![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK így volt kíváncsi, amely megadja nekem jobb teljesítményt, miközben játszik cod4, és így tovább ... i hav az Asus Striker II Formula mobo úgy tudom, hogy kihasználják a 2 vagy több használó kártyákat. igen, melyik? (vagy 2 ^ ^) 9600 GT <<, hogy az egyik (ha tudod, és a jobb egy, post it!) 8800 GT <<, hogy az egyik (ha tudod, és a jobb egy, post it!) Most melyik lenne jobb teljesítményre az SLI? A 9600 vagy 8800? nem biztos abban, hogy az állásfoglalás b4 alex pounces rám ![]() im, mert nem biztos, amelyre 2 monitort kap, mert ez 19 "-szerte csak a kék csatlakozás (VGA, azt hiszem: S) úgy megy, hogy a másik téma, és segít nekem a monitor választás! xD Elnézést, ha ez egy közös téma, de én lettem puzzeled:) Köszi a segítséget és tanácsot, hogy eljött! Craiig / / |
|
| |||
| |||
| egy 8800 Gt, hogy cought szemembe http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nézd itt lehet látni, hogy nincs sok közöttük Ez egy jó ár a BFG is A 8800 csak kicsit gyorsabb
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| aww =)) Köszi szépen! OK így új kérdés! köszönhetően socialwarfare van ez 8800GT, amit a 3D-s jelet aplying? és ez az extra pénzt megér ez 8800GT im nem haladó mértékben az árak, mint én is SLI, hogy ez a jövőben, ha ugyanazt az egyik még avalible! Kösz a segítséget! |
|
| |||
| |||
| Nem az Ön által felsorolt jobb, csak a bűnözés Nem OC2 és tudod overclock azt OC2 sebesség magad
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak megy, hogy ezt ki, de ha igazán akarsz SLI menni a 8800GT, de csak ha a fog játszani cod4 és egyéb játékok ilyesmi. (Crysis) Hát .. akár meg is csak vásárolni 8800GTX. Lesz egy csomó jobb teljesítmény elérése érdekében a nem-SLI-játékok és az olcsóbb. Csak egy gondolat.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Radeon 9600 sorozat | Kábult | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | Augusztus 23, 2009 09:45 |
| Amely valóban jobban 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 28. június 2009 15:58 |
| Új XFX 9600 Video kártya telepítése | orkutshare | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 11. június 2009 14:31 |
| Melyik FX 9600 kártya? | harryc | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 2. június 2008 15:16 |
| Q6660 Intel vagy AMD Phenom 9600 | Compasky | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 13. január 2008 11:42 |
| Téma eszközök | |
| |