![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, було цікаво, які б дати мені кращу продуктивність у той час грав cod4 і так далі ... Я Море Asus Striker II Formula плат тому я можу скористатися допомогою 2 або більше карт. Так хто ж? (або 2 ^ ^) 9600 GT <<той (якщо й знаємо краще один, розмістити його!) 8800 GT <<той (якщо й знаємо краще один, розмістити його!) Зараз яких можна було б дати кращою продуктивністю в SLI? 9600 або 8800? не впевнений на резолюцію B4 Alex накидається на мене ![]() тому що їм не впевнені, на якому монітор 2 отримати, оскільки це 19 "широкоформатний тільки сині зв'язку (VGA, я думаю: S), щоб перейти до іншого потоку і допомогти мені на моніторі вибір! XD Прошу вибачення, якщо це спільна нитка, але стала puzzeled я:) Дякуємо за вашу допомогу і поради попереду! Craiig / / |
|
| |||
| |||
| 8800 GT іншому селі, що мої очі http://www.overclockers.co.uk/showpr...56&subcat=1008 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну ж тепер ви можете бачити, що існує не так багато між ними Це гарна ціна за BFG також 8800 просто трохи швидше
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Чи не той, який ви перерахували краще, просто отримати OC Чи не ОС2 і можна розігнати до швидкості ОС2 себе
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто збираємося покласти цьому там, але якщо ви дійсно хочете йти SLI з 8800GT, але якщо ваша просто буде грати CoD4 та інших ігор подібного. (Crysis) Ну .. Ви можете також просто купити 8800GTX. Ви отримаєте набагато краще продуктивність в не-SLI ігор, плюс її дешевше. Просто думки.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Radeon 9600 Series | Dopey | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 серпня 2009 09:45 |
| Який дійсно краще 9600/9800 | Setsuna Фаиз seiei | Графічні карти & Монітори | 3 | 28 червня 2009 15:58 |
| Нова XFX 9600 відеокарта Встановити | orkutshare | Графічні карти & Монітори | 1 | 11 червня 2009 14:31 |
| Яка карта FX 9600? | harryc | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 червня 2008 15:16 |
| Intel Q6660 або AMD Phenom 9600 | Compasky | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 13 січня 2008 11:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |