μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

9600gt

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 16:39
Ομάδα Δωρητών

Default 9600gt

Γεια σας παιδιά μόλις βρεθεί αυτή η αναθεώρηση της 9600gt
GeForce 9600GT Amp! Edition Review
ας γνωρίζουν τι νομίζετε;

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 16:44
Ομάδα Δωρητών

Default 9600gt

φαίνεται σαν να μου αποβλήτων

IVE έχεις την 8600gt και θα αναβαθμίσει την 8800gt πριν να έχω σε σειρά τις 9 για να είμαστε δίκαιοι

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 16:47
Ομάδα Δωρητών

Default 9600gt

Συμφωνώ φαίνεται αποβλήτων, ώστε να προκύψουν οι 9600gt στο mo με 8800gt κάνει και αν δεν παίζει στην καλύτερη των παιχνιδιών
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 17:23
Ομάδα Δωρητών

Default 9600gt

Τι έκπληξη, είναι ακριβώς η 8800GT με διαφορετικό όνομα όπως θα αναμενόταν. Factory overclocked πολύ, ώστε το "βασικό" μοντέλα θα είναι κάτω από το par. Θεωρώ ότι αυτή η τοποθέτηση στο μεταξύ 8800GTS 320MB και την 8600GTS. Δυστυχώς, κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά γιατί η 8800GT είναι η ίδια τιμή και η καλύτερη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 18:01
Ομάδα Δωρητών

Default 9600gt

Μόνο έτσι μπορώ να δω την κάρτα αυτή είναι η τοποθέτηση σε χαμηλότερη τιμή, όπως νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να πρόκειται για την 8800gt όπως είπατε ίδια τιμή, αλλά καλύτερα
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 18:23
Ομάδα Δωρητών

Default 9600gt

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας redden137 View Post
Μόνο έτσι μπορώ να δω την κάρτα αυτή είναι η τοποθέτηση σε χαμηλότερη τιμή, όπως νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να πρόκειται για την 8800gt όπως είπατε ίδια τιμή, αλλά καλύτερα
Είμαι πραγματικά ανησυχούν για την nVidia την κίνηση εδώ μόνο και μόνο επειδή είναι σκόπιμα σύγχυση τους σε όλη τη σύνθεση fetishistic προσπάθεια να πληρούν τα μέσα του φάσματος των καταναλωτών. 8800GT; GS; 8600GT; GTS; 8800GTS παλιά; 8800GTS νέα; Και όμως οι περισσότερες από αυτές έχουν τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις, με την εξαίρεση των 8600s. Δεν πρόκειται απλώς παράγουν περισσότερες από μία κάρτα για κάθε τμήμα της αγοράς: έχουν παραχθεί 7!
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 02:27
Ομάδα Δωρητών

Default 9600gt

Δεν θα έλεγα ότι για το 9600. το εύρος τιμών για το 9600 είναι μεταξύ 170 και 190. αυτό είναι μεταξύ 70 και 50 δολάρια χαμηλότερα από ορισμένες από τις χαμηλότερες τιμές 8800gt έχω δει. και σε πολλά σημεία αναφοράς, έχω δει το 9600 έρχονται πολύ κοντά πίσω από την 8800GT. παίρνετε τι πληρώνετε για. δεν είναι κακή, αλλά δεν τη μεγάλη. η 8800gt κερδίζει πάνω από αυτό δεδομένου ότι έχει σχεδόν το διπλάσιο του ρεύματος επεξεργαστές που έχει το 9600.

με ορισμένες ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης και βιβλιοθήκη, το 9600 μπορεί να φτάσει κοντά στην 8800gt αν δεν κερδίσει αυτό σε ορισμένους τομείς, και ότι θα το κάνει για πολύ λιγότερα χρήματα, και με πολύ μικρότερη τάση. που ταιριάζει ακριβώς στο μεταξύ η 8600gt και η 8800gt περίπου. Είναι μια ωραία φθηνή εναλλακτική λύση, που θα προσφέρουν παρόμοιες επιδόσεις, και εξακολουθεί να διαχειρίζεται εύκολα να ανταγωνιστεί με τις ATI 3870/3850.

Σημείωση: Μόλις κυκλοφόρησε nvidia η τιμή για το 9600, ATI γρήγορα και ήσυχα μείωσε τις τιμές του 3870/3850 σε περίπου το ίδιο εύρος τιμών?)

Ειλικρινά είδους, όπως το 9600, εξαιτίας της προαναφερθείσας. αλλά θέλω την προστιθέμενη επιδόσεις το 8800 προσφέρει, γι 'αυτό θα επιμείνουμε ακόμη πιθανό ότι με ειδικά επειδή πολλοί λένε το 8800 θα εξακολουθούν να βασιλεύουν υπέρτατη. i είδος και συμφωνώ.

αλλά είναι ένα ορόσημο για nvidia επειδή επιτευχθεί τόσο πολύ με μια τέτοια μικρή μικρή συσκευασία. Ναι, υπάρχουν καλύτερες κάρτες, αλλά αυτό που προσφέρει είναι μεγαλύτερο από ό, τι τα σοβαρά από. και αυτό είναι κάτι που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 16:49
Ομάδα Δωρητών

Default 9600gt

ok καταλαβαίνω όταν σας προέρχονται από link590o αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μέλλον για αυτή την κάρτα αν δεν περαιτέρω πτώση των τιμών όπως όλοι γνωρίζω θέλουν να πάρουν την 8800gt για gaming,
το κρίμα για μια νέα θέση όπως αυτή, πρέπει να dissappointing δεν πραγματικά ακόμη και στο ίδιο επίπεδο με το 8800, ακόμη και όταν τα o / c και με μια νέα έκδοση που θα περιμένατε να είναι μίλια καλύτερη και να παίζει όλα τα παιχνίδια σε υψηλά
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 20:23
Ομάδα Δωρητών

Default 9600gt

Πολύ σωστά, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη ότι υπάρχει ένα ανώτατο όριο που μπορεί να έχουν πληγεί κατά το σχεδιασμό κάτι σαν αυτό.

αγοράζοντας ένα κάρτα γραφικών κοστίζει. γεγονός. το ξέρουμε όλοι. όλοι γνωρίζουμε ότι για την εν λόγω χρήση εξαιρετική κάρτα, θα πρέπει τα άλλα θαυμάσια μέρη για να αποφευχθεί αποσυμφόρηση και τα παρόμοια. και ότι το κόστος ακόμα περισσότερα χρήματα.

ναι πώς θα διατηρήσει την έκκληση που προέκυψαν με κάτι που είναι τόσο ισχυρή κανείς δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει αν δεν πληρώσει το κώλο; Είναι ένα δεσμεύει ότι δεν μπορείτε εύκολα να περάσει αν δεν επιμείνει στις προσπάθειές της και να το κάνουμε ούτως ή άλλως, ή να πω ότι και κάτω βίδα σας πρότυπα. που προφανώς έχει την ικανότητα να βελτιώσει ακόμη περισσότερο για τα τρέχοντα σχέδια, αλλά όπου και αν καθυστερούν για κάποιο λόγο.

ίσως δεν είναι δική μου θεωρία, σε όλα. Ίσως απλά η 9600gt χρησιμοποιώντας ως πρότυπο για να δούμε τι άλλο είδος των εργαλείων που μπορούν να δημιουργήσουν.

μου παρατήρηση είναι ότι όσο θα θέλαμε να δούμε κάτι που είναι εξαιρετικά ισχυρό, απλώς δεν είναι πρακτική, και δεν θα πουλήσει, καθώς και τις άλλες κάρτες.

Κοιτάξτε την τρέχουσα σειρά 8800. η 8800gtx είναι η καλύτερη από τις καλύτερες. οπότε γιατί να μην το αγοράσουν οι άνθρωποι; λόγω του βαρύ pricetag και επειδή μπορούν να λάβουν άλλα λιγότερο ακριβό εξοπλισμό που θα κάνουν τη δουλειά πολύ.

μην με παρεξηγείτε, δεν είμαι διαφωνούν μαζί σου σε όλα. Είμαι μόνο είδος δίνοντας σας την "αυτό που έκανε ειλικρινά σας περιμένουμε" ομιλία σε αυτό το σημείο.

Είμαι απλά υπενθυμίζοντάς σας ότι δεν είναι κάθε νέο κομμάτι του εξοπλισμού που είναι απαραίτητα για την αύξηση του μπαρ. ιδίως αν δεν μπορεί να προβάλει υψηλότερες σε πρακτικό επίπεδο που μεγιστοποιεί το περιθώριο κέρδους τους.
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 21:40
Ομάδα Δωρητών

Default 9600gt

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας redden137 View Post
ok καταλαβαίνω όταν σας προέρχονται από link590o αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μέλλον για αυτή την κάρτα αν δεν περαιτέρω πτώση των τιμών όπως όλοι γνωρίζω θέλουν να πάρουν την 8800gt για gaming,
το κρίμα για μια νέα θέση όπως αυτή, πρέπει να dissappointing δεν πραγματικά ακόμη και στο ίδιο επίπεδο με το 8800, ακόμη και όταν τα o / c και με μια νέα έκδοση που θα περιμένατε να είναι μίλια καλύτερη και να παίζει όλα τα παιχνίδια σε υψηλά
Μετά από έρευνα σχετικά με τα σημεία αναφοράς, η 9600GT είναι τώρα η καλύτερη κάρτα για να αγοράσει τη στιγμή. Διαθέτει παρόμοιες επιδόσεις με την 8800GT και έχει καλύτερη απόδοση AA λόγω της αύξησης της VRAM. Είναι, επίσης, προκαλεί η AMD να μειώσει τις τιμές για το 3870.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Brandnew 9600gt προκαλεί σφάλμα dll Raph78 Κάρτες Γραφικών & Monitors 25 12 Ιαν 2009 13:33
Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 CodeFreakC Κάρτες Γραφικών & Monitors 9 20 Οκτ 2008 00:52
BFG 9600gt Oc ghbnic Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 10 Οκτ 2008 14:24
TECHNO BFG 9600GT OC 512MB ghbnic Κάρτες Γραφικών & Monitors 15 25η Μαΐου 2008 04:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.