![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pa ok, je pitate koje bi mi daju bolje performanse, dok igrate cod4 i tako dalje ... ja hav je Asus njihalo II Formula mobo pa sam u stanju iskoristiti pomoću 2 ili više kartica. stoga što je? (ili 2 ^ ^) 9600 GT <<da je jedan (ako znate bolje u jednoj, post it!) 8800 GT <<da je jedan (ako znate bolje u jednoj, post it!) sad koji bi dati bolje performace u SLI? u 9600 ili 8800? ne znam na rezoluciji B4 alex pounces na mene ![]() zato što im ne siguran o čemu se 2 monitora kao ovaj 19 "ima širok samo plavi veze (VGA, mislim: S), pa ide u drugi thread te pomoć mene vanjska strana na monitoru izbor! XD moje isprike ako je ovo zajednička nit, ali sam postala puzzeled:) hvala za sve vaše savjete i pomoć da dođu! Craiig / / |
|
| |||
| |||
| drugi da je 8800 GT cought moje oči http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looky ovdje možete vidjeti da se tamo nije puno između njih To je dobra cijena za BFG također U 8800 je samo malo brže
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| aww =)) Puno hvala! ok pa onda moje novo pitanje! zahvaljujući socialwarfare je ovo 8800GT što 3d mark je aplying? te bi dodatni novac se isplati ovo 8800GT da im ne ide daleko u cijenu, kao i možda SLI u budućnosti, ako se ista još avalible! hvala za jedan dan pomoć! |
|
| |||
| |||
| No one koju su navedena je bolje, samo dobiti OC ne OC2 a možete ga overclock brzine OC2 sebe
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo će se ovaj put vani, ali ako stvarno žele ići SLI sa 8800GT's no samo ako tvoj idući u biti igranje CoD4 i druge igrice tako. (Crysis) Dobro .. možda te pravedan kupiti 8800GTX. Dobivate mnogo bolje performanse u igrama ne-sli plus njegova jeftinije. Samo misao.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Radeon 9600 serija | Budalast | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23 kolovoz 2009 09:45 |
| Koje je stvarno bolje 9600/9800 | setsuna faiz seiei | Graphics Cards & Monitors | 3 | 28. lipnja 2009 15:58 |
| Novi XFX 9600 Video Card Install | orkutshare | Graphics Cards & Monitors | 1 | 11. lipnja 2009 14:31 |
| Koji FX 9600 kartice? | harryc | Graphics Cards & Monitors | 1 | 2. lipnja 2008 15:16 |
| Q6660 Intel ili AMD Phenom 9600 | Compasky | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 13 siječanj 2008 11:42 |
| Thread Tools | |
| |