![]() |
|
| |||
| |||
| ok jā, ir jautājums, kas sniegtu man labāku sniegumu, vienlaikus spēlējot cod4 un tā tālāk ... i hav Asus Striker II Formula MOBO, lai es varu izmantot priekšrocības, ko izmanto 2 vai vairāk kartes. jā, tad kura? (vai 2 ^ ^) 9600 GT <<ka viens (ja u zināt labāk viena, post it!) 8800 GT <<ka viens (ja u zināt labāk viena, post it!) Tagad kuriem viens būtu labāks performace ar SLI? 9.600 vai 8.800? neesat pārliecināts par rezolūciju b4 alex pounces par mani ![]() jo im nav pārliecināti, par kuriem uzrauga 2 nokļūt, jo tas 19 "wide ir tikai zils savienojums (VGA, es domāju: D), lai dotos uz citu pavedienu un man palīdzēt par uzraudzīt izvēle! xD atvainojos, ja tas ir kopējā pavedienu, bet es kļuvu puzzeled:) paldies visiem jūsu palīdzību un padomu, lai nāk! Craiig / / |
|
| |||
| |||
| vēl 8800 GT, kas cought my eye http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looky šeit jūs varat redzēt, ka nav daudz starp tiem Tas ir labs cena BFG arī 8.800 ir tikai nedaudz ātrāks
|
| |||
| |||
| Neviens no jums ir uzskaitīti ir labāka, Just get OC nav OC2 un varat OVERCLOCK to OC2 ātrumu sevi
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai gatavojas īstenot šo kas tur, bet, ja jūs patiešām vēlaties SLI iet ar 8800GT ir, bet, ja jūsu tikko būs spēlēt COD4 un citas spēles tāpat. (Crysis) Labi .. Jūs varētu arī vienkārši nopirkt 8800GTX. Jūs iegūsiet daudz labāku sniegumu, ne-SLI spēles plus tā lētāk. Tikai doma.