kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

9600gt

Reply

Téma eszközök
Old Február 21, 2008, 16:39
Donor Group

Default 9600gt

Helló srácok most találtam ezt a felülvizsgálatot a 9600gt
GeForce 9600GT Amp! Edition Review
tudassa velünk, hogy mit gondol?

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Február 21, 2008, 16:44
Donor Group

Default 9600gt

Úgy tűnik, mintha a hulladékot nekem

ive got a 8600gt és korszerűsítése a 8800gt mielõtt a 9 sorozat, hogy tisztességes

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old 21. február 2008, 16:47
Donor Group

Default 9600gt

Egyetértek tűnik, hogy a hulladék 9600gt a mo a 8800gt is csinál, ha nem javul a lejátszás játékok
Old 21. február 2008, 17:23
Donor Group

Default 9600gt

Micsoda meglepetés, hogy ez pontosan a 8800GT egy másik nevet, mint vártam. Factory overclocked is, így az "alap" modell alatt lesz-par. Látom, ez a beépítési között a 8800GTS 320MB és a 8600GTS. Sajnos, senki sem törődik, mert a 8800GT is ugyanazt az árat és a jobb.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Február 21, 2008, 18:01
Donor Group

Default 9600gt

az egyetlen módja, én is látom ezt a kártyát, hogy a berendezési alacsonyabb az ár, mint azt hiszem mindenkinek lesz megy a 8800gt mint ahogy ön is mondta ugyanazt az árat, de jobb
Old Február 21, 2008, 18:23
Donor Group

Default 9600gt

Idézet:
Originally Posted by redden137 View Post
az egyetlen módja, én is látom ezt a kártyát, hogy a berendezési alacsonyabb az ár, mint azt hiszem mindenkinek lesz megy a 8800gt mint ahogy ön is mondta ugyanazt az árat, de jobb
Én nagyon aggódik nVidia mozgás itt, mert szándékosan megtévesztő, a teljes felállás a ftis próbálja kielégíteni középkategóriás fogyasztókat. 8800GT? GS? 8600GT? GTS? 8800GTS régi? 8800GTS új? A legtöbbjük még a pontosan azonos teljesítményt, kivéve a 8600s. Ezek nem csak több mint egy kártya minden piaci szegmensben: az eddig előállított 7!
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Február 22, 2008, 02:27
Donor Group

Default 9600gt

Azt nem mondom, hogy a 9600. Az ár tartományban a 9600 között 170 és 190. ez a 70 és 50 dollár alacsonyabb, mint a legalacsonyabb árak 8800gt láttam. és sok referenciaértékeket, láttam a 9600 jönni nagyon közel mögött 8800GT. you get what you pay for. Ez nem rossz, de nem nagy. A 8800gt nyer rajta, mert majdnem kétszer akkora, hogy a stream processzorok 9600 van.

valami illesztőprogram-frissítések és miegymás, a 9600 elérheti a közel a 8800gt, ha nem üt meg, hogy egyes területeken, és az erre sokkal kevesebb a pénz, és sokkal kevesebb a feszültség. ez illik a jogot a 8600gt és a 8800gt kb. ez egy szép olcsó alternatíva, amely hasonló teljesítményt, és még mindig sikerül könnyedén versenyezni ATI 3870/3850.

Megjegyzés: egyszerre nVidia kiadta az ár a 9600, ATI gyorsan és csendben csökkentette árait a 3870/3850 nagyjából azonos Árfekvés;)

Őszintén, azt a fajta, mint a 9600, mert a fent említett. de én nem akarom, hogy a hozzáadott teljesítményt kínál a 8800, úgyhogy valószínűleg továbbra is ragaszkodni fog az, hogy különösen azért, mert sokan mondják, a 8800 még uralkodása legfelsőbb. és én egyfajta egyetértek.

de ez egy mérföldkő az nVidia, mert annyira elérni ilyen kis csomagot. Persze vannak jobb kártyák, de mit is kínál komolyan felülmúlja a mi készül. és hogy van valami, hogy büszke.

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old Február 22, 2008, 16:49
Donor Group

Default 9600gt

OK értem, ahol a származó link590o de azt hiszem, még mindig nincs sok jövőben ezt a kártyát, ha azok az árak további csökkenése, mivel tudom, mindenki azt akarja, hogy a 8800gt a játékokhoz
Kár, hogy az új kiadás, mint ez, hogy nem igazán dissappointing még egy par a 8800 még akkor is, ha az o / c és egy új kiadás azt várják el, hogy jobb és mérföld játékokat játszanak mind a magas
Old Február 22, 2008, 20:23
Donor Group

Default 9600gt

Nagyon igaz, de kell, hogy tartsa szem előtt, hogy van egy plafon, amit hit tervezésekor valami ilyesmi.

buying egy grafikus kártya pénzbe kerül. tényt. Mindannyian tudjuk ezt. Azt is tudjuk, hogy ahhoz, hogy használja azt mondta kiváló kártya, szükség van egyéb kiváló részeit, hogy ne akadályelhárításra és hasonlók. költségeket, és hogy még több pénzt.

Hogy mit tart fenn a fellebbezési kijön valami olyan erős, hogy senki nem tudja használni, hacsak nem fizeti ki a seggét? ez egy jogilag kötelező, amit nem lehet könnyen átjutunk, ha nem harap a golyó, de azt mindenképpen, vagy mondjuk, csavaros és csökkentheti a szabványoknak. Nyilvánvaló, hogy ezek a képességek további javítása érdekében a jelenlegi tervek, de azért tartja vissza az oka.

Lehet, hogy nem az én elmélet egyáltalán. Lehet, hogy csak a 9600gt mint a pilóta, hogy milyen más típusú halászfelszerelés tudnak létrehozni.

Szerintem az, hogy mint ahogy mi azt szeretnék, hogy ez valami elképesztően erős, csak nem praktikus, és nem fogja eladni, valamint más kártyákkal.

Csak nézd meg a jelenlegi 8800 sorozat. a 8800gtx a legjobb. Akkor miért nem az emberek megvenni? mert az ár és izmos, mert lehet hogy más, kevésbé drága berendezéseket, hogy mindent megtesz a munka is.

ne érts félre, nem vagyok véleményünk ha egyáltalán. Én csak egyfajta így a "mit várnak becsületesen" beszédet ebben a kérdésben.

Én egyszerűen csak emlékeztet, hogy nem minden új berendezést feltétlenül fogja emelni a bárban. különösen, ha azt nem kell emelni a magasabb egy gyakorlati szinten, hogy maximalizálja a haszonkulcsot.
Old Február 22, 2008, 21:40
Donor Group

Default 9600gt

Idézet:
Originally Posted by redden137 View Post
OK értem, ahol a származó link590o de azt hiszem, még mindig nincs sok jövőben ezt a kártyát, ha azok az árak további csökkenése, mivel tudom, mindenki azt akarja, hogy a 8800gt a játékokhoz
Kár, hogy az új kiadás, mint ez, hogy nem igazán dissappointing még egy par a 8800 még akkor is, ha az o / c és egy új kiadás azt várják el, hogy jobb és mérföld játékokat játszanak mind a magas
Miután a kutatás a referenciaértékek, a 9600GT most a legjobb kártyát vásárolni most. Van hasonló teljesítményt a 8800GT és jobb AA teljesítmény miatt megnövekedett VRAM. Az is okoz, az AMD, hogy csökkentsék az árakat a 3870.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.