![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז היה תוהה אילו היו נותנים לי ביצועים טובים יותר, תוך משחק cod4 וכן הלאה ... אני hav את ASUS שובת השנייה פורמולה mobo כך אני יכול לנצל את היתרון של שימוש 2 או יותר זהות. אז איזה מהם? (או 2 ^ ^) 9600 GT <<כי אחד (U יודע אם של אחד טוב יותר, לכתוב את זה!) 8800 GT <<כי אחד (U יודע אם של אחד טוב יותר, לכתוב את זה!) עכשיו מי יתן performace טוב יותר ב-SLI? את 9600 או 8800? לא בטוח על ההחלטה B4 אלכס pounces עלי ![]() IM כי לא בטוח שבו לפקח 2 זה כמו לקבל 19 "רחבה יש רק את החיבור הכחול (VGA, אני חושב: S) כדי ללכת אחר פתיל ו תעזור לי לפקח על הבחירה! XD Apologies שלי אם זה שכיח פתיל, אבל הפך puzzeled:) תודה על כל העזרה שלך וייעוץ לבוא! Craiig / / |
|
| |||
| |||
| אחר 8800 GT כי cought עיניים שלי http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looky כאן אתם יכולים לראות, כי אין הרבה ביניהם זה מחיר טוב עבור גם BFG ה 8800 הוא רק קצת יותר מהר
|
| |||
| |||
| לא אחת יש לך את זה טוב יותר ברשימה, רק לקבל את OC לא OC2 ואתה יכול overclock אותו OC2 במהירויות את עצמך
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק הולך לשים את זה שם בחוץ, אבל, אם אתה באמת רוצה ללכת עם SLI של 8800GT אבל רק אם יהיה משחק CoD4 ועוד משחקים כאלה. (Crysis) ובכן .. אתה יכול גם פשוט לקנות 8800GTX. אתם תקבלו הרבה ביצועים טובים יותר ב-SLI לא משחקים ועוד שלה זול יותר. רק מחשבה.