![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה כמו בזבוז לי ive יש 8600GT ו תשדרג ל 8800GT לפני שנכנסתי סדרה 9 להיות הוגן
|
| |||
| |||
| אני מסכים נראה בזבוז לקבל את 9600GT ב מו עם 8800GT עושה גם אם לא טוב יותר לשחק את המשחקים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזו הפתעה, זה בדיוק 8800GT עם שם אחר כמו שציפיתי. מפעל overclocked מדי, כך הבסיס "" מודלים תהיה מתחת-הנקוב. אני רואה את זה הולם בין 8800GTS 320MB לבין 8600GTS. למרבה הצער, אף אחד לא באמת אכפת לו כי הוא 8800GT באותו מחיר טוב יותר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הדרך היחידה שאני רואה זה מתאים הכרטיס היא להוריד את המחיר אני חושב שכולם יהיה הולך על 8800GT בדיוק כפי שאמרת אותו מחיר אבל יותר טוב |
|
| |||
| |||
| אני באמת מודאג מהלך של NVIDIA כאן כי הם בכוונה מבלבל מערך שלם שלהם בניסיון fetishistic לספק לצרכנים אמצע טווח. 8800GT? GS? 8600GT? GTS? 8800GTS הישן? 8800GTS החדש? ובכל זאת, רובם הביצועים בדיוק, למעט של 8600s. הם לא רק לייצר יותר מכרטיס עבור כל פלח שוק: הם המיוצר 7!
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא הייתי אומר את זה על 9600. טווח מחיר של 9600 הוא בין 170 ו 190. זה בין 70 ל 50 דולר נמוך יותר חלק 8800GT המחירים הנמוכה ביותר שראיתי. וב שיאים רבים, ראיתי את 9600 הגיע קרוב מאוד מאחורי 8800GT. אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו. זה לא רע, אבל לא גדול שלה. זוכה 8800GT על זה כי זה כמעט כפול המעבדים זרם כי יש 9600.
עם חלק מהעדכונים הנהג ומה לא, את 9600 יכול להגיע קרוב ל 8800GT אם לא היכו אותו באזורים מסוימים, והיא תמשיך לעשות זאת עבור הרבה פחות כסף, עם הרבה פחות מתח. זה מתאים ממש בין 8600GT לבין 8800GT בערך. זה חלופה זולה נחמד אשר יציע ביצועים דומים, והוא עדיין מצליח בקלות להתחרות עם 3870/3850 של ATI. הערה: לאחר nVidia שיחררה את מחיר עבור 9600, ATI מהר ובשקט הורידה את טווח המחירים של 3870/3850 שלהם על אותו מחיר;) בכנות, אני סוג של כמו 9600 בגלל הנ"ל. אבל אני רוצה את הביצועים הוסיף מציע 8800, אז אני עדיין סביר כי עם מקל במיוחד משום שרבים אומרים כי 8800 תהיה עדיין העליון שלטונו. ומיון של אני מסכים. אבל זה ציון דרך עבור nvidia כי הם השיגו כל כך הרבה כאלה עם חבילה קטנטונת. כן יש קלפים טובים יותר, אבל מה זה עולה מציע ברצינות מה גרם של שלה. וזה משהו שיש להתגאות בו. המערכת שלי: יחזקאל
|
|
| |||
| |||
| אישור להבין מאיפה בא שלך link590o אבל אני עדיין חושב שאין הרבה בעתיד עבור כרטיס זה, אלא אם הם טיפה את המחיר עוד יותר כמו כולם אני רוצה לדעת כדי לקבל את 8800GT למשחקים, חבל שלה לשחרור חדש כמו זה, להיות dissappointing לא ממש אפילו שוה עם 8800 גם כאשר שלה O / c עם לגרסה חדשה הייתם מצפים שזה יהיה טוב יותר קילומטרים לשחק את כל המשחקים על גבוהה |
|
| |||
| |||
| נכון מאוד, אבל צריך לזכור כי יש תקרה שאתה יכול לפגוע בעת עיצוב משהו כזה. קניית כרטיס גרפי עלויות כסף. עובדה. כולנו יודעים את זה. אנו גם יודעים שכדי להשתמש אמר כרטיס מעולה, אתה צריך חלקים אחרים מצוינת להימנע bottlenecking וכדומה. וזה עולה כסף אפילו יותר. אז איך אתה לשמור על הערעור שלך על ידי יוצא עם משהו כל כך חזק שאף אחד לא יכול להשתמש בו, אלא אם הם משלמים את התחת? זה לאגד שאתה לא יכול לקבל בקלות דרך אלא אם כן אתה נושך את הכדור לעשות זאת ממילא, או לומר לדפוק אותו להוריד את הרמה שלך. ברור שהם יש את היכולת לשפר עוד יותר על הדגמים הנוכחיים שלהם, אבל הם מחזיקים בחזרה מסיבה. אולי זה לא התיאוריה שלי בכלל. אולי הם פשוט באמצעות 9600GT כטייס כדי לראות איזה סוג אחר של הציוד שהם יכולים ליצור. הנקודה שלי היא כי בדיוק כפי שאנו רוצים לראות משהו חזק להפליא, זה פשוט לא מעשי, זה לא ימכור כמו גם כרטיסים אחרים. רק להסתכל על סדרה 8800 הנוכחי שלהם. 8800GTX הוא הטוב ביותר. אז למה אנשים לא קונים את זה? בגלל pricetag חסון ו כי הם יכולים לקבל ציוד פחות יקר אחרים תעשה את העבודה מדי. אל תבינו אותי לא נכון, אני לא חולק איתך בכלל. אני פשוט סוג של נותן לך את "מה אתה באמת מצפה" הדיבור בנקודה זו. אני פשוט מזכיר לך את כל זה לא כל פיסת ציוד חדש הוא בהכרח הולך להעלות את הבר. במיוחד אם זה לא יכול להיות כל הרים גבוהים במישור המעשי למיקסום שולי הרווח שלהם. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |