![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi momački pravedan postaviti ovaj pregled od 9600gt
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čini se kao da mi otpada Ive je dobio 8600gt i 8800gt nadograditi na prije nego što sam dobila u 9 serija biti pošten
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Slažem se čini otpadni da dobijete 9600gt na časak sa 8800gt radiš i ako ne i bolji u igranju igre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kakvo iznenađenje, to je točno 8800GT sa različitim imenom kao što sam očekivala. Tvornica overclocked previše, tako da je "osnovni" model će biti ispod nominalne vrijednosti. Ja vidim ovaj neuklapanje između 8800GTS 320MB i 8600GTS. Nažalost, nitko nije zaista stalo jer 8800GT je ista cijena i bolje.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jedini put Ja mogu vidjeti tu karticu u neuklapanje je niža cijena jer mislim da će svatko biti idući za 8800gt kao što si rekao istu cijenu, ali bolje |
|
| |||
| |||
| Ja sam stvarno zabrinuti nVidia's premjestiti ovdje jer oni namjerno zbunjuju njihove cijeli postrojavanje u fetishistic pokušati zadovoljiti mid-range potrošača. 8800GT? GS? 8600GT? GTS? 8800GTS stari? 8800GTS novo? A ipak, većina njih imaju isti performansi, uz iznimku od 8600s. Oni ne samo za proizvodnju više od jedne kartice za svaki segment tržišta: oni 'proizvedena 7!
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bih rekao da je oko 9600. Raspon cijene za 9600 je između 170 i 190. to je između 70 i 50 dolara niža nego neke od najniže cijene 8800gt sam vidio. i na mnoge repere, vidio sam 9600 došao u neposrednoj blizini iza 8800GT. dobijete ono što plaćate. nije loša, ali njeno nije velika. 8800gt je pobjeda nad njom zato što je gotovo dvostruko stream procesora koje je 9600.
s nekim ažuriranja za upravljačke programe i sitnica, od 9600 do tik do 8800gt ako ne gubi se u nekim područjima, a to će učiniti za puno manje novaca i sa puno manje napon. Odgovara desno između 8600gt i 8800gt grubo. to je lijepo jeftinih alternativa koja će ponuditi slične performanse, a on još uvijek uspijeva da lako natjecati sa ATI-a 3870/3850. Napomena: nekada nvidia objavljena cijena za 9600, ATI brzo i tiho spušta cijene svojih 3870/3850 do približno istu cijenu raspona;) sasvim iskreno, i kao što je rod od 9600, zbog spomenutih. ali JA dont ištanje dodanu nudi performanse na 8800, tako da ću vjerojatno još stick s tim pogotovo jer mnogi kažu u 8800 i dalje će vladati vrhovno. i ja kakav sporazum. ali to je prekretnica za nvidia jer su postigle toliko sa takvim sitnim malim paketima. Da se bolje kartice, ali ono što nudi ono što ozbiljno outweighs izrađena od svojih. i to je nešto biti ponosni. My System: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| ok razumijem gdje dolazi iz vaše link590o ali ja još uvijek mislim nema puno budućnosti za ovu karticu ako ih daljnji pad cijene kao i svi Znam želi dobiti 8800gt za gaming, njegova šteta za novi release ovako, da se ne dissappointing stvarno ni u rangu sa 8800 i kad njene o / c, i sa novim ispuštanje koje biste očekivali da bude bolje milja i igrati sve igre na high |
|
| |||
| |||
| vrlo točno, ali morate imati na umu da je strop koji možete pogoditi kada dizajniranja nešto ovako. kupnji grafičke kartice troškove novac. činjenica. znamo to. i mi svi znamo da je u svrhu koristiti, rekao je odlična kartica, koja vam je potrebna druga izvanredna dijelova kako bi se izbjeglo bottlenecking i slično. troškove i da još više novca. pa kako se održavati Vašu žalbu koju dolazi sa nešto što je tako moćan nitko ne može koristiti osim ako isplatiti magarca? to je svezati da ne možete lako proći ako ne zagristi metak je i učinite to u svakom slučaju, ili reći vijak i sniziti standarde. oni ocigledno imaju sposobnost da se dalje unaprijediti na njihov trenutni dizajnira, ali oni su za držanje leđa razlog. možda to nije moja teorija uopće. Možda oni 'pravedan koristeći 9600gt kao pilot vidjeti što druge vrste gear oni mogu stvoriti. moj point je da onoliko koliko bismo željeli vidjeti nešto što je zapanjujuće snažan, on jednostavno nije praktična, te on neće prodati, kao i druge kartice. Samo pogled na njihov trenutni 8800 serije. na 8800gtx je najbolji od najboljih. Pa zašto ljudi ne kupiti? jer je moćan pricetag i jer oni mogu dobiti ostale manje skupa oprema koja će obaviti posao previše. ne bi mi krivo, nisam nesaglasan sa vama u sve. Im 'pravedan vrsta dajući vam je "ono što si pošteno očekivati" govora u ovom trenutku. Ja sam jednostavno podsjećajući sve vas koji ne svaki novi komad opreme je nužno će povećati bar. pogotovo ako se to ne može biti podignuta na bilo koji veći praktičnoj razini koje mogu povećati njihovu profitna marža. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Brandnew 9600gt uzrokuje pogrešku dll | Raph78 | Graphics Cards & Monitors | 25 | 12 siječanj 2009 13:33 |
| Nvidia GeForce 9600GT vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 9 | 20. listopad 2008 00:52 |
| Bfg 9600gt oc | ghbnic | Graphics Cards & Monitors | 3 | 10. listopad 2008 14:24 |
| BFG Techno 9600GT OC 512MB | ghbnic | Graphics Cards & Monitors | 15 | 25. svibanj 2008 04:33 |
| Thread Tools | |
| |