![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok deci, fost întrebaţi care ar da-mi o performanţă mai bună în timp ce joc cod4 şi aşa mai departe ... i hav ASUS Striker II Formula mobo deci sunt în stare să profite de a folosi 2 sau mai multe carduri. deci care o? (sau 2 ^ ^) 9600 GT <<ca unul (dacă u stii mai bine de o oră, după el!) 8800 GT <<ca unul (dacă u stii mai bine de o oră, după el!) acum, care ar oferi o mai buna performanta in SLI? în 9600 sau 8800? nu sunt sigur cu privire la rezolvarea b4 Alex pounces pe mine ![]() im, deoarece nu sunt sigur pe ce monitor 2 ajunge ca acest 19 "wide are numai albastru conexiune (VGA, cred: S) pentru a merge la alte şirul şi ajută-mă pe un monitor alegere! xD Scuzele mele, dacă acest lucru este un fir comun, dar am devenit puzzeled:) multumesc pentru tot ajutorul şi consiliere pentru a veni! Craiig / / |
|
| |||
| |||
| un alt 8800 GT care cought ochi http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looky aici puteţi vedea că nu există între ele Acesta este un pret bun pentru BFG de asemenea, În 8800 este doar un pic mai repede
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| AWW =)) multumesc mult! ok asa de noua mea întrebare atunci! datorită socialwarfare este acesta 8800GT ce 3d marca este aplying? şi-ar fi de bani în plus în valoare de acesta 8800GT im nu va departe de preţ, astfel cum s-ar putea sa-l SLI, pe viitor, în cazul în care una este în continuare acelaşi avalible! Multumesc pentru ajutor! |
|
| |||
| |||
| Nu de o aveţi enumerate este mai bine, trebuie doar să obţineţi OC nu a OC2 şi puteţi să-l overclock la viteze OC2-te
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar o sa pun asta pe acolo, dar, dacă chiar vrei să mergi cu SLI de 8800GT, dar doar dacă vă va fi joc CoD4 şi alte jocuri de genul asta. (Crysis) Ei bine .. s-ar putea, de asemenea doar cumperi un 8800GTX. Veţi primi o mult mai bună performanţă în non-SLI jocuri plus sa mai ieftin. Doar o gândire.
![]() |
|
| Marcaje |