![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok tak je zaujímalo, ktoré by mi dajte lepší výkon a zároveň hrať CoD4 a tak ďalej ... i HAV ASUS štrajkujúci II Formule Mobo tak som schopný využiť pomocou 2 alebo viac kariet. takže ktorý z nich? (alebo 2 ^ ^) 9600 GT <<, Že jeden (ak sú u vedia lepšie jedno, post to!) 8800 GT <<, Že jeden (ak sú u vedia lepšie jedno, post to!) teraz, ktorý z nich by bolo lepšie výkonu v SLI? na 9600 alebo 8800? Nevíte o uznesenie b4 alex pounces na mě ![]() im, pretože si nejsem jistá, na ktoré sledujú 2 dostať, pretože to 19 "široký iba modré pripojenie (VGA, myslím, že: S), tak prejsť na iné vlákno, a pomôžte mi na monitore voľba! xD Ospravedlňujem sa, ak sa jedná o spoločnej vlákno, ale aj sa stal puzzeled:) vďaka za pomoc a radu prísť! Craiig / / |
|
| |||
| |||
| iný 8800 GT, ktorá cought mojich očí http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Look tu vidíte, že tu nie je moc medzi nimi To je dobrá cena za BFG tiež Na 8800 je len o niečo rýchlejší
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Nie ten, máte uvedené, je lepšie, Just získať OC ne OC2 a môžete ju přetaktovávat OC2 rýchlosti sami
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí, aby sa to tam, ale ak naozaj chcete ísť SLI s 8800GT, ale ak vaša len bude hrať CoD4 a iné hry podobného. (Crysis) No .. možno aj práve kúpiť 8800GTX. Budete mať oveľa lepšie výkony v non-SLI hry plus jeho lacnejšie. Len si myslel.