |
| Nové XFX 9600 Grafická karta Instalace | orkutshare | Graphics Cards & Monitory | 1 | 11. června 2009 14:31 |
| Který 9600 fx kartu? | harryc | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. června 2008 15:16 |
| Intel Q6660 nebo AMD Phenom 9600 | Compasky | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 13. ledna 2008 11:42 |
| Thread Nástroje | |
| |