![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| па ок, је питате које би ми дају боље перформансе, док играте цод4 и тако даље ... ја хав је Асус њихала ИИ Формула мобо па сам у стању искористити помоћу 2 или више картица. зато што је? (или 2 ^ ^) 9600 ГТ <<да је један (ако знате боље у једној, пост ит!) 8800 ГТ <<да је један (ако знате боље у једној, пост ит!) сад који би да да боље перформаце у сли? у 9600 или 8800? не знам на резолуцији Б4 алекс поунцес на мене ![]() зато што им не сигуран о чему се 2 монитора као овај 19 "има широк само плави везе (ВГА, мислим: С), па иде у други тхреад те помоћ мене вањска страна на монитору избор! КСД моје извињења ако је ово заједничка нит, али сам постала пуззелед:) хвала за све ваше савете и помоћ да дођу! Цраииг / / |
|
| |||
| |||
| други да је 8800 ГТ цоугхт моје очи хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...56&субцат=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лоокы овде можете видети да се тамо није пуно између њих То је добра цена за БФГ такође У 8800 је само мало брже
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| ауу =)) Пуно хвала! ок па онда моје ново питање! захваљујући социалуарфаре је ово 8800ГТ што 3д марк је аплыинг? те би додатни новац се исплати ово 8800ГТ да им не иде далеко у цену, као и можда сли у будућности, ако се иста још авалибле! хвала за један дан помоћ! |
|
| |||
| |||
| Но оне коју су наведена је боље, само добити ОЦ не ОЦ2 а можете га оверцлоцк брзине ОЦ2 себе
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само ће се овај пут вани, али ако стварно желе ићи сли са 8800ГТ'с но само да твој идући да буде играње ЦоД4 и друге игрице тако. (Црысис) Добро .. можда те праведан купити 8800ГТКС. Добијате много боље перформансе у играма не-сли плус његова јефтиније. Само мисао.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Радеон 9600 серија | Будаласт | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23. Авг 2009 09:45 |
| Које је стварно боље 9600/9800 | сетсуна фаиз сеиеи | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 28. јуна 2009 15:58 |
| Нови КСФКС 9600 Видео Цард Инсталл | оркутсхаре | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 11. јуна 2009 14:31 |
| Који ФКС 9600 картице? | харрыц | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 2. јуна 2008 15:16 |
| К6660 Интел или АМД Пхеном 9600 | Цомпаскы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 13 јануар 2008 11:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |