![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, jei taip, tai buvo įdomu, kuris man geriau, o žaisti CoD4 ir tt ...
I hav Asus Striker II Formula MOBO todėl galiu pasinaudoti naudojant 2 ar daugiau kortelių. , kuris iš jų? (arba 2 ^ ^) 9600 GT <<kad vienas (jei u know geriau vienas, po to!) 8.800 GT <<kad vienas (jei u know geriau vienas, po to!) dabar kuris iš duotų geresnius performace į VDI? 9.600 ar 8.800? nesu įsitikinęs dėl rezoliucijos B4 Alex pounces apie mane ![]() nes jiems nebuvo tikras, stebėti 2 gauti, nes tai 19 "wide turi tik mėlyna jungtis (VGA, manau: P), kad pereiti į kitą giją, ir man padėti ant monitoriaus pasirinkimas! xD Mano atsiprašome, jei tai yra bendro pokalbio, bet buvau puzzeled:) Dėkojame už jūsų pagalbą ir konsultacijas ateiti! Craiig / / |
|
|
|||
|
|||
|
kitos 8.800 Gt kad cought mano akis http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Looky Čia galite matyti, kad nėra daug tarp jų
Tai yra gera kaina už BFG pat 8.800 yra tik šiek tiek greičiau
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
aww =)) Thanks a lot!
Gerai, kad mano naujas klausimas tada! Ačiū socialwarfare yra šitas 8800GT Kas 3d ženklas aplying? ir bus papildomi pinigai bus verta šitas 8800GT im not going to kiek kainos nes galiu SLI jį ateityje, jei pats vienas vis dar avalible! Thanks for the help! |
|
|
|||
|
|||
|
Ne vienas jūsų sąraše, yra geresnis, Just get OC ne OC2 ir galite overclock jį OC2 greičiu save
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tiesiog ketiname įgyvendinti šią iš ten, bet jei tikrai norite eiti su SLI 8800GT's bet jei tik bus žaisti CoD4 ir kitų žaidimų panašaus. (Crysis)
Gerai .. galite taip pat tik pirkti 8800GTX. Gausite daug geresnių rezultatų ne-SLI žaidimų plius jos pigesnes. Just a thought.