по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

9600gt

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви февруари 2008, 16:39
Номер на групата

Здрасти момчета просто намери този преглед на 9600gt
GeForce 9600GT ампер! Издание Преглед
нека знае какво си мислиш?

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 21-ви февруари 2008, 16:44
Номер на групата

Изглежда като отпадъци до мен

Айв имаме 8600gt и ще ъпгрейд към 8800gt преди да влезе в 9-серията да бъде справедлив

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 21 февруари 2008, 16:47
Номер на групата

Съгласен съм, изглежда излишно да получите 9600gt на п с 8800gt правиш, както и ако не е по-добре в условия на игрите
Old 21 февруари 2008, 17:23
Номер на групата

Каква изненада, това е точно 8800GT с друго име, че се очаква. Фабрика overclocked също, така че "база" модели ще бъде под-ал. Виждам този монтаж в между 8800GTS 320MB и 8600GTS. За съжаление, никой не му пука, защото наистина 8800GT е една и съща цена и по-добре.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 21-ви февруари 2008, 18:01
Номер на групата

Само така мога да видя тази карта е за монтиране в по-ниска цена, както мисля, че всички ще се стремят за 8800gt точно както ти каза същата цена, но по-добре
Old 21-ви февруари 2008, 18:23
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от redden137 View Post
Само така мога да видя тази карта е за монтиране в по-ниска цена, както мисля, че всички ще се стремят за 8800gt точно както ти каза същата цена, но по-добре
Аз съм много загрижен за NVidia вървим тук, защото те са умишлено объркваща цялата си състав в опит да отговарят fetishistic средата на кръг потребители. 8800GT? GS? 8600GT? GTS? 8800GTS стар? 8800GTS ново? И все пак повечето от тях са точно същите резултати, с изключение на 8600s. Те не са само за производство на повече от една карта за всеки пазарен сегмент:, които са произведени 7!
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 22-ри февруари, 2008, 02:27
Номер на групата

Не бих казал, че за 9600. цената кръг за 9600 е между 170 и 190. , която е между 70 и 50 долара по-ниска от някои от най-ниските цени 8800gt съм виждал. и в много от показателите, че сте видели 9600 дойде в много близко зад 8800GT. получите това, което плащате. това не е лошо, но не страхотно. на 8800gt победи над нея, защото тя е почти два пъти по-поточно процесорите, че 9600 има.

с някой драйвер актуализации и какво ли не, за 9600 може да достигне близо до 8800gt, ако не я чукаха в някои области, и той ще направи това за много по-малко пари, и с много по-малко напрежение. той се вписва точно между 8600gt и 8800gt грубо. Това е хубаво евтина алтернатива, която ще предложи подобни резултати, и то все още се управлява лесно да се конкурира с ATI на 3870/3850.

Забележка: Щом NVIDIA вдигането на цената на 9600, ATI бързо и тихо намали цените на своите 3870/3850 на около същия ценови диапазон;)

Честно казано, аз нещо като на 9600, поради посочените по-горе. но аз искам добавената изпълнението на 8800 оферти, така че вероятно ще продължава стик с това особено много, защото казват, че 8800 ще царува върховен. и сортиране на съгласни.

но това е крайъгълен камък за NVIDIA, защото те постигне толкова много с такава малка малка опаковка. Да има по-добри карти, но това, което тя предлага сериозно надхвърля това, което му направи на. и това е нещо, което да се гордеем.

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 22-ри февруари, 2008, 16:49
Номер на групата

Добре разбирам, когато ви дойде от link590o, но аз все още мисля, там не е много по бъдещето на тази карта, освен ако те не спадане на цените допълнително, както всички знаем и иска да отида на 8800gt за игри,
нейното жалко за ново съобщение като това, да се dissappointing не дори на наравно с 8800 дори когато O / C и с новата версия, която се очаква да бъдат по-добри и мили играят всички игри на високо
Old 22-ри февруари, 2008, 20:23
Номер на групата

Много вярно, но трябва да се има предвид, че има таван, който може да удари при проектиране на нещо подобно.

закупуване на графична карта струва пари. факт. всички ние знаем това. Ние всички знаем, че за да се използват каза отлична карта, имате нужда от други отлични части да се избегнат тесните места и други подобни. както и че разходите, дори и повече пари.

Е, как искаш да запази вашата жалба от излиза с нещо толкова мощна, че никой не може да го използвате, освен ако те не плащат на задника? Това е капан, че не можете да лесно да се справиш, ако не ухапване от куршум и все пак го направи, или винт го кажа и по-ниски вашите стандарти. Очевидно те имат възможност за допълнително подобряване на техните текущи проекти, но те са обект назад има причина.

Може би това не е моя теория на всички. Може би те са само с помощта на 9600gt като пилотен за да видя какви други видове съоръжения те могат да създадат.

ми точка е, че колкото ние бихме искали да видим нещо, това е невероятно силна, тя просто не е практичен, и тя няма да се продават, както и други карти.

Просто погледнете техните текущи 8800 серия. 8800gtx е на най-добрите от най-добрите. Така че, защо да не купуват хората, нали? поради по-здрав и цена, защото те могат да получат по-малко скъпо оборудване, което ще направи работата също.

Не ме разбирайте погрешно, аз не съм несъгласен с теб на всички. Аз съм просто сортиране на които ви дават "Какво си честно очакват" реч, в този момент.

Аз съм просто да припомня на всички вас, че не всяка нова част от оборудването е непременно ще повдигне бар. особено ако то не може да се изрази по-високо ниво, което практически увеличава тяхната печалба.
Old 22-ри февруари, 2008, 21:40
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от redden137 View Post
Добре разбирам, когато ви дойде от link590o, но аз все още мисля, там не е много по бъдещето на тази карта, освен ако те не спадане на цените допълнително, както всички знаем и иска да отида на 8800gt за игри,
нейното жалко за ново съобщение като това, да се dissappointing не дори на наравно с 8800 дори когато O / C и с новата версия, която се очаква да бъдат по-добри и мили играят всички игри на високо
След проучване на показателите на 9600GT сега е най-добрата карта, за да купят веднага. Той има подобни резултати с 8800GT и е по-добро изпълнение AA поради повишената VRAM. Това също води AMD за намаляване на цените на 3870.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc