menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

9600gt

Reply

Thread Nástroje
Old 21.února 2008, 16:39
Dárce Skupina

ahoj kluci jen našel recenzi na 9600gt
GeForce 9600GT Amp! Vydání aktualizace
dejte nám vědět, co si myslíte?

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 21.února 2008, 16:44
Dárce Skupina

Zdá se jako odpad se mi

IVE mám 8600gt a upgrade na 8800gt, než jsem dostal do 9 řady se spravedlivého

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 21.února 2008, 16:47
Dárce Skupina

Souhlasím se zdá plýtváním dostat 9600gt na 8800gt mo se dělá stejně, ne-li lepší v hraní her
Old 21. února 2008, 17:23
Dárce Skupina

Jaké překvapení, je to přesně 8800GT s jiným názvem, jako jsem čekal. Factory overclocked taky, takže "základní" model bude pod-par. Vidím v této montáži mezi 8800GTS 320mb a 8600GTS. Bohužel, nikdo opravdu zajímá, protože 8800GT je stejná cena a lepší.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 21.února 2008, 18:01
Dárce Skupina

jediný způsob, jak můžete vidět i tuto kartu v montáži je nižší cena za myslím všichni budou probíhající na 8800gt tak jak jste řekl stejnou cenu, ale lepší
Old 21.února 2008, 18:23
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal redden137 View Post
jediný způsob, jak můžete vidět i tuto kartu v montáži je nižší cena za myslím všichni budou probíhající na 8800gt tak jak jste řekl stejnou cenu, ale lepší
Jsem opravdu znepokojen nVidia tah, protože zde jsou záměrně matoucí jejich celého týmu v fetišistický pokusí přesvědčit mid-spektrum spotřebitelů. 8800GT? GS? 8600GT? GTS? 8800GTS staré? 8800GTS nového? A přesto většina z nich má stejný výkon, s výjimkou v 8600s. Jsou to nejen vyrábějící více než jednu kartu pro každý segment trhu: jsou už vyrobené 7!
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 22.února 2008, 02:27
Dárce Skupina

Já bych neřekl, že o 9600. cenové rozpětí pro 9600 se mezi 170 a 190. to je mezi 70 a 50 dolarů nižší, než některé z nejnižších cen 8800gt jsem viděl. av mnoha měřítek, jsem viděl 9600 přišel ve velmi blízko za 8800GT. dostanete, co si zaplatí. to není špatný, ale není velký. na 8800gt výhry nad ním, protože má téměř dvojnásobek stream procesorů, které se 9600 stalo.

některé aktualizace ovladačů a tak se může dosáhnout 9600 poblíž 8800gt pokud ne porazit je v některých oblastech, a bude to za mnohem méně peněz, a za mnohem méně napětí. padne vpravo mezi 8600gt a 8800gt tvrdě. je to pěkný levnou alternativu, která bude nabízet podobný výkon, a to ještě dokáže snadno konkurovat ATI 3870/3850.

Poznámka: Po nvidia uvolňuje cenou za 9600, ATI rychle a tiše snížila ceny svých 3870/3850 na přibližně stejné cenové rozpětí;)

Upřímně řečeno, i typ jako 9600, protože z výše uvedených. ale já chci přidané výkon na 8800 nabízí, tak jsem si pravděpodobně stále držet se, že především proto, že mnozí říkají, že 8800 bude i nadále vládnout nejvyšších. a i jakési souhlasí.

ale je to milník pro nvidia, protože bylo dosaženo tak se takový malý balíček. jo tam jsou lepší karty, ale to, co nabízí výrazně převažuje to, co jeho vyrobený. a to je něco, co je třeba hrdí.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 22.února 2008, 16:49
Dárce Skupina

ok, kde vaše pocházející z link590o, ale i přesto myslíte, že není mnoho budoucnosti pro tuto kartu, pokud poklesu ceny, dále jako všichni i vědět chce dostat 8800gt na hraní,
jeho škoda na nové verze, jako je tato, se dissappointing ne dokonce na roveň s 8800, i když o jeho / c a s novou verzí byste očekávat, že je míle lepší a hrát hry na vysoké
Old 22.února 2008, 20:23
Dárce Skupina

velmi pravdivý, ale musíte mít na paměti, že existuje limit, který můžete zasáhnout při navrhování něco takového.

koupi grafické karty stojí peníze. skutečnost. všichni víme, tohle. jsme také všichni vědí, že za účelem využití řekl výbornou kartu, budete potřebovat dalších vynikajících dílů, aby se zabránilo nedostatky a podobně. a že náklady ještě více peněz.

tak, jak si udržet si své odvolání přichází s něčím, co je tak silný, nikdo nemůže použít, pokud vyplatí zadku? je to zavazující, že nelze snadno dostat, pokud si kousnout do kyselého jablka, a to přesto, nebo řekněme šroubem a snížit vaše normy. budou mít samozřejmě možnost dalšího zlepšení jejich současné technologie, ale jsou to brždění z nějakého důvodu.

Možná to není moje teorie vůbec. Možná jsou to jen pomocí 9600gt jako pilotní vidět to, co jiný typ zařízení, které může způsobit.

můj je, že stejně jako my, by rád viděl něco, co by to úžasně silný, to prostě není účelné, a nebude prodávat, stejně jako ostatní karty.

Stačí se podívat na jejich aktuální série 8800. na 8800gtx je nejlepší z nejlepších. tak proč ne lidé koupit? vzhledem k pricetag robustní, a proto mohou získat jiné méně nákladné vybavení, které bude dělat práci příliš.

don't get mi špatně, nejsem nesouhlasu s vámi vůbec. Jsem jen jakési což vám "to, co jste doopravdy očekávat" řeč na tomto místě.

Já jsem prostě a připomene vám všecko, což ne každý nových zařízení je nutně jít o zvýšení bar. zejména když nemůže být vzneseny žádné vyšší na praktické úrovni, který maximalizuje jejich ziskové marže.
Old 22.února 2008, 21:40
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal redden137 View Post
ok, kde vaše pocházející z link590o, ale i přesto myslíte, že není mnoho budoucnosti pro tuto kartu, pokud poklesu ceny, dále jako všichni i vědět chce dostat 8800gt na hraní,
jeho škoda na nové verze, jako je tato, se dissappointing ne dokonce na roveň s 8800, i když o jeho / c a s novou verzí byste očekávat, že je míle lepší a hrát hry na vysoké
Po výzkumu v oblasti měřítka, že 9600GT je v současnosti nejlepší kartu koupit hned. Je tu podobný výkon na 8800GT a má lepší AA výkonnosti způsobené zvýšenou VRAM. To je také příčinou AMD ke snížení ceny na 3870.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.