![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok tak, zastanawiając się, co da mi lepszą wydajność podczas grania cod4 i tak dalej ... i hav ASUS Striker II Formula Mobo więc jestem w stanie skorzystać z wykorzystaniem 2 lub więcej kart. tak, który z nich? (lub 2 ^ ^) 9600 GT <<, że jedna (jeśli u know lepszego jeden, po to!) 8800 GT <<, że jedna (jeśli u know lepszego jeden, po to!) się, które z nich dałoby lepsze działanie w SLI? w 9600 lub 8800? nie wiesz o rozdzielczości b4 Alex pounces mnie ![]() ponieważ im nie wiesz, w którym monitor 2 uzyskać jak ten 19 "wide tylko niebieski połączenia (VGA, myślę: S) to idź do innego wątku i pomóc mi się na monitorze wybór! xD moje przeprosiny, jeśli jest to wspólne wątku, ale stał puzzeled:) dzięki za pomoc i doradztwo przyjść! Craiig / / |
|
| |||
| |||
| innego 8800 Gt, że cought moje oko http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looky tutaj widać, że nie ma między nimi wiele To jest dobra cena dla BFG także W 8800 jest tylko nieznacznie szybszy
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Nie masz jednej wymienionych jest lepszy, Wystarczy pobrać OC nie OC2 i można go do overclockingu OC2 prędkości siebie
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wystarczy się położyć to tam, ale jeśli naprawdę chcesz iść SLI z 8800GT, ale jeśli tylko będzie grać CoD4 i innych gier tak. (Crysis) Cóż .. Można także po prostu kupić 8800GTX. Pojawi się dużo lepsze wyniki w grach bez SLI oraz jego tańszy. Just a thought.