![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, hangi yaz daha iyi performans da vb cod4 oynarken verecek merak edilmiştir ... I HAV Asus Striker II Formula mobo öylesine i kartları 2 veya daha fazla kullanarak yararlanmak mümkün duyuyorum. Bunu hangisi? (veya 2 ^ ^) 9600 GT <<Bir (eğer U daha iyi biri, bu yazı biliyorum!) 8800 GT <<Bir (eğer U daha iyi biri, bu yazı biliyorum!) Şimdi bir SLI daha performace hangi verecek? ve 9600 veya 8800? b4 Alex bana pounces çözünürlüğüne emin değilim ![]() çünkü Sohbet emin değilim üzerinde 2 Bu 19 "geniş olarak yalnızca diğer iplik gidip bir monitör seçimine bana yardım (VGA, sanırım: S) mavi bağlantı elde monitör! xD my appologies Bu ortak bir iplik, but I puzzeled oldu:) tüm yardım ve tavsiye gelmek için teşekkürler! Craiig / / |
|
| |||
| |||
| başka bir 8800 GT benim göz cought http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looky burada olduğundan çok bunların arasında görebilirsiniz İşte BFG için iyi bir fiyat da The 8800 sadece biraz daha hızlı
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Aww =)) çok teşekkür ederim! tamam bu benim yeni soru o zaman! socialwarfare sayesinde olmak bu 8800GT 3D Mark ne aplying nedir? ve değer ekstra para olacak bu 8800GT için SLI, ileride eğer aynı hala avalible bir de fiyat olarak çok devam im değil! yardım için teşekkür ederiz! |
|
| |||
| |||
| Hayır Listelediğiniz olan bir Sadece OC almak daha iyidir değil OC2 ve OC2 hızları için overclock için kendiniz
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece koymak olacak bu var ama, eğer gerçekten SLI için 8800GT ama eğer sadece gidiyor COD4 ve bunun gibi başka oyunlar oynamak için gitmek istiyorum. (Crysis) Şey .. sen de sadece bir 8800GTX almak olabilir. Olmayan bir çok daha iyi performans-SLI oyunlarının yanı da ucuz olacaktır. Sadece düşündüm.