![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти момчета просто намери този преглед на 9600gt
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда като отпадъци до мен Айв имаме 8600gt и ще ъпгрейд към 8800gt преди да влезе в 9-серията да бъде справедлив
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Съгласен съм, изглежда излишно да получите 9600gt на п с 8800gt правиш, както и ако не е по-добре в условия на игрите |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква изненада, това е точно 8800GT с друго име, че се очаква. Фабрика overclocked също, така че "база" модели ще бъде под-ал. Виждам този монтаж в между 8800GTS 320MB и 8600GTS. За съжаление, никой не му пука, защото наистина 8800GT е една и съща цена и по-добре.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Само така мога да видя тази карта е за монтиране в по-ниска цена, както мисля, че всички ще се стремят за 8800gt точно както ти каза същата цена, но по-добре |
|
| |||
| |||
| Аз съм много загрижен за NVidia вървим тук, защото те са умишлено объркваща цялата си състав в опит да отговарят fetishistic средата на кръг потребители. 8800GT? GS? 8600GT? GTS? 8800GTS стар? 8800GTS ново? И все пак повечето от тях са точно същите резултати, с изключение на 8600s. Те не са само за производство на повече от една карта за всеки пазарен сегмент:, които са произведени 7!
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих казал, че за 9600. цената кръг за 9600 е между 170 и 190. , която е между 70 и 50 долара по-ниска от някои от най-ниските цени 8800gt съм виждал. и в много от показателите, че сте видели 9600 дойде в много близко зад 8800GT. получите това, което плащате. това не е лошо, но не страхотно. на 8800gt победи над нея, защото тя е почти два пъти по-поточно процесорите, че 9600 има.
с някой драйвер актуализации и какво ли не, за 9600 може да достигне близо до 8800gt, ако не я чукаха в някои области, и той ще направи това за много по-малко пари, и с много по-малко напрежение. той се вписва точно между 8600gt и 8800gt грубо. Това е хубаво евтина алтернатива, която ще предложи подобни резултати, и то все още се управлява лесно да се конкурира с ATI на 3870/3850. Забележка: Щом NVIDIA вдигането на цената на 9600, ATI бързо и тихо намали цените на своите 3870/3850 на около същия ценови диапазон;) Честно казано, аз нещо като на 9600, поради посочените по-горе. но аз искам добавената изпълнението на 8800 оферти, така че вероятно ще продължава стик с това особено много, защото казват, че 8800 ще царува върховен. и сортиране на съгласни. но това е крайъгълен камък за NVIDIA, защото те постигне толкова много с такава малка малка опаковка. Да има по-добри карти, но това, което тя предлага сериозно надхвърля това, което му направи на. и това е нещо, което да се гордеем. Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| Добре разбирам, когато ви дойде от link590o, но аз все още мисля, там не е много по бъдещето на тази карта, освен ако те не спадане на цените допълнително, както всички знаем и иска да отида на 8800gt за игри, нейното жалко за ново съобщение като това, да се dissappointing не дори на наравно с 8800 дори когато O / C и с новата версия, която се очаква да бъдат по-добри и мили играят всички игри на високо |
|
| |||
| |||
| Много вярно, но трябва да се има предвид, че има таван, който може да удари при проектиране на нещо подобно. закупуване на графична карта струва пари. факт. всички ние знаем това. Ние всички знаем, че за да се използват каза отлична карта, имате нужда от други отлични части да се избегнат тесните места и други подобни. както и че разходите, дори и повече пари. Е, как искаш да запази вашата жалба от излиза с нещо толкова мощна, че никой не може да го използвате, освен ако те не плащат на задника? Това е капан, че не можете да лесно да се справиш, ако не ухапване от куршум и все пак го направи, или винт го кажа и по-ниски вашите стандарти. Очевидно те имат възможност за допълнително подобряване на техните текущи проекти, но те са обект назад има причина. Може би това не е моя теория на всички. Може би те са само с помощта на 9600gt като пилотен за да видя какви други видове съоръжения те могат да създадат. ми точка е, че колкото ние бихме искали да видим нещо, това е невероятно силна, тя просто не е практичен, и тя няма да се продават, както и други карти. Просто погледнете техните текущи 8800 серия. 8800gtx е на най-добрите от най-добрите. Така че, защо да не купуват хората, нали? поради по-здрав и цена, защото те могат да получат по-малко скъпо оборудване, което ще направи работата също. Не ме разбирайте погрешно, аз не съм несъгласен с теб на всички. Аз съм просто сортиране на които ви дават "Какво си честно очакват" реч, в този момент. Аз съм просто да припомня на всички вас, че не всяка нова част от оборудването е непременно ще повдигне бар. особено ако то не може да се изрази по-високо ниво, което практически увеличава тяхната печалба. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |